С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 33 040
  • 749
  •   1
Отговори
# 255

Не ми отговорихте на въпроса за овесените трици обаче Rolling Eyes Какъв е лимитът за тях? В книгата никъде не видях колко трябва да са, само пише, че трябва всеки ден да се приемат...
Усмихнат ден на всички  bouquet
3 с. лъжици на ден е задължително..и лимит и минимум това е.. Simple Smile. Желателно да се приемат до обяд, и е в необработено състояние също не е препоръчително.

# 256
Не ми отговорихте на въпроса за овесените трици обаче Rolling Eyes Какъв е лимитът за тях?

3 с.л. - дневна доза!

ПП Тонинцееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes , завижд, завижд, чакам снимки с нетърпение.... Peace

# 257
Лошо, и с това съм прекалявала значи Grinning
Добре че принципно се храня предимно с "боклуци", та сега, общо взето, на каквато и диета да бях минала, все щеше да има бързи резултати Grinning
Но от тук нататък ще внимавам, обещавам baby_neutral
Благодаря за разясненията Simple Smile

# 258
Момичета, вярно ли е, че овесените трици извличат калция от организма newsm78

# 259
Здравейте и от мен! Честит рожден ден на Krasiva! Много здраве и щастие!

Днес кантарчов ме зарадва пак 72,800 кг  newsm53. Адиос на 12-тото кило и смело напред и надолу.

Проблемите с бебка нямат край, ужас!!! Кога ли ще свърши този ад, стискайте палци да се възстанови бързо, че вече ще полудея.

Приятен ден на всички и бъдете здрави, това е най-важното!!!  Kissing Heart

# 260
Момичета, вярно ли е, че овесените трици извличат калция от организма newsm78

Извличат да ,ако се приемат повече от указаната дневна доза . Peace

Аз имам питанка:Кой писа за хапчетата на Каливита ,които приема за остеопорозата ,че не мога да се сетя ,а искам да си поръчам / Praynig Praynig newsm78

# 261
Свалих и аз 2,5- 3 кг във първата фаза, сега във втора съм качила едно кило, а ям всичко по диетата. Дори не съм си правила още някакъв тип сладко. Карам я на трици, пилешко, риба, кис. мляко Култура и минерална вода, малко Cola light. И като ми се прияде сладко си купувам дъвки орбит с  аромат на диня и дъвча Simple Smile Ужас! Вися си на кантара и чакам да видя какво ще стане, в никакъв случай няма да се отказвам, защото ще ми е за трети път Simple Smile Сега съм се мотовирала и ще държа до край Simple Smile Момичета, посъветвайте ме.. като включвате зеленчуци качвате ли малко?

# 262
Здравейте!
И аз нещо задържам ...докато видях 84 на кантара и сега пак 85....седят си тия 500г отгоре и тва е...
На мен пък взе че ми дойде цикълът два пъти този месец...миналата неделя ми свърши и тази неделя отново тук...трябва да посетя доки, но пък и на това отдавам малкият плюс.
За тиквата какво решихме - режимна ли е или не....щото  за едно разнообразие си е страхотна идея.
Браво на всички с минусите!Смело напред!  bouquet

# 263
Аз тия дни ще разбера дали качвам от зеленчуците и ще ти кажа, но килограмите зависят доста и от цикъла, може нещо свързано с него да е Confused

# 264
Ами свършва ми вече, а пък сега усещам плюс.

# 265
Според мен, няма от какво да се притесняваш, докато не свърши съвсем и не минат още 2-3 дни след това Simple Smile

# 266
Aз докато прочета, докато се включа... то му минало времето. Но все пак искам да обърна внимание на кърмачките:

Ами на 30 октомври синът ми навърши 6 месеца.Знам аз,че след навършване на шестия месец на бебчо може да се почва диетата.А тези 40 грама кашкавал на ден ли са или на седмица и могат ли да се заменят понякога със сирене?
Притеснчвам се,че много бавно ще свалям с тази трета олекотена фаза.Ззщото имам доста за сваляне. EmbarassedВ момента съм 80 кг.при ръст 158 см. Embarassed Embarassed EmbarassedНо от утре почвам,дори и по бавно да свалям пак е нещо,по-добре от нищо. JoyАма и аз какви ги наприказвах. ooooh!
Благодаря за отговорите!  bouquet
Бебчо може и на повече от 6 месеца да е и пак да не е захранен. Идеята е, че досега бебето е било само на кърма, което е най-стерилната и подходяща храна. При отслабване, организма отделя токсини, които преминават директно в кърмата. Затова е редно вече да се е срещал с други храни - пюрета, сокове, каши и кърмата да не е основната му храна.
От друга страна олекотената фаза е обогатена с плодове, зеленчуци, нишестени, дори гали, за да може кърмачката да се храни пълноценно, но и да не отслабва бързо. Нормално било до половин килограм седмично, иначе токсините се увеличавали.
Разгледай тези статии тази,  тази  и коментарите в блога

В подписа ми пише, че не е невъзможно да кърмиш и да изглеждаш добре  Wink

Шуши, честито с вчерашна дата  newsm51 Много лИбов, хармония и сбъднати мечти!
Красива, и на теб честито   bouquet  Жива, здрава и красива, с постигнати цели!

# 267
  • Пловдив
Примерно меню ще ви пусна от вчера. Омлет, скумрия и половина, пилешка пържола и половина, малко извара 1 яйце и триците (бъркани на бисквити), кисело мляко 1 кофичка, прясно мл. 200мл. и 1 лъжица царивично нишесте,1жълтък с 1л.какао. ( за шоколада на дюкан,който опитах за 1ви път и ми допадна...) и 100гр пуешка шунка (Та горе-долу това ям през дните но в ПЗ със салати или при месото).

Нишестето къде го слагаш? По книгата е дадено за сгъстяване на яденето. И преди две години Мамче се оплака от задържане. Всичко си беше в норма, само че всеки ден си правеше по едно кремче с нишесте. Казахме и да го махне, тя спореше, че е разрешено и режимно. Но ... след като го спря започна пак да сваля. Това се случи след това с още две момичета, но не ги помня кои бяха.

# 268
във вода и стана като кремче ...може и от това пък да е..спирам го...  Peace  дано тези дни се похваля с "-"

# 269
  • NICE,FRANCE
Здравейте слабеещи момичета  bouquet,
Днес реших да попиша и да ви дам една рецепта за шоколад.Но нека първо се представя .Казвам се Галя и както се вижда,живея във Франция.На режима съм от 1.10 и до сега съм надолу със 6кг.Не е кой-знае колко,но за килограмите които имам/искам да сваля е добре(10).Даже калкулатора на Дюки ме изкара по-малко от желаното от мен тегло.
Искам също да добавя,че съм и в менопауза-така се случи Confused и според мен това също влияе на свалянето.Но стига толкова за мен,да ви пратя рецептата-невероятна е ако не сте я пробвали(не съм я срещала в темата с рецепти)
150гр сухо обезмаслено мляко+12 сл прясно обезмаслено или каквото има най-нискомаслено в БГ,не съм се прибирала доста време и нямам представа какво има на пазара,ванилия и подсладител на вкус.Това се обърква много добре и се исипва във формичка за лед и хайде във фризера.Това е за бял шоколад и може да се яде винаги когато желаем,а за какаовият добавяме и 1 сл какао alert.Bon appétit newsm51.
ПП.Ако ви се стори малко рядък може да се добави още малко сухо мляко.

Общи условия

Активация на акаунт