С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 33 052
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
aksi7, разработвам някои рецепти, които да спомогнат проблемите с шоколадовата абстиненция, скоро ще споделя това-онова Wink
nikolexa , значи бая съм прекалила през тия първи 5 дни - г/д по 2 ч.л. на ден отиваха Grinning

P.S. mimensita, извинявам се, че ти пооткраднах линийката, но много ме изкефи Grinning

# 241
Мименсита кефиш ме как намираш време да напишеш на всеки по нещо Hug Hug Hug
Момичета да питам нещо и аз.Тиквата позволена ли е? newsm78

# 242
Марина90 Аз лично на тема шоколад или всичко или нищо Joy
нооооооооо има и много редки изключения, та в този ред на мисли  Joy с удоволствие ще чакам шоко-рецептите
Лека вечер иНЕсвирещи коремчета

# 243
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Не е ли време за кафе, девойки  Wink

[

krasiva, Честит рожден ден! Желая ти океан от любов, море от здраве и едно малко островче от грижи! Бъди много усмихната, силна, обичана!

Този мой Кантарев, само ото миризмата на рибка вече тръгва надолу , днес 76.600. До петък ще я докарам пак до долната граница на 76 - те. Тъкмо ще съм фиданка за

Софийската среща на 13.11 от 13 часа в Дивака на Гладстон

Усмихнат, спорен и режимен ден  Hug Hug Hug

# 244
Добро утро Hug
krasiva честит рожден ден-много здраве,щастие и любов smile3525 newsm59
Отчет за килограмите няма да давам,защото умишлено не се меря,чакам МЦ и не искам да съм в лоши отношения с Кантарджийски Joy hahaha
Хубав ден  bouquet
[/color][/color]

# 245
Добро утро момичета.
Днес кантара заби но кръглото -20 кг.  jumpuu  jumpuu  jumpuu
Сега остават още 20кг до желаното от мен тегло.
За съжаление няма да мога да дойда и на тази сбирка.
Пак съм на работа,като предната събота.
За това ви желая приятно изкарване.

# 246
Добро утро от мен  food010
За отчет днес съм 0,300гр. нагоре.Хем вчера ми беше от П дните.Но предполагам от какво е.Вчера си купих извара и не помня дали уточних да е от обезмаслената, и май са ми сложили кашкавалена, видями се много вкусна.Аз по принцип не мога да я ям така изварата-гадна ми е, и я притиквам в правено сирене или нещо друго.
Шуши извинявай но май вчера съм била доста разсеяна.Честит Рожден Ден на патерица и от мен. Embarassed
Само да ми помогнете за тези хрупкавите бисквитки където пишете да ми кажете къде да видя рецептата.Че съм решила нещо подобно да майсторя но искам да е хрупкаво, а не мекички подобия.
И нещо извън темата, знам че не му е тук мястото, но реших да споделя и това с вас.От месец мъжа ми е в чужбина и това много ме измъчва, още по тежко ми стана като ми съобщи, че за декемврийските празници няма да може да се прибере от финансова гледна точка.
Е май аз много се разписах.Хайде хубав ден. Flowers Sunflower

# 247
Здравейте.....днес ми е 13ден(5/5), за 5дни 1 фаза -3кг след това нищо не съм свалила, даже се качвам днес и +200 направо съм в шок ....МЦ свърши преди 1 седмица, ходих до тоалетна преди 2 дни.. #Crazy нямам идея. Примерно меню ще ви пусна от вчера. Омлет, скумрия и половина, пилешка пържола и половина, малко извара 1 яйце и триците (бъркани на бисквити), кисело мляко 1 кофичка, прясно мл. 200мл. и 1 лъжица царивично нишесте,1жълтък с 1л.какао. ( за шоколада на дюкан,който опитах за 1ви път и ми допадна...) и 100гр пуешка шунка (Та горе-долу това ям през дните но в ПЗ със салати или при месото). Пия си над 1,5 вода към 2 отиват.. Кола почти всеки ден по 1 чаша (light).  Месата ги готвя в плик. Всичко е без мазнина... Мислех добре задържам няма проблем, но днес и отгоре и направо съм в шок. Не мисля да се отказвам, но моля поправете ме, ако аз нещо грешно правя. По принцип съм сваляла бързо. От 3-4 месеца насам не съм се ограничавала в храната (демек трябва да сваялям само като спра сладкото и хляба  Rolling Eyes )  Peace ХУбав ден от мен...
Rossiana  да ти е честито.. Hug

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 08:48 от Полудях

# 248
  • Русе
zverka, http://dukanskirecepti.wordpress.com/2009/06/27/%D0%B1%D0%B8%D1% … 1%82%D0%BA%D0%B8/ (това е даже да 3 дни)
Дано ти се получат хрупкави  Crazy
Ако някой знае за по-хрупкави, моля, дайде линк Simple Smile

Полудях, не знам... да не би да е от какаото или царевичното нишесте  Thinking или и двете...

# 249
Зверка Hug , за да станат дюки бисквитките хрупкави ти трябва голяма тава, хартия за печене и загребваш с лъжица от сместа поставяш върху хартията и размазваш на тънък полупрозрачен пласт, дори и да се слепят в краищата бисквитките нямаш проблем, след изпичането лесно се отделят. Пекат се на около 200 градуса на фурна. Моите наблюдения обаче са, че сладките бисквитки в началото са хрупкави, ама после омекват(може би от подсладителя), докато солените си остават хрупкави почти като сухарчета. В подписа ми има рецепти (мисля, че бисквитките са на последната страничка), а тук съм описала технологията на печене Peace.

Красива, Честит Рожден Ден!
Много здраве и късмет желая!
Весел празник и Наздраве!

# 250
Полудях, не знам... да не би да е от какаото или царевичното нишесте  Thinking или и двете...

Ама надали е защото съм яла общо нишесте 2х1 лъжица, а какото за пръв път надали ми е поречило да свалям предните дни. Иначе другото меню как се ви се струва.. Много малко, средно, нормално..направо наистина съм в шок..  #Crazy

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 09:23 от Полудях

# 251
krasiva Честит Рожден Ден!!!
Здрава,Нежна и Добра Laughing

# 252
krasiva, честит рожден ден!   bouquet Hug Бъди щастлива!

tonnny_bg я мернах във Фейса! Чакаме я да разказва и показва снимки от Прага! Ама съм нахална....  Hug Heart Eyes
Едит-tonnny_bg, виждам те горе Heart Eyes
Rossiana , браво!  Peace Hug Много се радвам, когато чета такива постове! Успех и със следващите 20  Peace
Полудях , спокойно! Сама си написала за WC преди два дни, а и наближава овулацията! Нормално е да имаш плюс!  Peace Hug
Видях, че на 13 има среща-там съм този път  Peace

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 10:06 от ЦвеTи

# 253
Добър ден ,дюканки-сладуранки! Hug Party
Цветито набързо ме фиксира . Joy Joy
Да прибрах се благополучно.На връщане направихме 38 часа път със престоя във Виена.Отекли са ми краката ,направо ужас ама ще се възстановя.Важното е ,че се нагледах на красоти .Нещо невероятно е тази Прага.Който му се удаде възможност ,да не мисли много -много ,а направо да отива да се убеди лично.Разкошен град.То архитектура ум да ти зайде .На фестивала се представихме чудесно,хореографката ни доволна много от нас  bowuu bowuu.Впечатления ,емоции,много красоти още не мога да се съвзема и да усетя ,че съм си в България . Heart Eyes Laughing За режимност не мога да кажа ,че не си опитах от всичко,кухнята им е превъсходна  #Crazy ooooh! направо ако знаете какви изкушения бяха и днес с треперещи крака се качвам на кантара и какво да видя ...само +2кг т.е. 63,100  Party Party Party.Няма по-щастлива от мене. Flutter Heart Eyes Обаче днес съм на протеини задължително просто,да мога да елиминирам всички течности дето съм събрала.Глезените ми са като втасали кроасани. #Crazy newsm78 ама ще се справя де.Аз си мислех ,че поне 5 кила съм си турила на дупето ама явно много километри разходка добре са се отразили.То къде ли не ходихме като се почне от Цитаделата в Будапеща,после Прага обрисахме стария град ,имахме разходка по Вълтава с корабче и много смях и емоции,а на връщане минахме през Виена,качих се на виенското колело,пих кафе в центъра на Виена и се возихме с Метрото.Бяхме в Пратера на Виена -увеселителния парк ,видях Виенската опера,катедралата св.Стефан.В Прага се разхождахме и по моста ,запознах се с много българи работещи и живеещи там,докоснах се до статуята и кръста ,които ако ги пипнеш ,ще се върнеш пак в Прага  Flutter,та се надявам един ден да се случи с половинката отново да видя града.Атмосферата е неописуема. Hug
Изтървала съм 20 страници от темата ,ама ще наваксам.
Да честитя на всички с празници и поводи за празнуване!Живи,здрави и щастливи и помнете,че мечтите се сбъдват,само трябва достатъчно силно да го искаме!

Снимки ще кача днес ,само да се пооправя малко ,че багажа ми още в сака . Heart Eyes

# 254
Добро утро и от мен Simple Smile

От ударния режим съм с 4.6кг надолу, от днес започвам ПЗ нааай-накрая Grinning
Със сантиметрите обаче нямам никакъв напредък, само 1см от талията Confused Отдавам го на това, че в скоро време трябва да ми дойде цикълът и сигурно тялото ми задържа вода..
Не ми отговорихте на въпроса за овесените трици обаче Rolling Eyes Какъв е лимитът за тях? В книгата никъде не видях колко трябва да са, само пише, че трябва всеки ден да се приемат...
Усмихнат ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт