След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 150 (9)

• 32 311
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Филмът за който питат Халит е "5 минарета на Ню Йорк". Премиерата му беше преди няколко дни в Турция и Америка. Голяма част от предаването Стар Лайф беше посветено на тази премиера и вземаха интервюта по този повод от различни артисти. Това е американския трейлър ако на някого му е интересно да го погледне. Ако всичко върви добре и по план може и да имаме превод на филма и на български. Това е за сега.

http://www.youtube.com/watch?v=crOFwgUKbcA

Момчето което е от дясно на Халит във видеото е Ахмет Ергенч. Той е студент в Istanbul Bilgi University и учи киноизкуство и също така и опера.

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 07:55 от anna3com

# 391
Ще е супер филм, усещам. Интересен замисъл, и нещо по - различно от излизащите напоследък бози.

# 392
  • София
Д О Б Р О   У Т Р О!!!  bouquet  bouquet  bouquet

АНИ,БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА УТОЧНЕНИЕТО,ЗА ПЛЕМЕННИКА НА ХАЛИТ Hug ТОВА МОМЧЕ И ДРУГ ПЪТ СЪМ ГО "ВИЖДАЛА" И МНОГО МИ ПРИЛИЧА НА АКТЬОРА,
КОЙТО ИГРА В 1001 Н.,КАТО ОХРАНА В БИНЯПЪ #Crazy newsm78

# 393
  • София
Ч Е С Т И Т   П Р А З Н И К   Н А   В С И Ч К И,   К О И Т О   П Р А З Н У В А Т   Д Н Е С !!!

ВЕСЕЛА,СПОРНА СЕДМИЦА И МНОГО ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 08:32 от krasminikif

# 394
ДОБРО УТРО!
Честит Архангелов ден!    bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря на всички за снимките и новините!  bouquet  bouquet
Варна,за превода! Hug

# 395
# 396
# 397
# 398
Снощи беше доста късно, когато изгледах серията от БП, както и преведения трейлър!
Не мога да кажа, че сценарият е най-слабото място на филма. Първите няколко епизода бяха много интригуващи със страхотни сцени. Още тогава стана ясно, че стилът на сценаристите е действието да се развива бързо. За 10 епизода имаме и нови герои, и разплетени тайни, и недоизказани истини, и преразпределение на лагерите/това го бяхме обсъждали още за предходната серия. В трейлъра и в резюмето за 10 епизод имаше подсказка, че животът на Кевсер се преобръща. Ние предположихме, че или е бременна, или узнава за Топрак. Така, че се случи вторият вариант, т.е. беше нещо очаквано.  Нямаше как да не научи някой за Топрак, след като сценаристите са решили още в първите серии да знаят толкова хора. Достатъчно беше да е осведомен за това Хасан аби. С неговата алчна и продажна природа, научаването за сина на Ферайе предстоеше на дневен ред. Но лично аз съм изненадана от сценария дотолкова, че очаквах Сервет да научи преди Кевсер. Но и така ми харесва, защото борбата на една майка за детето ще  бъде много по-силна, много по-отчаяна и това предполага повече драматизъм в сериала. В новия трейлър /Данайче, Планет -  Hug Hug Hug Hug/ се чува реплика на Яман, че Ферайе е крила за сина си. Не се уточнява, дали Яман цитира Топрак, или само знае, че детето е живо, подразбрал - ще стане ясно от кого. Думите на Хасан аби, че знае много истини, които ще очернят съвместния им живот, може да породят съмнения в Яман. Като добавим и игрите на Захиде и всички нови обстоятелства. Крайната сцена, с която завършва трейлъра - да, Ферайе предлага раздяла, Яман я гледа кротко, в погледа му няма гняв, но може това да е преди да разбере истината за детето. Така, че в края на епизода може всичко да се очакава. Постепенно ще се разгръщат странички и за останалите персонажи, така че ще имаме търпение. възможно е да има и по-скучни серии, но това са сериалите. Според мен предстоят силни серии, защото само някои карти са открити все още. Задкулисните игри и интриги са много - войната между двете семейства и в халите, не се знае какво ще стане с Кевсер и желанието да си запази сина. Интересно ми е дали ще сподели със Сервет. Ако се разтръби - неговите родители ще узнаят, което разкрива и тяхната лъжа. Така, че предстои да видим. Чакам с нетърпение. Но от поведението на Ферайе, от играта, за мен лично, става ясно, че нейната цел е преди всичко Топрак. Да, обича Яман, но не толкова колкото той нея. Тя го уважава, гледа да му спестява всички неприятни неща и истини/което донякъде е грешка, защото връхлитат като бумеранг в един момент/, цени качествата му, вярва в обичта му, но когата страда от лошото отношение, от нападките и решенията на Кевсер, тя се страхува повече, че това може да бъде причина за отдалечаването й от Топрак. Съществото й е обсебено от мисълта да бъде близо до детето си. Всичко друго е някак размито и на заден план.
Извинявайте за дългия пост.

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 10:31 от Mydream

# 399
# 400

Halit Ergenc, Onur iz 1001 noći stigao u Hrvatsku
November 8, 2010

http://www.najnovijitracevi.net/2010/11/halit-ergenc-onur-iz-100 … tigao-u-hrvatsku/

В тази статия е и менюто на Халит. Laughing

# 401
  • София
Mydream , wavey wavey  bouquet

МНОГО МИ ХАРЕСА НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ Heart EyesИЗНЕНАДИТЕ ТЕПЪРВА ПРЕДСТОЯТ.АЗ ОЩЕ СИ МИСЛЯ,ЧЕ КЕВСЕР Е БРЕМЕННА ИЛИ ЩЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ,
ТОВА ЩЕ Е ФАКТ newsm78,КОЙТО ЩЕ ОБЪРКА И ДВЕТЕ СЕМЕЙСТВА.ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ МОМЕНТА,КОГАТО КАДИР БЕЙ И ЗЕХРА РАЗБЕРАТ,ЧЕ ЛЮБИМИЯТ ИМ ВНУК И БЪДЕЩ НАСЛЕДНИК НЕ Е ОТ ТЯХНАТА КРЪВ И ПО СТРЯСКАЩОТО,ЧЕ СА БИЛИ ЛЪГАНИ,НАПРАВО МАМЕНИ С ГОДИНИ ОТ СОБСТВЕНИЯ ИМ СИН #Crazy"ВОЙНАТА"МЕЖДУ СЕМЕЙСТВАТА Е В РАЗГАРА СИ И ЕТО ИДВА НАЙ-НЕОЧАКВАНО" БЛАГАТА ВЕСТ" #Crazy newsm78
СЦЕНАРИСТИТЕ МОГАТ ДА ИЗМИСЛЯТ ВСИЧКО,НО СИ МИСЛЯ,ЧЕ ПРИ ТАКЪВ ДЕТАЙЛ ОТ СЦЕНАРИЯ,ЩЕ ИМА МНОГО МАТЕРИЯЛ ЗА СЕРИИ...
ИЗВИНЕТЕ ЗА ДЪЛГИЯ ПОСТ И РАЗСЪЖДЕНИЯТА МИ,ПРОСТО ЛИЧНО ХРУМВАНЕ Rolling Eyes BlushВСИЧКИ ПЕРСОНАЖИ "ЛОШИ" И "ДОБРИ" СА ИЗИГРАНИ
ПЕРФЕКТНО,ЩОМ ВЕЧЕ НЯКОИ ОБИЧАМЕ , А ДРУГИ #2gunfire Sick Mr. Green

ХУБАВ ДЕН!  bouquet

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 12:10 от krasminikif

# 402
# 403
Mydream,съгласна съм с написаното от теб.В крайна сметка,така е и в реалния живот-една майка е съгласна на всичко заради детето си.Колко обиди  от Кевсер  само изтърпя Ферайе,а какво ли  още предстои?!Кевсер съзря в нея опасност още на тържеството на Топрак,а сега ситуацията е коренно различна.
И другото е истина-на Яман и Ферайе им предстои да извървят дълъг път,за да защитят любовта си.Силно вярвам,че въпреки интригите и натиска отвсякъде,Яман ще бъде винаги до Ферайе,ще продължи да й вярва и да я защитава.Не мога да гадая каква точно ще бъде реакцията му,когато научи за Топрак.Има неща,които миогат да бъдат простени,но всичко си зависи от човека..както е и в живота.Понякога това няма нищо общо дори и с любовта.

# 404
  • Стара Загора
Честит празник на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт