С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 32 987
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета, днес сте изписали доста.
Edira радвам се, че има още някой с когото можем заедно да следим как въврят при нас килограмите.
А относно това, че съм на поправка искам да кажа, че изобщо не обвинявам режима и никога не съм писала и не съм си помисляла.За поправката сама съм виновна.Една година задържах килограмите.
Вярвам, че и сега ще се справя.Но това че преди година и половина съм била на режима си мисля, че за това сега по бавно смъквам.Първия път стана по бързо смъкването.
Е това е от мен.Хубава вечер.

# 631
да ви кажа честно момичета си пийвам бяло винце, не мога без него, но като казвам пийвам имам в предвид една бутилка от 0.750мл, преди много пиех whiskey, no го замених откакто съм на тази диета с вино.много ли е лошо според вас?просто ми е натоварено и ми трябва нещо да разпусна

# 632
пияница ще си кажете Simple Smile

# 633
alex8273 ами ако искаш да си навлечеш здравословни проблеми продължавай да си пийваш бялото винце. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 634
  • София :(
да ви кажа честно момичета си пийвам бяло винце, не мога без него, но като казвам пийвам имам в предвид една бутилка от 0.750мл, преди много пиех whiskey, no го замених откакто съм на тази диета с вино.много ли е лошо според вас?просто ми е натоварено и ми трябва нещо да разпусна

Не само, че е лошо за свалянето, лошо е  за здравето изобщо  Naughty Пък ако чак толкова имаш нужда от антидепресанти - прави секс - хем не пречи, ни на режима, ни на здравето, ако го правиш правилно де  Wink, пък и можеш да го броиш за фитнес, ако е качествен  hahaha

# 635
Здравейте! Stop
Хареса ми при вас и реших да поостана! Simple Smile

Стартирах от 89 килограма, в неделя - 14.11.2010 г.
Днес ми е третият ударен ден и на кантара вече има промени.
И то такива, че чак не ми се вярва и съм склонна да приема, че са предимно от изчистването на задържаните течности в тялото.
Висока съм 167 санта и според калкулаторът на Дюкан, очакваното ми тегло е 65 килограма. Мен, ако питате - искам 55, ама и на средното 60 ще се зарадвам изключително!  Laughing
Виждате, че имам около 25 кила за разкарване, та... исках да попитам по-напредналите, колко е добре да ми е ударния период? Като гледам как върви до сега - пет дни ще ги понесе без проблем.  Peace Безопасно ли е обаче да ги увелича - на 7-8?
Храня се с 0,1% кисело мляко, с по 3 лъжици овесени трици всеки ден, пилешко филе или шишчета от бяло месо на грил, риба на фурна, извара, яйца. То не съм и много гладна, де. Вероятно се дължи на протеините. Съвсем безсолно не мога да ям, ама иначе соля много по малко. Обаче пия доста вода.
И...  Blush... може ли някой, бил на моя хал, да сподели за колко време е успял да свали подобна ужасяваща цифра излишни килца! Плийз!  
И по колко килограма свалихте по време на Ударната фаза?
Ще се радвам, ако ми отговорите! Hug

# 636

alex8273 Simple Smile

Тия 750 мл винце, сигурно много добре се отразяват на душата,но не и на тялото когато сме в кетоза.
Във виното няма въглехидрати,обаче употребата му може да доведе до хипогликемия,което пък ще доведе до желание да хрупкаш постоянно това - онова и т.н. Ако не можеш без него, намери си режим в който е позволено,така на първа ръка се сещам за този на един друг франзузин Монтиняк(много разумен режим между другото) или пък този на Карл Лагерфелд с който той загуби 42кг преди няколко години ,но и при тях количеството в активната фаза беше около 250 мл.Виж ,режим дето позволява уиски не знам Simple Smile

Другият начин е да си следваш Дюкан,да спреш винцето и да намериш алтернативни методи за отпускане -нещо като гореща вана,ароматотерапия ала-бала таквиз неща.

# 637
Другият начин е да си следваш Дюкан,да спреш винцето и да намериш алтернативни методи за отпускане -нещо като гореща вана,ароматотерапия ала-бала таквиз неща.

И секс...И секс... newsm47 smile3534

# 638
Айде и за мезе станахме вече, що се хабите да обяснявате каквото и да било. Хората ядат и пият на воля и са на Дюкан, прекрасно е! Ето режим, който работи във всички ситуаций.
За отчета : днес се събудих с един бомбастичен минус от 4 кила, дали е възможно??? А снощи пих ракия и ядох сАлдолед, направих си и кекс, установих, че каквото и да си хапна не ми се лепи!  Къде съм спала до сега? Лека нощ, отивам да ошмуля един чиизкейк и да се събудя утре с още по-голям минус! Hug Hug

# 639
пияница ще си кажете Simple Smile
казахме си го  Twisted Evil
не вярвам, че е истина поста в който питаш за вино, гъбаркаш се нали

# 640
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
http://www.youtube.com/watch?v=RJlPEHL85Ig&feature=related
 #Crazy поздравче за вас Simple Smile)) Да се посмеем малко   bouquet

# 641
Ейй страшен е този пич -  и предния път като се пусна в някоя от темите му се удивлявах на пластичността. Ми то така - който си го може - си го може. Не дърво като мене. Пък като го гледам (и махна пакета и космите по гърба) - е точно ей така бях преди половин година, ако не и  по-зле Embarassed ooooh!

alex8273 не ти ли е малко? Аз на ударната го докарвах до литър, че не можех да пия вода и други течности и си наваксвах от него, ама после го ограничих, че девойките казаха че не било много добре. Та така си пия по бутилка всяка вечер и мезя със сиренце и ядки.

(не)обикновена при всеки си е строго индивидуално - ген, предишни режими и прочие и прочие.... Ако си като Каси (пу-пу-пу) може и за 4 месеца да ги свалиш, ако не се приготви за някакъв период от половин година(пак относително) Peace

# 642
  • Варна
Добър вечер и от мен!  Hug
Днес си сготвих за вечеря  режимна манджичка с пиле и зелен боб, направих си и зелена салатка с варено яйце. За обяд беше 3 яйца по панагюрски с една печена пиперка.
За утре съм си изкарала едни дробчета, ама ще мисля какво да си направя, че със заливка нещо не ми допаднаха.
mmmshushy80: Благодаря!  bouquet
alex8273: Не ти ли се струва малко многжко това винце. Опасно е за здравето. Аз си позволявам по 1 чаша и то само или петък или събота ако излизам някъде. Опитай нещо друго за разпускане. Момичетата са дали добри идеи: секс  luvbed, фитнес след работа  newsm39,ароматна вана   bath1, разходка  tiptoe, масаж , сбирка с приятелки  lalalala. Вместо да даваш по 7-8-10лв. за вино додай още малко и отиди на масаж или някоя друга процедура. Все ще ти е от полза. Стига съм мърмаросвала айде. ooooh!
(не)обикновена : Няма нужда да правиш повече от 5 дни ударна, не е много здравословно. Прочети добре 1-ва страница, ако трябва и 2-3 пъти  book.
zorita smile3501  Popcorn
Лека нощ желая на всички!  smile3524

# 643
Добро утро  food010
Само за отчет-днес съм в застой.От вчера съм в МЦ и се надявам до края на седмицата да има размърдване надолу. newsm45
Днес мисля да си сготвя рибка, филе от акула във фолио и във фурната.Това ми идва като идея.Ако някой е приготвял по друг начин тази риба моля да ми помогне.
Хубав ден и от мен.  bouquet

# 644
  • София :(
         Добро утро  Hug
      Кафето е готово, гледам и компания има...

И biborana, една зачезнала сладурана, днес има РД. Искам да и пожелая много, много любов, радост и усмивки, и да е вса такава слабичка чаровница   bouquet

(не)обикновена , хубаво си е при нас  Wink Ударната 5 дни ти е съвсем достатъчно,нападай зеленчуците и не си поставяй срокове и очаквания - талото ти си знае работата, от теб се иска само да се стриктна  Peace
       zverka, според мен и без фолио може, но върху хартия за печене - да не залепва. И махни кожата  Peace
              Хайде, усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт