С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 32 916
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Мименситке, за всички пишеш по нещо,само за мене почти никога ...Ама сега много голяма чест си ми оказала,бе слънце...Как можа да сложиш моя снимка ,в едър план ,как спя... Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy,мн.жълта бе Сис ,хапвай  повечко пиленца   hahaha,че да видиш каква розовка ще станеш Joy

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 21:52 от миле-на

# 676
  • Plovdiv->Toronto
Мименситке, много често ти се случва, изтича ти сесията или натискаш копчето за назад във времето  Laughing, гледай барем следващия път кое е, да го натисна и аз няколко милиона пъти че ми се връща малко назад  hahaha ... А може за всеки случай и да си хайлайтваш и копваш чаршафа преди да го постнеш, ако се затрие да го пейстнеш пак. Аз така правя като пиша нещо дълго и мъдро  Joy ...

Днес от бързане за кафе и тричав сандвич забравих да се изтегля ореди това, та след това съм пак 62.0, което ми говори че съм поне 61.700  bowuu. И това точно преди МЦ, прави сте че нещо се загубиха симптомите, няма достатъчно мас да произведе естроген  Whistling и няма подуване, няма нищо. Странна работа, трябва да започна всяка сутрин стриктно с рибеното масло, а не само когато го видя случайно  Embarassed ...
Още нещо четох, няма да ви агитирам да ядете олио, но да знаете че липсата на омега 6 влияе много зле на косата. Правете поне маски със зехтин, ленено масло е още по-добре. Че плешиви и отслабнали нема да се харесаме със сигурност  Crossing Arms!

# 677
  • София :(
Мименситке, за всички пишеш по нещо,само за мене почти никога ...Ама сега много голяма чест си ми оказала,бе слънце...Как можа да сложиш моя снимка ,в едър план ,как спя... Mr. Green

Е как да те прескоча, я каква си убава и кротичка... - мечта направо  hahaha Heart Eyes Hug

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 21:49 от mimensita

# 678
Имам нова питанка! Blush
По каква схема да карам Втора фаза?
Четох доста коментари и мисля да започна с 5/5, а ако ми дойде нанагорнище, да опитам някоя друга. Вие какво бихте ми препоръчали?
Благодаря предварително! Hug

# 679
Миленка, а бе от яд,че толкоз време Кантарев не помръдва съм пожълтяла...Ама с пиУешко мИсо шА сА оправя! Joy Joy
Тия дни си мисля за тебе! Ти не си по барикадите нали! Praynig

Мимс, второто име ми е Кротката, а за приятелите-Красивата... hahaha hahaha

# 680
  • Варна
Добър вечер!
(не)обикновена :
Добре си се ориентирала за схемата. При мен лично тя даде най-големи резултати. Взе да ми става тежко към третия месец и тогава минах на 4/3. Тялото си само ще покаже коя схема е най-добра за него. Опитай първо с 5/5.
Хубава вечер!

# 681
  • София :(
          Добро утро  Hug
      Хайде да пием кафе  Wink

При мен Кантарев днес отчете едно дребно плюсче, което обаче очаквах, така че хич не му се връзвам. Спретнала съм си дробче и до утре вероятно ще го няма.
            Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 682
Добро утро   food010За отчет днес съм надолу в килцата.Има размърдваме.Преди две години когато бях на Дюкан по бързо свалях, а сега нещата се движат по бавно.Но няма отказване.Хубав ден и от мен.  bouquet

# 683
Добро утроооо Laughing
-100гр.и от мен, ако ги свалям така леле майко, ще съм на диета цял живот Joy Joy Joy
Хубав ден на всички!!!!

# 684
  • Велико Търново
И аз да се отчета още 1.200кг. си отиде ще вляза в релсите ,а относно алергията ходих на преглед и съм по добре за сега Hug

# 685

някой ще ми каже ли как да правя втора, след като ми е дадена два дни първа по новия калкулатор? Praynig

Дюкан препоръчва вече единствено 1/1 и ударна 2 дни.Ако се задържа тогава временно се прави 2/2 или 3/3.

Напълно се обърках! Blush
Първо - какъв е този нов калкулатор, който определя и дните на Ударната фаза?
И... Второ - Каква втора фаза да избера тогава?

И, да питам за какаото. Simple Smile Не, че ще залитам по него, де! За щастие успешно мога и без сладко.
Тестените храни ме докараха до тук мене... Та, зачетох се на една кутия в къщи - Cacao La Mattina Dark. Пише нискомаслено - 10-12%. Предполагам, че има и по-нискомаслено от това, или греша? Питам от любопитство, нали изчитам темите, та видях, че много го нищите.
Аз най-вече обожавам миризмата му и често си го нюхам  Grinning, а веднъж буквално щях да се самоубия с него, като налапах една лъжица и вдишнах тоя ми ти фин прашец. Не е за разправяне как ми се полепи навсякъде и колко какао изкихах и изкашлях после!  Embarassed Свинска му работа! Mr. Green

# 686
(не)Обикновена Дюкан отчита 5/5 като грешка защото е много натоварваща 4/3 напълно я отрича и забранява препоръчва 1/1,2/2 и 3/3 така,че избери си една и карай по нея аз лично познавам момичета които с 1/1 свалили по 20 и повече кила. Успех. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Аз днес съм -0500кг newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 и то с МЦ.
Новият калкупатор е от сайта за отслабване на Дюкан.Това какао е доста мазничко,аз дори си бях купила с 0% и пак качих от нея и задържах така,че по добре само си я нюхай. Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 687
  • Измир
Здравейте момичета!
Не съм писала от месеци, не съм и чела. Едва днес се върнах да надникна в слабеещата тема Simple Smile.
Поздравления за свалените килограми и голямото търпение момичета   bouquet.

Аз след месец прикл'чвам с трета и влизам в четвърта. С вас свалих 15 кг. и успешно ги задържам вече трети месец. Имам 1 кг, който варира, но не е проблем.
Иска ми се да дам няколко съвета за новите момичета. Оказа се, че кожата ми не можа да се справи със загубата на толкова кг, така че на първо място слагам ежедневното мазане с лосион  или мляко за тяло. Другото нещо е косата. Наистина страдах от страшен косопад, но след захранването нещата се пооправиха. Не е лошо, както са споменали и преди мен, да приемате рибено масло.

Сега трябва да прикл'ча, нопосле ще се вкл'ча пак Hug 

# 688
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
добър ден и от мен нищо интересно

# 689
  • Варна
Добър ден и  от мен!
Когато започнах първата си поправка януари месец( сега съм на втора поправка), към началото на пролетта започна ужасен косопад. Може да е било от смяната на сезоните или пък от режима, но косата ми изглеждаше плачевно. Така и изтървах прасето.
Сега правя всевъзможни маски за коса през ден. Рибеното масло помага за косата, но не се ли пълнее от него? И друго, което от няколко дни искам да споделя с вас. Когато оперираха майка ми пролетта, след като се повъзстанови и дадох книгата за триците да я прочете, и ако прецени да започне да ги приема. Тя се запали и започна, но на един от контролните прегледи споделила с лекаря си, че приема овесени трици и той и казал, че освен, че увличат калории, увличат и калция от организма. Някоя от вас чувала ли е такова нещо? Нужно ли е да се приема отделно калций на таблетки или нещо такова?

Общи условия

Активация на акаунт