С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 32 998
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте момичета!
Почти от месец съм на дюкановата диета и вече 5 килограма съм надолу.Остават още 5 за сваляне  Simple Smile  До сега не бях употребявала овесени трици (голяма грешка), но от вчера ги включих и тях. Намерих един растителен подсладител - Стевия, но не съм сигурна дали става за режима. Някой от вас ползвал ли го е?
Аз ползвам само такъв. Не харесвам синтетичните - независимо, че са одобрени от СЗО, има данни че са вредни.

# 481
# 482
Здравейте момичета!
Почти от месец съм на дюкановата диета и вече 5 килограма съм надолу.Остават още 5 за сваляне  Simple Smile  До сега не бях употребявала овесени трици (голяма грешка), но от вчера ги включих и тях. Намерих един растителен подсладител - Стевия, но не съм сигурна дали става за режима. Някой от вас ползвал ли го е?

А откъде го купуваш този подсладител newsm78

# 483
Здравейте момичета!
Почти от месец съм на дюкановата диета и вече 5 килограма съм надолу.Остават още 5 за сваляне  Simple Smile  До сега не бях употребявала овесени трици (голяма грешка), но от вчера ги включих и тях. Намерих един растителен подсладител - Стевия, но не съм сигурна дали става за режима. Някой от вас ползвал ли го е?

А откъде го купуваш този подсладител newsm78
ето една много полезна статия за стевията, бях я чела преди време.. http://www.bb-team.org/articles/3177/

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 09:15 от Полудях

# 484
Полудях Не се отваря линка Laughing

# 485
  • София :(
          Е не, за пореден път ми се затрива нейде чаршафа  ooooh!
     В такъв случай ви пущам само вечерята от петъчни протеини
     и козинките

и да напомня за последно

Софийска среща утре от 13 часа в Дивака на Гладстон

Лека, мека, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 486
  • София
Добро утро  Coffee

Днес искам да дойда на срещата в Дивака на Гладстон, от 13ч. и моля, ако някой ме забележи и познае, да ме тупне по русата главица.
Ей ме на, к'ва съм убавица, не се лишавайте от компанията ми  Crazy
http://desitka.snimka.bg/other/dyukanska-transformaciya.382560.21370753

Моето мнение/отношния към тиквата във 2-ра фаза е, че тя НЕ е подходяща.
Ето на какво се позовавам:

Хранителен състав на тиквата
Тиквата притежава ценни диетични и вкусови качества, а хранителната й стойност силно наподобява тази на картофите. В зрелите плодове от сравнително качествени сортове се съдържат значително малко количество белтъчини и мазнини, по-голямо количество захари (захароза и глюкоза), както и вода.

Ориентировъчно съдържание на вещества в 100 гр продукт:
Белт./гр    Въгл./гр    Мазн./гр    Холестерол    Калоричност
1.000       6.500         0.100               0.000               26.000

Източник: Тиква http://www.bb-team.org/articles/3595/#ixzz158w1zIb1

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 09:15 от desitka*

# 487
 hahaha hahaha hahaha Ти само тупване не очаквай, ами си развъртай кратунката за Мименсита с плюшената котка, че бигбаба си дърпа айрянчето самосиндикално!

Добро утро !  wait clock Coffee кой ще сипва днеска!

# 488
Добро утро на всички момичета в съботния ден.  food010
След няколкодневното задържане тази сутрин кантара мръдна най накрая и съм супер доволна.Истина е , че във втора фаза разбираш това което ядеш как действа на тялото ти.
Четох, че сте писали пак относно подсладителя, който се ползва.Аз лично ползвам "Суитли ултра", за Стевия ще потърся да си купя такъв щом е по-добре.
За тиквата не съм навита да рискувам.Но някъде бях срешнала рецепта за варени моркови с прясно мляко и съм решила да пробвам.За сладко не съм преритала още.
Хубава и слънчева събота пожелавам на всички и по-вече разходки, че май това ще са последните топли дни.  bouquet

# 489
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Къде е кафето, я кое време стана, а всички още спят  Wink

Кантарев ме зарадва с едни хубави 700 гр - и рече 75.800, обаче те ще да се от ядове - свил ме е един кръст - едва мърдам. Не че това ще ми попречи да долазя до Дивака де  Crossing Arms
      Отивам да си гризна триците - боли не боли, гладен не се стои  Wink
            Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 490
Полудях Не се отваря линка Laughing
Пробвай пак http://www.bb-team.org/articles/3177/ Simple Smile
Иначе аз нз след 1ва фаза,в която свалих 3кг съм в застой ..и сега 12 дни нищо ..нямам идея какво става...  А имам да свалям над 20кг  #Silly doh
Хубав ден от мен   bouquet

# 491
Полудях, това резултатът от нишестето и какаото, които сподели в менюто си, предполагам само! Heart Eyes

# 492
  • Велико Търново
Минавам да се похваля два протеинови дни и -1.800кг по лека и имам МЦ и поолекнах малко ,а да отговоря на Мименсита  , че подобрение няма , акнето ми е все още на яве  newsm78

# 493
...без да се налата да се лута между втора и трета? Правя си тука разни схеми за седмицата, ровя рецепти, правя си график, чета..но такъв панически страх ме обзел, че се чудя дали да влизам изобщо в понеделник в нея newsm78 Струва ли си, ако след 2-3 месеца ще трябва да се връщам във втора?
Сега ми се струва, че нищо не би ми се опряло - овладяла съм лакомията, сладко не ща и да погледна даже, НО всички влизащи в трета са били така. Не мога да разбера само върху, кое повече трябва да работя в момента - над волята, над психиката, над организма, над спорта...... за да се получат нещата и при мен Thinking
...

спокойно и успех
може ти да си именно от онези с успешна 3
пожелавам ти го от сърце

# 494
Полудях, това резултатът от нишестето и какаото, които сподели в менюто си, предполагам само! Heart Eyes
надали е от тях Simple Smile  Peace в смисъл 2 лъжици нишесте и една какао.. и преди тях и след тях няма резултат.. Simple Smile малко се отчайвам и почвам да се чудя какво грешно правя.. даже си правя кардио 1,2 пъти седмично по 50минути.. Simple Smile Странното е че преди бях свалила първите си 10тина кг само със зеленчуци, меса, мляко и плодове и същия спорт.. а сега почти година по-късно не мърдам.. Не вярвам да е от диетите..от последните минаха бая време.. Simple Smile Наистина полудях..  При вас кога дойде застоя ?

Общи условия

Активация на акаунт