С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 32 968
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Привет на всички! Hug
Гледам тука и вино сте захванали да пиете.Малко да ви остави човек без контрол и айдееееее,на пиянство го откарахте. Mr. Green
Аз си режимствам,имах сериозно зацикляне,дали от промяна на схемата или просто си ми дойде времето не знам ,но двадесетина дена кръжах около 77 като ударен самолет. CrazyЕ днес най-накрая видях отново минус, -900. ukliam1 #Milti ukliam1
Да ви почерпя по тоя повод викам,и да кажа на всички, които имат някакви мераци за нережимности или по някаква причина са почнали да се демотивират- Хранете се режимно и рано или късно ще бъдете възнаградени. Peace

zorita какъв е тоя минус бре ,ти ударна да беше карала нямаше да постигнеш -4.Струва ми се ,че и ти си наблегнала на съвета на Сиссссс. Mr. Green
Пожелавам хубав и слабеещ ден на всички.

# 646
biborana,  newsm59 nbirthday newsm67
Zorita, виждам те горе Hug Я кажи днес колко е минусът Wink Grinning
Падаща звезда, много мотивиращо!  Peace Hug

Вчера ми направиха "комплимент"! Била съм се заоблила леко и сега формата на тялото ми била сексапилна, а до скоро съм била като сушена скумрия! Комплимент като за трета фаза! Да се чудиш как да реагираш?!

# 647
  • София
Ейййй Николекса, намаах се вчера с тиква на твоя отговорност! newsm47
Сега, прави му сметката Wink
Зорита, Шо праиш бре? Каква ракия пи със сАлдоледа newsm78 Казвай тука, че ми писна да ги боря по грамове, искам и аз 4 кила наведнаж Crossing Arms Дали пък да не мина на водка лайт newsm78
Биборанка, наша телевизионна звезда любима : Честит рожден ден!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 648
Добро утро и от мен  food010
Падаща звезда честито ти минусче Hug,ето видя ли че кг.тръгват стремглаво на долу PartyКакто се казва много мина ,малко остана Wink
Лаууу виждам че и винце си пиивате,е мн.хубаво newsm78,и аз обичам (или обичах newsm78)да си пиивам Виски ,а още не съм посмяла да посегна към бутилката Whistling,А и една бутилка вино мн.малко бе,че то организма неможе да разбере какво му се случва  ooooh!така така към рибката и пилешкото винцето идва мн.добре #CrazyШегата настрана-ЗДРАВЕТО ПРЕДИ ВСИЧКО Naughty
Zorita ето на това се казва минус Rolling Eyesда така става ракия +секс=голяяям минус Wink

# 649
Дами честити минусчета на всички:)))Чета ви и немога да спра да се смея:))Очертава се хубав ден като гледам,с настроение.То не се ля вино,не се ядоха ядки и какво ли не:))))Взе да става весело и много ми допада така:)))Обичам да се смея и наистина си е по-лекинко така:)))Дай Боже всекиму по -4:))))

Хубав ,слънчев и много усмихнат ден от мен:))

# 650
 хоп , записвам се с -1.600кг за 2 П дни  bowuu

# 651
хоп , записвам се с -1.600кг за 2 П дни  bowuu
smile3501 Шуши ,е днес явно е денят ма минусите HugЕх искааам и аз голям минус Praynig

# 652
  • София
Зори, кажи и на мен точно каква марка ракия пиеш, защото аз пия водка лайт всяка вечер, ма нещо имам задържане  ooooh!

# 653
Направих един месец с диетата. Отчет -4 кг като 3, 800 кг. свалих в ударната фаза. Не знам на какво се дължи това задържане. Стриктна съм, спортувам и даже не ям много.

# 654
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Направих един месец с диетата. Отчет -4 кг като 3, 800 кг. свалих в ударната фаза. Не знам на какво се дължи това задържане. Стриктна съм, спортувам и даже не ям много.

Ето го ключът от палатката.
Кой ти каза да не ядеш много,напротив трябва да ядеш,колкото повече ,толкова по-добре. Peace
То ако не се хапва повечко ,какъв Дюкан ще е. Mr. Green  Crazy Crazy

П.П. То аз и не знам  колко кг искаш да свалиш ,щото ако са 7-8 нали се сещаш ,че няма да стане за един месец. Peace

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 10:21 от Падаща звезда

# 655
Имам много за сваляне: около 20 кг. На мерки съм свалила много, но килограмите... А не мога да ям повече, защото от много месо и яйца ми се повръща. Приемерното меню за един ден: 1 пъстърва, две-три яйца, 1 кисело мляко. Това е за П дните.
Колкото за мерките: от талията - 9 см, от ханша -5 см, но наистина спортувам доста.

# 656
Имам много за сваляне: около 20 кг. На мерки съм свалила много, но килограмите... А не мога да ям повече, защото от много месо и яйца ми се повръща. Приемерното меню за един ден: 1 пъстърва, две-три яйца, 1 кисело мляко. Това е за П дните.
Колкото за мерките: от талията - 9 см, от ханша -5 см, но наистина спортувам доста.

Ако прекаляваш със спорта можеш да превърнеш мазнините в добри мускули и тогава изобщо няма да има промяна на кантара Laughing

# 657
 добрютро и от мен  Hug
 Льо кантар ме зарадва се -1кг тази сутрин....знам си аз че това са течности основно...ама му се радвам  Mr. Green Бях забравила , че когато мина на дюкан и започвам да ставам по 3-4 пъти нощем да ходя до ве-це-то  Crazy...та и това си припомних....Като цяло това е едно добро начало, дано този път не се изложа, че тогава ще се самолинчувам  Embarassed
 Гледам винце виски и все такива обсъждате....много се смях  Joy
 Отивам да пазаря, че в хладилника няма режимно след снощният ураган , а след млако ще ме напъне глад  Mr. Green
 Хубав и отслабващ ден ви желая  Hug

# 658
Здравейте и от мен ,аз пък осъмнах с голям плюс 0.500гр.може би заради предстоящия цикъл,това са ми най-кошмарните дни от месеца,все си казвам че през този период няма да се качвам на кантара за да не се ядосвам но сутрин съм като програмиран робот ,ставам посещавам  тоалетната иправо на кантара.На всички с минусчета честито,желая лек и отслабващ ден Heart Eyes

# 659
Здравейте от мен!  newsm53

Ох, най после ви изчетох, че сте писали писали.. Аз се върнах от къщи с доста поражения, най-вече върху самочувствието. Майка ми ми скъса нервите направо, с нейните упреци. Извода е, че за повече от 2 - 3 дни не трябва да се прибирам.

...та прочетох дооооста неща (особено за тиквата, цяла тема имаше не разбрали, че аджеба е позволена във втора) и искам да благодаря на nikolexa, за споделения опит и знания. Помогна ми много с написаното.

Полудях, в началото на темата си пуснала линк към твои снимки (че се и изписа колко си хубава, бих искала и аз да ти го кажа), така и не успях да ги отворя, паролата не съвпадаше, та ме гризе любопитството. Ако не ти е проблем да го пуснеш пак, пък вземе да стане.

Вече ще гледам да пиша по-често! Усмихнат и слънчев ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт