Къде ви е мозъка по време на секс?

• 5 810
  • 67
  •   1
Отговори
# 45
Да, Соте, малко е гадничко...но пък на мен ми беше много кеф.
Довечера на жената и слагам скенер на главата..... newsm78
Недей  Joy Ще съжаляваш горчиво после  Twisted Evil
И нали наистина не вярвате/мъжете/ в идеята , че на една жена в главата и е само собствения и мъж и само него си представя и въобще не помисля за други мъже  Crazy

# 46
Ще си позволя да цитирам мой познат: "Работя я аз жената, потя се, давам всичко от себе си, за да и е хубаво, а тя гледа тавана и вика "Тая година трябва да правиме ремонт"".

# 47
Ще си позволя да цитирам мой познат: "Работя я аз жената, потя се, давам всичко от себе си, за да и е хубаво, а тя гледа тавана и вика "Тая година трябва да правиме ремонт"".

чела е 'инструкциите' в царството на БУ  Mr. Green

по темата - по интересно ще е къде ви е акъла преди да си легнете с някой  Joy Joy Joy

# 48

чела е 'инструкциите' в царството на БУ  Mr. Green

по темата - по интересно ще е къде ви е акъла преди да си легнете с някой  Joy Joy Joy

Ти пък.... кво е туй акъл???? newsm78
Май при твоите герой и героиня!!!
Ма и там много сложно, тоз юнак как си лега с таз...  и за какво ли си е мислил .... абе готина история, чак краката ми се подкосиха докато я четох!!!! Laughing

# 49
# 50
# 51
Ма и там много сложно, тоз юнак как си лега с таз...  и за какво ли си е мислил .... абе готина история, чак краката ми се подкосиха докато я четох!!!! Laughing

Така е, като не си разнообразяват сексуалния живот Joy

# 52
# 53

Айде кво да ви правя  Mr. Green

http://www.whitewater-bg.org/forum/viewtopic.php?f=7&t=228

цитат:

"След като свършите интимния акт със съпругата си, трябва да й позволите да
отиде до банята, дори ако не й се налага. Дайте й време да остане за малко сама. Тя
може да иска да поплаче."

другото си го прочетете сами Mr. Green

# 54
  • Насред хаоса
 Sick Ще има да чака ....  Joy Joy
А по време на секс ич и не се питам къде ми е мозъкът. Май е някъде другаде, не в главата.  Mr. Green

# 55

Айде кво да ви правя  Mr. Green

http://www.whitewater-bg.org/forum/viewtopic.php?f=7&t=228

цитат:

"След като свършите интимния акт със съпругата си, трябва да й позволите да
отиде до банята, дори ако не й се налага. Дайте й време да остане за малко сама. Тя
може да иска да поплаче."

другото си го прочетете сами Mr. Green

МноУ яко...  Joy Joy Joy Но в първото имаше по култови абзаци като това:

"Когато жената облече своята нощница и изгаси осветлението, тя трябва да легне съвсем неподвижно на леглото и да чака мъжа си. Щом той пипнешком влезе в стаята, тя не трябва да издава никакъв звук, който би могъл да го ориентира в каква посока трябва да се движи, за да не го възприеме той като знак на одобрение. Тя трябва да му предостави възможността сам да напипва пътя си в тъмнината. При това винаги има надежда той да се спъне в нещо и да получи някоя малка травма, която да послужи като добър предлог да му бъде отказано сношение."

# 56
  • Насред хаоса

"Когато жената облече своята нощница и изгаси осветлението, тя трябва да легне съвсем неподвижно на леглото и да чака мъжа си. Щом той пипнешком влезе в стаята, тя не трябва да издава никакъв звук, който би могъл да го ориентира в каква посока трябва да се движи, за да не го възприеме той като знак на одобрение. Тя трябва да му предостави възможността сам да напипва пътя си в тъмнината. При това винаги има надежда той да се спъне в нещо и да получи някоя малка травма, която да послужи като добър предлог да му бъде отказано сношение."

Joy Ха ха хаааааа. Само си представих как го чакам с една бухалка примерно ... ако са ме омъжили за някой, когото не харесвам. Или не искам секс в момента.

# 57
Това съм го срещала и преди , но все си мисля, че не може да е истина  Crazy Joy

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 18:34 от К-А-М

# 58
В главата. Wink

# 59

Общи условия

Активация на акаунт