С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 32 919
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Здравейте и от мен!
Честити минусчета на всички!  Hug Hug Hug
Уффф готвя бобец за мъжо и така добре ухае ooooh!
Някой да даде идея за пил. дробчета, но без заливка, на ПЗ съм. Смятам днес да си направя едни бисквитки с моркови от вашите рецепти.  chef  chef  chef
Вчера си харесах невероятен панталон, ама казвам ви направо извънземен. И представяте ли си.... голям ми беше.....ГОЛЯМ. И още по-голямото нещастие, което ме сполетя........." НЯМАМЕ ПО-МАЛКИ"
Днес ще ходя да видя, ако ми е намерила по-малък номер да си взема.

# 661
tante78, ако знаеш само от кога си мечтая , когато вляза в магазин за дрехи да не гледам само най- големите номера и да не ми се свива стомаха от притеснени дали и в тях ще успея да се натикааамммм  Crazy Мин път като бях на режима почти успях...този път ще успея  Mr. Green Дано се намери малко номерче от този извънземен панталон , в който после да ни се покажеш  Mr. Green, но и да не се намери, поне ще ти е весело на сърцето , че носиш малък номер  Hug

# 662
tante78, аз утре съм ПЗ и от първия ден П си мечтая за дробчетата, които ще си сготвя утре. Та ако обичаш праз, това е твоята рецепта. Ще сваря две тарелки дробчета, нарязвам на ситно 3 стръка праз и 300-400 гр. гъби. слагам всичко в тава, заливам с топла вода. Като подправки: сол, червен и черен пипер, магданоз. Толкова! Аз много обичам праз и мисля, че ще се намаам подобаващо утре с тази гозбица  smile3521. Бон апети!

# 663
Пил. дробчета - по селски, с каквото ти дойде на ум.
Аз ги задушавам в уок, добавям повече лук, чесън, морков, чушка, гъби, патладжан, домати, подправки на вкус -
варя, към края ръся богато с магданоз, може и мако червено винце за разкош.

chef

П.П. Тук никой не ми даде съвет за филето от акула и нищо не стана -
пекох го на фурна, както скумрия и пъстърва,
и стана точно на подметка,
а колко вода изтече от туй филе...
абе нещо като гаден пангасиус...

Close

# 664
  • Варна
Благодаря, момечета за рецептите!
poem : ще успеем и този път. И аз предния път като бях на режима стигнах до 42 номер, от 44-46. Влизам в някой магазин за дрехи и търся дънки, казвам: '' някой модел за трътка като мен'', а мацката вика: ''ама моля ви се много сте си добре, ето пробвайте 28 номер'' ...... голям кеф ви казвам. Как си мечтая само да се навирам в малки дрешки.

# 665
tante78, ако знаеш само от кога си мечтая , когато вляза в магазин за дрехи да не гледам само най- големите номера и да не ми се свива стомаха от притеснени дали и в тях ще успея да се натикааамммм  Crazy Мин път като бях на режима почти успях...този път ще успея  Mr. Green Дано се намери малко номерче от този извънземен панталон , в който после да ни се покажеш  Mr. Green, но и да не се намери, поне ще ти е весело на сърцето , че носиш малък номер  Hug
Разбира се ,че ще дойде и този момент HugАз няма да забравя,когато лятото си купих бял панталон 29номер Party,леле какъв кеф,продавачката ме гледаше като извънземна #Crazy Joy,а мЪж ми се направи ,че  не е с мен,обадих се на всички за които се сетих голяма радост беше Joy,че аз дори не смеех да си мечтая за такъв номер,а сега ми е голям този панталон  PartyНо навика си е навик,когато влеза в магазин ,първо се лепвам за големите размери Whistlingскоро хвърлях всички дебели дрехи(така им казвам на дрехите от дебелите ми години),като погледнах последният панталон който си купих за нова година е 56 номер #Crazy #Crazy,да чукна на дърво никога да не видя такъв номер вече ooooh!

# 666
 Аз от как съм дебеланка дрехи почти не си купувам...толкова да не се харесвам в нищо. Само ми се скапва настроението като вляза в магазин за дрехи...та си ходя като изпаднал германец и няма да има какво да се хвърля от дебелите дрехи  Mr. Green, обаче си пазя едни от тънкият период и си ги гледааам  с влажен погледдд, че те направо новички ми стоят. Аз много внезапно качих едни 15 кг- за има няма 3 месеца и целият ми гардероб си остана така както си беше, но не си ги хвърлям де...вярвам че ще се тикна в тях съмсем скоричко  Mr. Green с ваша помощ разбира се, разчитам че съвестно ще ме шамарите всеки път като се опитам да глътна нещо нережимно  Blush

# 667
  • Варна
Опекох бисквитите  newsm44 Радвам се, защото аз никак не умея да правя такива неща, почти никога не ми се получават. Сега да споделя и рецептата:
1 яйце
1с.л. кис. мляко 0,1%
малко сода
1-2с.л. извара
стрих няколко захаринчета ( нямам течен подсладител  Embarassed)
малко канела
3с.л. овесени трици
3с.л. пшенични трици
1 1/2 настърган морков
Обърках всичко и оформих средни бисквитки. Пекох на 180градуса, ама не засякох колко време  Embarassed Embarassed
Станаха малко мекички, но ги оставих във фурната на охлаждащия вентилатор. Излязоха 13 средни и 1 малка бисквитка.
И понеже вече си изядох полагащите се трици за закуска  Rolling Eyes опитах само тази малката, и какво мислите....... страхотни сааааа  smile3521 smile3521 smile3521 Най-накрая и аз да успея да изпека сладки. Само как ще ги опазя от мъжо не знам  box box box #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Довечера като се знам сигурно ще хапна поне една. Дали е проблем това предозиране на триците?
Сега мятам дробчетата   chef  chef  chef Иухуууууу! Joy

# 668
Имам много за сваляне: около 20 кг. На мерки съм свалила много, но килограмите... А не мога да ям повече, защото от много месо и яйца ми се повръща. Приемерното меню за един ден: 1 пъстърва, две-три яйца, 1 кисело мляко. Това е за П дните.
Колкото за мерките: от талията - 9 см, от ханша -5 см, но наистина спортувам доста.

Количеството протеини не трябва да ти падат под 1г/кг на ден.Гледай да са около 1-1.2г/кг и ще си отслабваш добре и здравословно.С вчерашното меню едва ли си набавила и половината освен ако пастървата не е била някое пастървище. Simple Smile
Намалила си много калорийния прием и тялото ти е в състояние на тревога и затова не ще да си пуска лесно запасите.Спортуваш- прекрасно, това също в началото забавя малко нещата,тъй като мускулите поемат обем и тялото ти поема малко повече вода,за да компенсира загубите и чрез потта по време на тренировките.
Все пак щом сваляш от обиколки нещата не са никак зле,това означава че все пак си топиш мазнините.Ако задържаш в теглото и не променяш обиколки обаче ,тогава сериозно трябва да се замислиш за промяна на менюто. Тлъстините не могат да се превърнат в мускули. Това е невъзможно.Нарастващите ти мускули само ще ти помогнат за топене на тлъстините.Не знам какво спортуваш всъщност, но и не всеки спорт прави мускули.

Лошо е че ти се гади от месо и яйца.Не се заблуждавай че ще остискаш със зъби няколко месеца и после пак връщане към "нормална" храна.Откъдето и да си го погледнеш това си остава в основата на нашето хранене и в 3-та и в четвърта. ПЗ и "екстри" до живот а не обратното.

# 669
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Привет, момичета.  Hug
Отдавна не съм писала поради много, много работа. Не съм и чела отдавна, изпуснала съм явно много. От месец работя почти всяка събота, та и към Дивака не съм се вясвала и съвсем изпуснах клюките и новините. Поздрави от мен на всички и имам конкретно питане - коледна дюканска среща планирана ли е вече, че поне за нея да си освободя време?  Blush

# 670
Благодаря, nikolexa Simple Smile))))

# 671
annaface, наистина ли си пила толкова вино или се майтапиш Simple Smile, защото ти си много отслабнала
направо ме разбихте момичета от критики, но сте прави за всичко, което казахте.
днес се мерих и съм свалила 1кг, като съм от 3дни на диетата, което смятам , че е ок, ще продължава борбата, тоест тя тепърва започва
поздрави за всички въздаржателки Simple Smile Simple Smile

# 672
alex8273 вредно е за черният дроб който и без това се натоварва достатъчно от консумацията на протеини.Ще се повторя ако не искаш да си имаш сериозни здравословни проблеми НИКАКЪВ АЛКОХОЛ ПО ВРЕМЕ НА РЕЖИМЪТ Hug Hug Hug

# 673
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
      Писах, писах и за капак всичко изтече в дебрите на нетя  Crossing Arms Е, нямам нерви да пиша пак - вече се изприщвам като видя компютър  #2gunfire Така че раздавам козинките

Лека, мека, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 674
Мименситке, за всички пишеш по нещо,само за мене почти никога ...Ама сега много голяма чест си ми оказала,бе слънце...Как можа да сложиш моя снимка ,в едър план ,как спя... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт