С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 33 043
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Ред  е и аз да се похваля от понеделник до днес съм -2,9кг newsm44 newsm44 newsm44
Вече го карам сериозната,така че скоро се надявам да се похваля с още постижения newsm51
Слунчев ден и приятни изживявания luvbed
Да се почерпите на срещата и вместо нас  bigdance2

# 496
Здравейте и от мен Hug Hug Hug
Аз вече съм добре,ужасното главоболие изчезна и сега се чувствам супер newsm68
Килограмите започнаха да си идват на местата ,че този голям плюс беше ме притеснил ooooh!
Полудях нормално е да задържаш,ето сега си гледам тефтерчето и първото ми задържане дори има и малки + е от 16 ден до 28ден ,а на 29ден имам един голям минус,това  е нормално е няма да се отчайваш и всичко ще се оправи HugИ аз много мрънках и се отчайваах в такива моменти,а когато момичетата ме успокояваха и обясняваха ,че е нормално аз си виках-Лесно им е нали са ги свалили ,но това беше голям стимул и така се нахъсвах ,че мъж ми направо #Crazy
Това от мен
Лек слънчев и усммихнат ден  bouquet

# 497
Стига сте ревали бре човекът е написал кратко точно и ясно,че режимът е на спадове,задържане и покачване вие си бъдете стриктни и резултатите няма да закъснеят.То да не е магическа пръчка да махнеш и хоп килата ги няма изисква се воля и усилие. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug :hu

# 498
Стига сте ревали бре човекът е написал кратко точно и ясно,че режимът е на спадове,задържане и покачване вие си бъдете стриктни и резултатите няма да закъснеят.То да не е магическа пръчка да махнеш и хоп килата ги няма изисква се воля и усилие. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug :hu
Да така е ,ама нали знаеш ,като се качиш на кантара и и той не помръдва ила дава + ,как ти дейстава .....леле на мен ми се е разваляло настроението за целия ден след такава среща ooooh!Нека си пореват ,ако тук не го направят и ние не им вдъхним малко кураж ,къде да се оплачат Simple SmileАз като ревнех на мъж ми или на някой приятел че имам + или задържане ,все ми отговаряха -Стига бе ти направо си се вманиачила в тези кг.какво са +500-600гр ooooh!
А колко пъти съм се питала ,защо някоя от вас сваля по бързо от мен ,след като съм мн.стриктна и така BlushОф какво съм се разписала  newsm78 Hug Hug Hug Hug

# 499
  • Варна
А добър ден и от мен! Hug Hug Hug
Още не са ми върнали кантара и няма как да се изтегля  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Днес ми е 5-ти П ден ударна фаза. Като не знам колко съм свалила, как да преценя дали да продължавам? А вече много ми се яде прясна салатка  Cry Cry Cry
Май ще изкарам и утре П ден, пък от понеделник 5П/5ПЗ.
Мързи ме и гимнастика да правя  Confused Confused Confused Ама пък съм се отдала на разкрасителни процедури.... маска на лицето, на косата, маникюр. Ще стана еднаааа.......загладена без бръчки, с лъскава буйна грива.... примерна дюканка    4470 4470 4470 newsm57
Мацките от Сф да не забравят качат снимки от срещата  photo photo photo
А тези от Варна може да вземем да се организираме тия дни, докато е хубаво временцето.

# 500

А тези от Варна може да вземем да се организираме тия дни, докато е хубаво временцето.
Много бих искала да дойда на среща аз съм във Варна, но не мисля, че ще се чувствам мн добре при всички свалили.. май ще отложа другата среща и аз да имам с какво да се хваля..   bouquet
 Миле-нче благодаря ти за подкрепата наистина кантара доста депресира когато не мърда.. но времето е хубаво и отивам на разходка няма да мисля за глупости и да се вманиячавам.. за лятото ще сме секси всички..има много време  newsm03 babydust7 Flowers Bouquet

# 501
  • Варна
Полудях: и аз така си мислех за първата среща, на която бях. Момичетата, които бяха там са толкова мили. Аз отначало се обърках и седнах сама на друга съседна маса и се оглеждам и озъртам. По едно време чувам: ''степче с мляко" или нещо такова дюканско и си викам ето това са моите момичета. Беше много приятно Hug Hug Hug
За това хич не се колебай, а идвай. Само трябва да се организираме.

# 502
Полудях, това резултатът от нишестето и какаото, които сподели в менюто си, предполагам само! Heart Eyes
надали е от тях Simple Smile  Peace в смисъл 2 лъжици нишесте и една какао.. и преди тях и след тях няма резултат.. Simple Smile малко се отчайвам и почвам да се чудя какво грешно правя..
С'я ще се  изказвам кат' стара УфсЪ, ама така ми идва  Laughing
Преди около две години, когато аз започвах, "старите" дюканки си водеха дневници на отслабването.
Кога какво са яли и какви резултати са имали. От там бяха и изводите, че задържането не идва веднага след прегрешение или след консумация на "съмнителни" храни (сега им казват толерирани  Wink ). Обикновено до седмица се появяваше някой тлъст плюс без видима причина или следваше дъъълго задържане.
Някой беше пуснал графика на отслабването си (ако я открия, ще ви я покажа). Имаше и спадове и покачвания и задържане, но основната тенденция е надолу.
А като цяло за режима, всички знаем, че задържането е времето, в което кожата се свива. Карай по схема и спокойно  Hug
И за срещите да се изкажа: то там не е само за такива, които вече познават или които вече са преборили килата   Peace
Страшно мотивиращо е да видиш как действа при другите, успокояващо е да разбереш, че и те виждат + на кантара... Абе някак чувстваш, че не си сам в битката. Повярвай ми, няма да съжаляваш, че си била там и ще питаш за следващата среща.

За мен какво?! - 55,1кг тази сутрин  smile3534
А, сетих се какво - пуснах Надя на градина и от понеделник започвам да ходя на народни танци  newsm19

ПП. Още нещо се сетих. За тиквата, де... Аз не съм я яла, нищо, че бях в олекотена. Преди като се спореше тук "за или против тивата", някой даде пример с на баба си прасето, дето му давали тикви да яде.
Та ниЙ да не сме прасета? Няма да се угояваме я, напротив. Та като видя тикви, все за прасета си мисля  hahaha
Ама оня ден големи нережимни тиквени специалитети въртях.  Animal Pig  Признавам  Embarassed

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 14:51 от Gardenia

# 503

Някой беше пуснал графика на отслабването си (ако я открия, ще ви я покажа). Имаше и спадове и покачвания и задържане, но основната тенденция е надолу.

Ще ти бъдА БЛАГОДАРНА не само аз, а и други ако го намериш.. Имаш страхотни успехи..   bouquet аз си мечтая да се видя 63кг.. аххх Simple Smile

# 504
Мацките от Сф да не забравят качат снимки от срещата  photo photo photo
Снимки няма! Срещата беше между мен, desitka* и mimensita! Момичета, благодаря ви  Hug! Прекарах страхотно и вече мисля да не пропускам сбирките Peace
Gardenia, сладкото Наде как реагира на градината?

# 505
  • София
Цитат на: ЦвеTи link=topic=538472.msg16924633#msg16924633
Снимки няма! Срещата беше между мен, desitka* и mimensita! Момичета, благодаря ви  Hug! Прекарах страхотно и вече мисля да не пропускам сбирките Peace

Hug
И на мен ми беше много приятно. Сефтето беше успешно и безболезнено  Mr. Green

# 506

ПП. Още нещо се сетих. За тиквата, де... Аз не съм я яла, нищо, че бях в олекотена. Преди като се спореше тук "за или против тивата", някой даде пример с на баба си прасето, дето му давали тикви да яде.
Та ниЙ да не сме прасета? Няма да се угояваме я, напротив. Та като видя тикви, все за прасета си мисля  :

Съжалявам че пак се връщам към тиквата, сигурна съм че една такава асоциация с прасетата действа на желанието да я ядеш.Търся си и аз моята визуализация която да ми убие желанието за торти и вафли Simple Smile

В моето семейство тиква почти пък не се ядеше,баща ми я мразеше, защото му напомняше за бедността им в едни години в детството му ,след войната когато са били принудени да ядат само тиква за да оцелеят и всички са страдали от недохранване.Странно нали?

Тиквата присъства в почти всички диети за отслабване.Има нисък гликемичен индекс и голямо количество от онези полезните фибри дето помагат за регулиране на посещенията на онова място и на всичкото отгоре засищат и регулират кръвната захар, т.е няма скокове на инсулина.Така че, въглехидратите в нея са много по-безобидни от тези в млякото примерно.Или пък в морковите.

Дали някой ще яде тиква си е негова работа.Но за мен да се лишаваш даже от позволените неща(и тук не става въпрос само за тиквата) в един толкова рестриктивен режим си е лудост.И съм сигурна ,че тези които най-много са се лишавали,които са влезли в 3-та фаза най-подтиснати и озверели за нормално хранене те са в по-голямата си част върнали се на "поправка".Просто телата ни си връщат даже с лихвите, да не кажа че направо си отмъщават.

ANNAFACE,желая ти успешно преминаване в 3-та.Един мъничък съвет- влез възможно най-плавно в нея.Както в началото стресът караше телата ни да отслабват, сега в обратната посока могат бързо да започнат точно обратното.Въведи храните постепенно и бавно и непременно прави упражнения за талията и корема.Защото там тялото трупа най-дълбоките си резерви.Затова и там падат на-трудно тлъстините.И дори да нямаш + в теглото ще имаш повишаване на % на мазнините в тялото и ще изглеждаш по-пухкава от сега.И това разделно хранене... Thinking Не знам,ти си знаеш, но хич не ми се струва добра идея.Комбинацията мазнини-въглехидрати ,която там е позволена е най-убийствената, води до задължително складиране на мазнини,без значение на количеството на приетата храна.Помисли си че именно всички храни-бомби са точно това (пържени картофи,торти,шоколад).Желая ти успех.

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 18:37 от nikolexa

# 507
Това с тиквата е добра идея  Simple Smile Досега изобщо не се бях сетила за нея.Хем достъпно, хем сладичко и полезноооо

# 508
Здравейте момичета   bouquet. Искам да ви се похвля, че си правя всеки ден шоколад със сухото мляко и какао 2 лъжици, а кантара върви стремително надолу. Вече съм 1.7 кг. надолу Heart Eyes. Вчера също си направих режимен хляб със царевични трици ,но изядох само 3 филиики Blush.И познаите и това не ми спира свалянето . Не мога да повярвам ,че ям вкусно и свалям #Crazy.Така че не се ограничавайте момичета, това са толерирани храни ,възползвайте се от предимствата на режима.Влубена съм в негооо Peace.Лека вечер момичета  Praynig

# 509
Здравейте момичета   bouquet. Искам да ви се похвля, че си правя всеки ден шоколад със сухото мляко и какао 2 лъжици, а кантара върви стремително надолу. Вече съм 1.7 кг. надолу Heart Eyes. Вчера също си направих режимен хляб със царевични трици ,но изядох само 3 филиики Blush.И познаите и това не ми спира свалянето . Не мога да повярвам ,че ям вкусно и свалям #Crazy.Така че не се ограничавайте момичета, това са толерирани храни ,възползвайте се от предимствата на режима.Влубена съм в негооо Peace.Лека вечер момичета  Praynig

#Crazy #Crazy #Crazy
Toва е майтап, нали....

ПП Петенцееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт