С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 33 038
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, вярно ли е, че овесените трици извличат калция от организма newsm78

Триците (по-скоро фибрите в тях) няма как да извлекат калция дето си е в организма, по-скоро могат да намалят усвояването на калция дето е в храната и то ако приемаш повече от здравословната доза.Според световните здравни норми препоръчваната здравословна дневна доза е 25-40 грама фибри на ден (25 грама за жена).В овесените трици има около 14% фибри(в 100 грама трици - 14 грама са фибри).За да минеш препоръчваната доза трябва да консумираш повече от чаша и половина овесени трици на ден http://caloriecount.about.com/calories-oat-bran-i20033 , т.е нашите 3 лъжици са далеч под препоръчваната доза,да не говорим за "опасната", така че няма как да извлекат кой знае какво. Така че спокойно,хапвай си ги , но не се прекалява с тях не за друго но си имат и доста  въглехидрати.Дюкан даже вече е намалил дозата им на 1,5-2 лъжици на ден,но на мен са ми вкусни и няма да спазя и тази препоръка.За сметка на това съм добавила други фибри в резултат на което тотално забравих какво е проблем с 00.

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 15:48 от nikolexa

# 271
При мен в ПЗ се разреши проблемът с 00 Simple Smile

# 272
ФУК ФУК ФУК

Не мога да се сдържа.

Преди няколко месеца, още не бях започнала този режим си купих едни жестоки дънки от някаква разпродажба почти за без пари. Тогава ги вдигах нагоре със зор, но дотам. Закопчаването и комфорта с тях изглеждаха мисия невъзможна. Аз обаче съм инат и си ги купих с идеята, че скоро ще се напъхам в тях.

Е дойде и този момент. Вече ми стават, даже са ми удобни и сега отивам с тях на работа да се фръцкам  Laughing Laughing Laughing

Размерът им е 29  Grinning Grinning Grinning

Изфуках се  bowuu

Пожелавам това усещане на всички ви  Hug

пп. КОгато свалях килограмите след първата бременност пак така си бях поставила за цел едни любими дънки от преди да забременея. Мирясах чак когато се наврях в тях спокойно.
Все още си ги пазя като стимул и спомен. Все още не влизам в тях. Ще мина в трета фаза, когато това стане. Grinning Grinning

# 273
Благодарим за рецептата, ако кажеш и как да се снабдим с обезмаслено сухо мляко............и за колко дена е дозата  Heart Eyes

Николекса, 4-5 човека те издирват под дърво и камък  hahaha  Laughing

# 274
Бравооо доня КОПРИВА  Hug На това му се вика голям стимул и силна воля! Нека всички си поставяме такива цели и по-скорошна реализация Simple Smile

# 275

Много ,много благодаря момичета за пожеланията,ето почерпете се и от мен,всичко е  диетично!!!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Липсвате ми,но нямам никакво време,само чета.....ето и сега бързам.... Hug Hug

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 16:19 от krasiva

# 276
  • Plovdiv->Toronto
Браво доня КОПРИВКА   bouquet, това се казва резултат. Ще взема и аз да си купя едни нови дънки, малък номер  Whistling Party ...
Днес съм -400 грама, 62.500 след протеинов ден  newsm44, ако слушам до нова горина може да видя 60 на кантара  Peace. На 2 лъжици трици съм, за мен са добре  Grinning!

# 277
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
здравейте и от мен аз от 2-3 дни имам проблем с компютъра и затова зачезнах сега отивам до прочета това което съм изпуснала доскоро

# 278
Здравейте,
И аз отдавна не съм писала. Въртя се около 66.5-67.0 и толкова, не мога да мръдна надолу. Вече направих 100 дни с режима, според Дюкан трябваше за ударна (не си спомням колко дни)+104 дни втора фаза да достигна до 62 килограма. Уви явно това няма да стане, нямам представа защо, спазвам всичко стриктно, даже прясното мляко не надвишавам, което за мен е доста трудно. Е знаете имам едно нарушение отпреди месец. Та чудя се докога да спазвам втора фаза - до достигане на тези 62 килограма ли? Защото ми се струва, че това няма да стане сякаш никога. Започнах режима на 01-08-10, първия месец свалих 6 килограма и оттогава досега само 4 - за два месеца и десет дни. Иначе на вид има видима промяна, сега изглеждам добре и 66-67 килограма. Чудя се дали тялото упорито не ги пази просто защото не съм била толкова от 3 години Thinking Иначе ходя редовно на фитнес, пия по 2-3 литра вода. Някой ако има мнение ще се зарадвам. Съжалявам, че ви занимавам все със задържането ми ама...
Иначе и аз си намалих триците на 2 лъжици - това като прочетох Чудото на овесените трици. Там пише 3 лъжици при задържане на постигнатото, иначе 2. Та викам си да не би да задържам от това. Да ви кажа при мен намаляването на количеството им не помогна - вече поне десет дни приемам по 2 лъжици и не забелязвам размърдаване на кантара, а напротив.
Не мрънкам - резултатите от режима са видими, а и преди на тези килограми не съм изглеждала толкова добре. Чувствам се добре, като изключим проблема с високия холестерол. Скоро ще повторя изследванията и пак ще пиша за резултатите, ще приемам и съвети. Николекса беше ми писала нещо за фибри или увеличаване на количеството трици - ама ме е страх като и така не свалям. Николекса ти какви фибри приемаш и как ти се отразяват на свалянето?

Да отбележа още нещо - форумът става все по-интересен, аз отдавна не бях чела, освен, че сте изписали много бих казала, че инфото е действително полезно, та благодаря на всички, особено николекса и ботниа (сори:)) Ще искам съвети май за преминаване впоследствие към ВМ НВХ, доста се впечатлих от линковете, които даде.
Това от ме чао засега  bouquet

# 279
  • София
Да се запиша и аз в новата тема - не съм от най-редовно пишещите, но си ви чета и съм режимна и стриктна. Много ме радват съветите ви и много ми помагат да давам смело напред.
И да се самопохваля - видях от многоооооо време насам на Кантарев 5 отпред!!!! Е, вярно 59,8 кг, но това, че първото число е 5, а не 6 или 7 много ме мотивира и окуражава. Моя мъж пък вече е 101 (бая задържа на 103-102, но ето че и той се размърда). Толкова съм щастлива, чувствам се прекрасно.
Довечера сме на РД - даже и страх от нережимност няма вече - знам, че ще поръчам и ям само от режимните неща. Пусто днес сме на П, а не на ПЗ. Sad Бетон сме, обаче и двамата и много се кефя - уикенда бяхме на СПА да се глезим, но си хапвахме само позволени неща и за първи път ядох избирателно от шведската маса на закуска - аз си мислех, че няма да има нищо за нас, но изненада - хапнахме варено яйце, пуешко филе, доматче, краставичка... значи можело, а?
Целувки и прегръдки за всички вас.  Hug Hug Hug

# 280
Аз имам още един въпрос, този път относно ПЗ дни  -проблем ли е, ако пропусна зеленчуците в някой от тях (днес за малко да го направя)?

# 281
Марина90 ,и защо искаш да пропуснеш зеленчуците?

# 282
  • Plovdiv->Toronto
Деми81, не мисля че е добре да намаляваш триците, те за важни за борбата с холестерола. Жалко че не може да ги увеличиш, но не ги намалявай ! Още за смъкване на холестерола - МНОГО спанак, не знам какви други тъмнозелени листни зеленчуци има, ако има кале вземи си също,  броколи, бамя, патладжан. Всеки ден трябва да ги ядеш през ПЗ дни, с патладжана само малко внимавай че има захари доста. Взимай си по-млади, те са с по-малко захар.
Ако включиш соеви продукти също ще ти помогне - по 50 г на ден като начало тофу, соево мляко, рафиниран соев протеин вместо месо.
Казват че за намаляване на холестерола е хубаво да се изключат колкото се може повече млечни продукти, дори обезмаслените.
За задържането - не се втелявай за 3-4 кг, ще изчезнат, щом мерките са добре значи си наред. Може би правиш малко мускули от фитнеса, докато губиш сланина, затова мерките се променят. Според мен това е хубаво задържане.
Помисли също дали не се промъква много мазнина в менюто ти, аз така задържам обикновено, когато месото или каймата ми не да достатъчно постни  Embarassed ...

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 19:19 от eli_c

# 283
Марина90 ,и защо искаш да пропуснеш зеленчуците?

Не искам да ги пропускам. Просто живея сама и каквото напазарувам аз - това е. И като съм си напазарувала примерно само П продукти, просто забравям за зеленчуците (в първия им ден само, де). Затова питам дали е фатално примерно първия ден ако се случи така, че да ги пропусна и се получат да речем 6 П дни и 4 ПЗ, или ако взема да направя 6 П, трябва да направя после 6 ПЗ?

(малко хаотично ми тече мисълта, не знам дали ме разбрахте Embarassed )

# 284
Ами хубаво е да не ги пропускаш ,чак фатално не мисля,но организма си има нужда и от зеленчуци,така че не го лишавай. Peace

Общи условия

Активация на акаунт