С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 32 965
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
...
Много мога да говоря за Дюкан, много мога да кажа, но тези които отслабват няма да ме чуят сега, защото са от еуфория от новите си тела...
И за да не е мрачно, като втори пост за деня, ще кажа, че съм добре, обзела ме е отново еуфория да изглеждам добре, работя по въпроса  Mr. Green, но не с Чист Дюкан!!!! ...

кате, привет и успех
 Hug
би ми било интересно да прочета мнението ти по повода

# 301
0.100кг отгоре след 1ви ден ПЗ Sad

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 10:22 от Марина90

# 302
...
Много мога да говоря за Дюкан, много мога да кажа, но тези които отслабват няма да ме чуят сега, защото са от еуфория от новите си тела...
И за да не е мрачно, като втори пост за деня, ще кажа, че съм добре, обзела ме е отново еуфория да изглеждам добре, работя по въпроса  Mr. Green, но не с Чист Дюкан!!!! ...

кате, привет и успех
 Hug
би ми било интересно да прочета мнението ти по повода
И аз съм много заинтересована. Бих се радвала, ако споделиш.

# 303
  • София

Mъкаааа, мъка...
 Rolling Eyes

Марина90, не се вглеждай в грамове...Нали не си мислиш, че от днес за утре можеш трайно да отслабнеш или надебелееш???
Аз мин. седмица след 1 ПЗ бях +1.1кг, след 2-я още +1.1 кг. т.е. над 2 кила за 2 дни... Отбелязах го, но въобще не съм се кахърила...

За протокола: Влизам в П днес на 61.9. Сменям си линийката на 62 и се надявам да ги затвърдя за тази 5-чка, а защо не и да падна на 61  #Silly

# 304

Ауууу,ужасссс как може бе /Малееее ,ми сега кво ще правиш / Joy Joy Joy
Ей,момиче,100 гр изобщо не са нито плюс ,нито минус ,кво се взираш толкова .Я си карай режимно и спри да се взираш в някакви грамчета. Whistling

# 305
Яяяяяя каква драма ooooh!,я не се излагал какво са 100гр. а когато видиш +1-2кг.а повярвай ми ще има и такива плюсове ,тогава какво ще правиш newsm78.Нормално след ПЗ да има малки плюсове Naughty,давай смело напред и бъди стриктна и всичко ще си дойде по местата

# 306
ооо Миленка  Heart Eyes , как е третата душа  Hug , няма ли да се объркаш кам Бургас да минеш  Hug

# 307
  • Варна
добър ден! приемате ли една заблудена и разкаяла се УФчица? Praynig smile3511
поздрави и целувки на всички стари муцунки - Кали, Тумбе, Тони, Крис, Мименситка, Марпълче....

# 308
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Яяяяяя каква драма ooooh!,я не се излагал какво са 100гр. а когато видиш +1-2кг.а повярвай ми ще има и такива плюсове ,тогава какво ще правиш newsm78.Нормално след ПЗ да има малки плюсове Naughty,давай смело напред и бъди стриктна и всичко ще си дойде по местата

ХоХоХо. А  ако види 3.5 кг. като мен миналата седмица.  JoyЕ вярно е ,че и аз не го приех съвсем философски,ама сега 100 грама ,айде недейте се излага чак толкоз де.

Няколко дена не остава ред да пиша.Аз си имам застой,стабилизирам си 77 кило,от кръжене около него вече свят ми се зави. Mr. GreenЕлиминирах ония минус огромния ,и сега пак съм с леки колебания нагоре ,ама тях не ги отразявам.Вероятно за застоя има вина и туй, че смених схемата на 3/3.Надявам се да е също толкова действаща ,както и 5/5 ,а иначе е много по поносима.Освен всичко чакам и МЦ па да видим сетне какво ще е.Този месец имам елиминирани само 3 кг.Тъй както вървя си викам , за 6 месеца свалих 42 кг,па останалите 12 май ще ги боря още толкоз   ooooh!.(ПУПУПУ, дано не се окажа лош пророк)

# 309
Здравейте , момичетааааа !!! =))
Бъъързам ! Бързам да се похваля - явно трябва да се оплача , че да може на другия ден да се похваля ... Нали бях качила 400-500гр тия дни , тъй като чакам мц ... а и нали от 8 дни въобще не съм мърдала надолу ... та днес съм без тия въпросните грамове , че и още 400 надолу ... Вреееме бееешеее =) ! Пууууу ... и аз да му се зарадвам на тоя кантар ... а дано след мц има още по-хубав резултат ...
Не съм яла днес ! И не само днес ... Хващайте тиганите ... Но наистина не ми остава време да се обърна , камо ли да си направя нещо за закуска или да си купя от някъде ... Сама съм си виновна , но и това , че не обичам да закусвам си казва думата ... Нямам го тоя навик , то сутрин не мога даже дъвка да лапна , за друго да не говоря ...

Сега отивам да си направя една супа , че вече мога да си умра гладна , че и дебела =)))) ...
До скоро ! =)   bouquet  

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 15:33 от Dream*

# 310

Сега отивам да си направя една супа , че вече мога да си умра гладна , че и дебела =)))) ...
До скоро ! =)   bouquet 

Хелло дарлингггг няма как да си умреш дебела ..вече изглеждаш много добре  Thinking Naughty А пък аз бях в лека депресийка тези дни и само спа, лежа и вкарвам разни мисли.. newsm50   Сега нямаме вода от 3-4 часа и се обадих чак в 17.. та не мога и да си сготвя заплануваното, и го карам на бисквитите, мляко, омлет.. уфф дано дойде по-бързо. PraynigИначе да ти е честит минуса.. аз май се отказвам да се меря всеки ден...на 10дни веднъж и това е...
Хубав ден от мен  Mr. Green Stop  grinning039

# 311
  • Варна
добър ден! приемате ли една заблудена и разкаяла се УФчица? :

След като така мило се подмазваш, как не?

Петенце, бързо дай отчет за загубите, пък после всеки ден в темата с меню, канатар и други важни за една дюкеса неща.

Тръгвай с нас на танци. В МОЛ Варна, вторник и четвъртък от 18.30. Повече инфо на лични!

# 312
добър ден! приемате ли една заблудена и разкаяла се УФчица? Praynig smile3511
поздрави и целувки на всички стари муцунки - Кали, Тумбе, Тони, Крис, Мименситка, Марпълче....
А менееееее?  newsm45 smile3534 smile3534

кО стана бе? Качи килца ли? Rolling Eyes

# 313
ооо Миленка  Heart Eyes , как е третата душа  Hug , няма ли да се объркаш кам Бургас да минеш  Hug
Шуши трета си върви по план ,е има едно кило което си варира но мисля ,че е нормално Rolling Eyes,тук от два дена ми се въртят едни 60кг.и незнам дали да не се стегна да сваля още 3,4 кг.но да карам някаква втора плюс newsm78,сега ми трябва пак нагласа  ,но ще го направя ,мъж ми ще се върне за коледа и трябва да съм джиджана 4470А в Бургас съм всяка неделя ,трябва да се видим за едно кафепиене Coffee
Здравейте , момичетааааа !!! =))
Бъъързам ! Бързам да се похваля - явно трябва да се оплача , че да може на другия ден да се похваля ... Нали бях качила 400-500гр тия дни , тъй като чакам мц ... а и нали от 8 дни въобще не съм мърдала надолу ... та днес съм без тия въпросните грамове , че и още 400 надолу ... Вреееме бееешеее =) ! Пууууу ... и аз да му се зарадвам на тоя кантар ... а дано след мц има още по-хубав резултат ...
Не съм яла днес ! И не само днес ... Хващайте тиганите ... Но наистина не ми остава време да се обърна , камо ли да си направя нещо за закуска или да си купя от някъде ... Сама съм си виновна , но и това , че не обичам да закусвам си казва думата ... Нямам го тоя навик , то сутрин не мога даже дъвка да лапна , за друго да не говоря ...
Искам да ви питам нещо ... според вас човек , който е ходил веднъж на аеробика може ли да се стегне , че и цилулита да му се оправи за месец на 90 дневната  Shocked  Grinning  ... то ми е смешно , щото ... нали знаете , вече и тия дето са 50кг се борят с него, хората дават луди пари за антицелулитни масажи , кремове и кво ли не .... че и да се стегнеш от едно ходене ... не знам , много ми е странно ... =)))
До скоро ! =)   bouquet 

А никакво умиране докато сме дебели Naughty JoyА това за аеробиката ми звучи несериозно,аз от 20 дена ходя и скачам като изуглавена маймуна и не съм се стегнала ooooh!,а какво остава от едно ходене newsm78

# 314
  • Варна
Здравйте, мили момичета! Аз се включвам за пореден път.....  започваща режима отначало  Embarassed Embarassed Embarassed
От няколко месеца се боря да започна отначало. Изкарвам 7-10 дни и пак се провалям. Резултата е отчайващ. Напълнях много, дори повече от преди  Cry Cry Cry Cry Cry
Сега съм твърдо решена да започна отначало и да изкарам до край. Вчера ми беше първия ден. Днес правих малка гимнастика за корема и дупето. В един тефтер си записах мерките. Не съм се теглила, защото си дадох кантара на брат ми, но утре ще си го взема.
Знам, че тук ще получа подкрепа, когато ми е нужна и ще бъда критикувана когато заслужавам. Ще се постарая да не ме критикувате, момичета. Laughing Laughing Laughing Laughing
Много ще се радвам ако има срещи във Варна да присъствам. Била съм веднъж в началото на тази година и много ми хареса.
Хубав ден ви желая на всички!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
П.П. Сега имам много време и ще влизам тук всеки ден.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт