С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 32 991
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Здравйте, мацки!  Hug Hug Hug
Днес четвърти режимен ден  Laughing Хапнах млякото с триците и си мариновах едно пил. филенце за вечеря   cook
Уфффф пък тиквеник как ми се дояде и на мен  Embarassed
Айде хубав ден! Аз излизам на дълга разходка, че днес не правих гимнастика. Имам ужасна мускулна треска от това хвърляне  Embarassed Embarassed Embarassed
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 466
Привет мили момичета,днес кантара ме изненада доста неприятно+700гр.От няколко дни си стоя на 69кг. при вчерашният ми рибен ден очаквах поне малък минус ,в интерес на истината вечерята ми беше доста късно след 22 ч. може би е от това, иначе съм абсолютно режимна не си позволявам никакви волности.venerasнапиши нещо повече за себе си .Лек и отслабващ ден момичета  bouquet

# 467
Привет и от мен! Днес усъмнях с МЦ и едни 500 гр отгоре, но предвид първото, те не са нищо. Очаквах доста по-сериозен +, така че съм щастлива. Бях смъкнала на 72,500, но заради МЦ-то сутринта видях 73,000. Не е лошо! Вчера доста хора ме видяха и всички казаха колко много съм била отслабнала. Почувствах се много добре, още по-мотивирана. Днес бяхме и на преглед, бебенцето вече е добре, много ми олекна! И така ...

Приятен ден на всички!  lovekiss

# 468
  ооххх надушвАмм Въъъъъъъъ , лЮбовиИ .... целФФки Ви пущам от Бургаззз ...

Венерас , кво Ши кажИ , като се сетя за онези снимки с белия панталон , къв крък , Цудоо цудо  Heart Eyes Hug

мноууу ва либяя , нъл си знайти , спамърки такива , само днес да не се върне по - рано от училище ... чее  afwitch

айй , сЯ от менИИИ малко лека следобедна закусчицЪЪЪ
http://bgman.net/uploads/posts/2009-02/thumbs/1233912322_tn.jpg
http://hmtp.files.wordpress.com/2009/02/sexy_wet_man_jan09_0.jpg
http://life.lafbg.com/img/files/2009/07/131-239x300.jpg

Вещиии ... подмаззззз http://doktorhouse-bg.hit.bg/dr_haus_4.jpg

# 469
Здравейте и от мен.....от скоро ви чета и аз....защото започнах режима (за втори път"ПОПРАВИТЕЛЕН) и сте ми много полезни.Миналата година започнах режима Април и го приключих някъде Януари тази година,като разбира се малко му изпуснах края в 3-та и съответно от свалените 17 кг си възвърнах 10.... ooooh! Та за това сега пак съм режимна...направих си ударен 5 дни и а днес ми е 5-тият ден ПЗ резултатът до тук е -3кг...мисля че е добре(те са от ударният) сега задържам най-вероятно заради МЦ който предстой тия дни или заради туршииката дето нагънах или пък ролцата от раци дето ям почти всеки ден(а сега разбрах че не са много режимни) newsm78,,,,, ooooh!Дано нещата потръгнат добре този път......та да знаете тук съм и съм с вас.... Rolling Eyes Wink

# 470
Дюкански тиквеник - правите си палачинките с трици, в тях слагате плънка от задушена тиква с подсладител, навивате на рулце, слагате в малка тавичка и заливате с дюкански крем-карамел.Приятен апетит  Hug Hug Hug

# 471
Хелоуу систърс  Hug

Минавам само да кажа - с кг всичко си е наред, режимна съм си, изкушения не ме притесняват....НО....
чета тука едни дискусии, едни постове тези дни и много, ама много се обърках Sad. Почна да ми трепери под лъжичката за третата - не че няма да се справя (ако аз не си повярвам просто няма да стане), не че няма да държа прасето, спортувам вече и най-важното с кеф, но просто.....чета че всички са били така надъхани, всеки си е казал като вида 1-2 килца плюс и веднага превенативни мерки. ОК - това е ясно, но не се ли завъртаме точно тогава в този омагьосан кръг да прескачаме все във втора за корекции на няколко кг?? Как се кара стрикно тази трета, ако наистина с въвеждането на новите храни започне и въвеждане на нови килца? Как се справя човек с тях и психологически най-вече без да се налата да се лута между втора и трета? Правя си тука разни схеми за седмицата, ровя рецепти, правя си график, чета..но такъв панически страх ме обзел, че се чудя дали да влизам изобщо в понеделник в нея newsm78 Струва ли си, ако след 2-3 месеца ще трябва да се връщам във втора?
Сега ми се струва, че нищо не би ми се опряло - овладяла съм лакомията, сладко не ща и да погледна даже, НО всички влизащи в трета са били така. Не мога да разбера само върху, кое повече трябва да работя в момента - над волята, над психиката, над организма, над спорта...... за да се получат нещата и при мен Thinking

Пооплаках ви се - явно сега е превратния момент, знам ли...но ми е едно толкова смотано и депресивно тези дни, пък и като ви чета...някак си вместо да ми стане по-добре, още по се скапвам психически. Сори, ако има нещо - не е нищо лично към никого, проблема си е при мен....само където не знам как да го реша Sad

# 472
Корни, отбелязвам, че за втора фаза се прави с тиквички, а за трета- там да си го броят за каквото искат.Тиквичките щом се овкусят почти докарват узряла тиква.

# 473
Тиквата е позволена във втора фаза(това го пиша за незнам кой си път). Ето и рецептата на седмицата в сайта на Дюкан е отново с тиква http://www.regimedukan.com/fr/298-le-coaching-dukan/la-recette-dukan.html

# 474
и да кажа, че тиквата в БГ и във Френско е едно и също чудо

а това, че тиквичка и тиква са подобни на вкус не е изненада
нали са рода

# 475
Зоре ами аз си го правя и с моркови цвета е същ,сладки са разрешени са за 2-ра фаза и като сложиш ванилия не се различава от тиквата. Hug Hug Hug

# 476
Сори, май аз съм назад с матрЯла и новите тенденций,но помня чи хрупах предимно зелени зеленчуци и избягвах цветните и с тиквичките си правих уникални сладки неща! Embarassed

# 477
Здравейте Дюканки:))))Много благодаря на тези,които споделиха опита си и това,че ни давате лека преднина за в бъдеще:))))Много е полезно това ,което чета тук макар и да пиша рядко:))))Сега да дам и аз малък отчет:)))Вчера стана точно месец от както съм на режима и съм почти -9 кг.Пиша почти ,защото са към -8,800кг.Simple Smile))Много ми е лекичко и хубаво и въпреки,че до целта остават още доооооста съм си добре:)))))Сега прегледах и пропуснатите странички и Mimensitka направо преядох с тези протеинчета обаче колко добре ми дойдоха ако знаеш:)))))))Давай по-честичко по няколко и да видиш какви резултати ще отчетем:)))
Желая на всички хубава,отслабваща и удовлетворяваща вечер:)))))

# 478
Тиквата е позволена във втора фаза(това го пиша за незнам кой си път). Ето и рецептата на седмицата в сайта на Дюкан е отново с тиква http://www.regimedukan.com/fr/298-le-coaching-dukan/la-recette-dukan.html

Дюкански тиквеник - правите си палачинките с трици, в тях слагате плънка от задушена тиква с подсладител, навивате на рулце, слагате в малка тавичка и заливате с дюкански крем-карамел.Приятен апетит  Hug Hug Hug

И аз вече се шашнах !!! Последно - мога или не мога да ям тиква =(... Аз иначе начина го знам ... но не знам дали мога да си правя сега , то не че кой знае колко тиква ще отиде , ама ... Моля ви , кажете , че ако може да го спрятам тая вечер ... Разрешено ли е за втора или не е ? =)

# 479
 Здравейте момичета!
Почти от месец съм на дюкановата диета и вече 5 килограма съм надолу.Остават още 5 за сваляне  Simple Smile  До сега не бях употребявала овесени трици (голяма грешка), но от вчера ги включих и тях. Намерих един растителен подсладител - Стевия, но не съм сигурна дали става за режима. Някой от вас ползвал ли го е?

Общи условия

Активация на акаунт