След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 150 (9)

• 32 318
  • 738
  •   1
Отговори
# 375

Ето как си прекарва вечерта в Загреб нашият любимец:

Na večeri s pet žena: Halit jeo tradicionalna hrvatska jela...

На вечеря с пет жени... Joy Joy Joy

http://www.24sata.hr/show/bas-je-mangup-halit-bjezao-fotografima … -restorana-197369

# 376
# 377
Привет и от мен !!! Hug Hug Hug

Кой теменужки   Joy , кой розички   Joy ,аз пък викам ,че сме момиченца кокиченца Joy Joy JoyТова в кръга на шегата... Joy Joy Joy

ДАНАЯ , ПЛАНЕТ прекрасни сте ,ОТНОВО !!!  Hug smile3525 smile3525 smile3525

ВАРНА,както винаги ни радваш с бърз превод !!! Hug newsm51 newsm51 newsm51

АНИ , БАБЧИ благодаря !!!  Hugsmile3525 newsm51 smile3525

Халит голям убавец  ooooh! #Crazy...така втален и с постригана брада ,направо си е БОНБОНЧЕ ... Joy Joy Joy Как бих го схрускала... Joy Joy Joy

ЗВЕЗДИ, честита рожба !!! Hug Hug Hug

Да ти е живо и здраво синчето и много любов в семейството  !!!

# 378

Дали ще оставят нещо от Халит тези 5 жени newsm78 newsm78 newsm78 Все пак "вечерят с него"... hahaha hahaha hahaha

# 379

Дали ще оставят нещо от Халит тези 5 жени newsm78 newsm78 newsm78 Все пак "вечерят с него"... hahaha hahaha hahaha

Hug Щом е само ВЕЧЕРЯ  Thinking съм спокойна. LaughingОФ, ОФ... ooooh! големи късметлийки са тез жени ooooh!... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лека нощ ... newsm46 newsm46 newsm46

# 380
marman,Светле    Hug Laughing Hug

# 381

BEZ ŠEHEREZADE

Halit Ergenc: Znatiželjan sam vidjeti Zagreb

Ima dovoljno vremena ovih dana da naučim pokoju hrvatsku riječ - kazao je turski glumac, popularni Onur iz serijala '1001 noć', koji je danas došao u Hrvatsku, a nakon sastanka u Agrokoru zabavljao se na službenoj večeri u restoranu Okrugljak

http://www.gloria.com.hr/vijesti/showpage.php?id=13247

# 382
  • Plovdiv
NO COMMENT !
Направо съм шашната от толкова новини и красота !
На всички

# 383
  • Plovdiv
ЗВЕЗДИЧКА, ЧЕСТИТО!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И С МНОГО КЪСМЕТ!

# 384
# 385

Добро утро!

Халит явно наистина е в много дружелюбна  компания. Според информацията от ръководството на търговската верига е отправена поканата. Дамите, които, посрещнаха, преговаряха и  вечеряха   с Халит са не само домакини, т.е. обвързани с деловата част, но със сигурност - луди фенки на Халит. Когато сериалът се излъчваше у нас, той бе станал любим на много бизнес дами и съпруги на политици. Но за съжаление не проявиха никаква инициатива. Както и да е. Дамата с бялата жилетка е тази, която спрягаха в турските медии, че си говори интимно с Халит - на онзи благотворителен концерт. Тя е негов мениджър явно, мисля, че се мярна и по снимките от Гърция.
Ани, марман - благодаря ви за новините и снимките!   bouquet  bouquet  bouquet

Днес е Архангеловден! Честито на всички празнуващи! Хубав понеделник на всички и спорна седмица!
Hug Hug

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 07:12 от Mydream

# 386
Халит Ергенч по Супер Лайф, Стар ТВ ОТ 07.11.2010

http://www.youtube.com/watch?v=wSChTH425TM

# 387
Добро утро, Ани, супер е Халит на снимките. А принцеса Берг къде е? Как са и зяпнали принца. #Cussing out

# 388
Берг ще пристигне във вторник, така че хърватките имат само още един ден да му се радват hahaha

# 389

Във видеото от СТАР ТВ  питат Халит за някакъв нов филм, но той казва, че, когато не работи, прекарва времето си с Берг и Али в Измир  и  не следи излизащите филми. Видял е трейлъра на филма и при първа възможност ще го гледа, но засега не е намерил такава.

В турския форум пише, че единият от мъжете  е племенникът на Халит, за когото той казва, че е най-добрият му приятел.

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 07:49 от varna72

Общи условия

Активация на акаунт