С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 32 980
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
demi81 , напълно те разбирам и честно казано - не знам къде грешиш ... Не знам къде греша и аз ... От 9дни няма ниииищо ново на кантара , ама нищо ! =) Уж гледам да не му обръщам много внимание , ама ... дразни си ме ... Заковала съм това -7.4 ... да не казвам , че и преди два дни имах леееек + ... към 400гр ... Ясно ми е , че трябва да ми идва , но чаааак пък тооолкова =)))) ВЦ ми е голям проблем , 4 дни не бях го посещавала...взех мерки,но пак същата работа ... И предния месец имах голям проблем с цикъла , които ми носи много ядове за режима ... за това ще се моля да ми дойде по-скоро и по-бързо , че вече си скубя косите =))) ...
Полудях , къде се покри ... от няколко дни те издирвам и ни вест, ни кост ...
Марина90 - и на мен ми е ясно за какво говориш ... и аз живея сама ... и често забравям за зеленчука ... но вече ще гледам да не го правя ...
Днес е 40 ден ... =) Чувствам се толкова добре  ... майната му на другото , бавно - бавно ... какво да правим ...  =)
Наскоро четох в една от другите теми за жена , която е свалила 40кг с Дюкан ... не е успяла през третата фаза ... и в момента била толкова , колкото и преди да ги свали ... Напрааааво се депресирах ! На мен си ми е писано до лятото да съм режимна и си обещавам да бъда строга със себе си ... защото не искам да се връщам там , където вече съм била ... толкова е гадно =((( ...
Тази вечер си направих кекс в микровълновата ... хареса ми и ще го имам предвид занапред ...
А сега ви оставям и ви пожелавам лека и спокойна вечер =)   

# 286
Привет  Hug
Dream* не се коси покрай МЦ винаги си има + или най-малкото задържане.
А и всяко сваляне е каскадно- няма, няма и хоп едно кило на долу  Grinning

Аз си вървя режимна тези дни... Joy Да не повярваш как не съм награбила бирата с бухтите  Joy
Но честно казно ми идва малко нанагорно да се пържа на 3 котлона- за мен, за семейство и за бебето. Засега проявявам ентусиазъм и се справям но да видим докога.
Иначе кантара и при мен е в застой, даже в +, ама много важно. Аз знам че диетата работи, а и самата мисъл, че съм на диета ме кара да се чувствам по-добре и по-слаба  Joy

# 287
Аз за това тия дни заобикалям кантара.
Преди МЦ плюса ми стига и до цяло кило(първия път много се шашках)
Сега си знам и се подминаваме,за да не си разваляме отношенията с Кантарев Hug

# 288
  • София :(
    Да му се не види - два пъти си пиша чаршафа и два пъти го затривам, писна ми  Crossing Arms Свиря отбой и отивам да спя.
     Лека, мека, розова и режимна нощ  Hug

# 289
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
лека вечер и от мен

# 290
  • София :(
         Добро утро  Hug
     Готови ли сте за кафе  Wink

Кантарев ме зарадва рано, рано - рече 76.0 кг, при положение, че тези дни нямам време ни да ям, ни вода да пия, но пък търча по стълбите между трите етажа по сто пъти на ден - явно спорта има значение  hahaha
           Усмихнат, спорен и режимен ден  Hug Hug Hug

katyadjin , видях те  Hug

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 06:19 от mimensita

# 291
  • Варна, а по празниците в Ямбол

Вчера разглеждах албумчето със снимките за надъхване и много ми хареса Катяджин, ама много, има страхотно излъчване и усмивка.С нея какво става, писа преди време едни тъжни постове  Hug

Добро утро!
Двама мои агенти ми споменаха, че някой ме е споменал с добро и съм тук да видя кой! Simple Smile

talyyy, радвам се че съм ти харесала, радвам се, че съм те надъхала....но  до там....
Много мога да говоря за Дюкан, много мога да кажа, но тези които отслабват няма да ме чуят сега, защото са от еуфория от новите си тела...
И за да не е мрачно, като втори пост за деня, ще кажа, че съм добре, обзела ме е отново еуфория да изглеждам добре, работя по въпроса  Mr. Green, но не с Чист Дюкан!!!! Посетих вчера благодарение на Кали08   bouquet, народно хоротропане и така!!!

Пожелавам ви един слънчев, топъл и безветрен ноемврийски ден с много минуси... и бъдете разумни и стриктни! СПазвайте Дюкан, но не за дълго и не всяка цена!

# 292
Добро утроооооооооооооооооо  smile3534

# 293
Добро утроооооооооооооооооо  smile3534

Добро да е и от мен ! smile3533
Аз да се похваля :днес имам голяяяям минус след вчерашните протеини цели 1,100 т.е. днес 62кг. newsm44

# 294
Добро утро и от мен.
tonnny_bg това е много хубаво  smile3501 smile3501   smile3501
Желая на всички хубав ден.

# 295
Здравейте момичета.
Благодаря на Деб и Тумба Лумба за рецептите за хрупкави бисквитки.Направо спасихте положението.Днес за отчет съм 0,200гр. надолу, въпреки че снощи ометох една голяма зелена салата с риба тон.Аз също мисля да намаля триците на 2 с.л. на ден за закуска щом това е новото, ще се пробва.Всички с постовете си ми давате голям стимул.Пожелавам на всички днес по-вече минусчета.Хубав ден.  bouquet

# 296
Добро утро , на мен лека нощ  Hug
Много минуси на всички пожелавам, аз ще се тегля утре  Heart Eyes

# 297
Добро утро сладЮранки Hug Hug Hug
tonnny_bg радвам се да те видя, браво за +  smile3501,снимки от Прага няма ли Rolling Eyes
А аз да ви се оплача малко Crossing Armsвчера ми дойде на гости приятелка с която не сме се виждали от ученическите години,омъжи се за испанец и живее там Simple Smile,Че като дойде с един чувал пълен с лакомства ooooh! ooooh!(защото знаела че мн.обичам да си похапвам),леле щях да припадна ooooh!,и както и да е прибрах ги аз в шкафа без и дума да кажа Embarassed,видяхме се поговорихме и тя си тръгна Simple SmileА аз принтирах една снимка от дебелия си период и я лепнах на шкафа  Embarassed,една лепнах и от вътрешната страна ама хубаво да се гледам ooooh!,и така като се засиля на там и като се видя ,бягам бързо в обратна посока JoyДнес ще взема чувала и ще го занеса при мама,в къщи неможе да има такива неща #Cussing outИнтересното е че докато бях във втора шкафа винааги е имало такива неща,но и през ум не ми е минавало да си хапна,а сега ооооо ужассссс #2gunfireТака наревах ви се Blush
Лек усмихнат и успешеен ден  bouquet

# 298
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
добър ден и от мен

# 299
Привет момичета,
чета ви редовно защото ме мотивирате.Новобранка съм и си патя от прегрешенията...но май сама трябва да стигна до някои изводи.
Въпроса ми е за корнишоните които се споменават в книгата.Имат предвид кисели краставички ли? Хапвате ли си от тях?

Общи условия

Активация на акаунт