С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 33 070
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте момичета!
Минавам и аз да се отчета... Направих месец вече. Стартирах от 78.2 кг при ръст 160см. Целта ми е 58кг - има няма 20 кг...ей ги къде са... Mr. Green
Вече съм със 7 кг надолу smile3521 и не по-малко важното - със 21см по-малко на обиколки, от които по 7 см от талия и ханш.
Благодаря на всички за това че пишете тук   bouquet - макар и да пиша рядко - чета всеки ден. Вие ми помогнахте да осъзная грешката си от първия ми опит преди година... И аз като някои момичета си казвах- е... едно кафенце 3в1 - какво толкоз ще ми навреди /а аз пия само такова Embarassed/ И днес кафенце, всеки ден кафенце и килата си стояха, въпреки че бях стриктна в останалите неща.... Sick
Сега с втория старт съм съвсем стриктна - не пия кафе и дори кола лайт/много ми е сладка и не ми харесва/
Преди се наливах постоянно с кола и 3в 1 и въпреки това ми се спеше постоянно.
Сега съм в кондиция и работоспособна въпреки че не пия нищо. Peace
Някой беше споменал - да потвърдя и аз - като ми се дояде нещо от изкушенията вкъщи - помирисвам само и меракът ми минава... Joy Колкото и да е странно - действа!
Е това е - улях се нещо.... тичам сега да си оправя линийката. newsm44

# 226
Ивка  Много ти се радвам,  smile3525
От днес и аз започнах с първа фаза, но с другаа нагласа, че трябва да се спазва всичко стриктно newsm10
Надявам се скоро и аз да се похваля с такива резултати

# 227
Честит рожден ден mmmshushy80

Много здраве и сбъдване на мечтите ти!
Също честит празник на всички именници днес!  bouquet

Аз няма с какво да се похваля, от време на време някой дребен минус на кантара,затова ще продължавам да си ви чета само.
Поздрави на всички отслабващи момичета  Hug

# 228
Шушинко, любима,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, миличка!

Желая ти от сърце най голямото щастие на света!
Нека всяко твое желание-бъде мое пожелание и сбъдната реалност!
Весел празник и Наздраве!

# 229
http://i.data.bg/08/08/12/1099116_orig.jpg

Шушинкоооооо, това е за теб! С пожелания скоро да те видим в оная подотчетна тема!

Мацката с бирите и бухтата
, единственото което мога да те посъветвам е да си ревизираш мотивацията, само тя ти куца, губиш си времето в момента с Дюкан! Peace

Зорита, всъщност мотивация си  имам. А бухтата и отровна да беше пак щях да я изям. Както казах беше за "бог да прости" жената която ме е отгледала.
Понякога психическото здраве е по-важно  Peace За бирите нямам оправдание...забравана съм.

mmmshushy80 ЧРД!!! Прекрасни мигове ти желая   bouquet
Честито и на всички именници, дълго и със здраве да си носят името.
Деб, все така  Hug Другия път не подминавай магазина  Grinning

# 230
 mmmshushy80 newsm59 nbirthday   Gift   party023   ura   :bigdance2 : newsm18   Party Time Tada

# 231
  Специално за всички  newsm51

# 232
Здравейте и от мен Hug Hug HugЕх днес си забравих лаптопа ,а то нашето Шуши има рожден ден Hug
Шушинка ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!  newsm59  bigdance2
Нека изворът на щастието ръси с кристалните си води пътя на твоите мечти.
Живей, протестирай в обятията на младостта и нека всяка твоя мисъл бъде сбъдната мечта!!!

# 233
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     Пак си останах само с добрите намерения да ям, само дето си разходих рибката до работа  ooooh!, поне вода пийвах, към 2 л успях да сръбна в лудницата  Peace И това ще мине де, но докато свикна с новия ритъм...
     Каси, да ти е жив и здрав мъжО, да те слуша и много да те обича   bouquet
     Deb, чудя се аз от къде се появи тая духовитост по нашите земи, а то ... ти си я пратила  Laughing И защо подмина магазина, чакаш да заредят по- малки номера ли  Wink
     V_M, много хубав резултат  Peace И дано с детенце всичко да е на ред  Hug
     vani_nik, аз съм си в нещо като трета - само дето не ям хляб, картофи, ориз..., иначе си хапвам и плодчета, и сиренце, е него не всеки ден, но когато ми се дояде.... Но не правя гали, а дните ми са 1П/1... полутретофазен ПЗ. И да ти кажа, така се чувствам добре - нищо не ми липсва, килцата са под контрол, прасето и то... Обаче новите да не ме вземат за пример - така като мен не се прави режима на Дюкан   Naughty
     bibina1980, скоро да оздравява малката принцеса, че да се успокоиш и ти  Hug
     reality, направо сте си поздравени   bouquet
     Ивка , честита месечинка  Hug
     aksi7, успех  Peace
     Казват, че и аз съм имала днес имен ден..., но вече е късничко да хапваме и пийваме, та ще ви почерпя с традиционните козинки - да ви донесат топлина и уют в ноща  Hug

Лека, мека, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 234
  • Русе
Да ти е живо и здраво името, тогава    Hug

Хич не го подминах заради това аз. Викам си, представяш ли си цирк, да се разцивря в съблекалнята? Напоследък една ревлива съм станала. Копче да ми кажеш - реввам.

Всеки ден си гледам старото тефтерче. Надявам се за рождения ден да получа подарък - мерките, при които се изложих  Mr. Green После ще имам почти месец до Коледа - достатъчно време, за да стане гъза още по-малък и по празниците да не ми мине онази малоумна мисъл "Така и така съм дебела, що да не си хапнаааа"  Heart Eyes

Днес се опитах да си направя от тричавите бисквитки. Преди съм си правила, но явно съм забравила как. Ужасни станаха. Аз си спомням едно вкусно, хрупкаво нещо, то се получи едно меко, лепкаво нещо  Sick Пък и на вкус.... нещо не мога да свикна с този подсладител. Преди ползвах течен, тук не намерих и използвам един на прах, който ми е малко по-труден за дозиране. После се сетих да погледна все пак рецептата и си разбрах грешката - аз се опитах да направя една доза, а по рецепта на едното яйце и тази извара се слагали 2 дози трици. Аз и кисело мляко сложих, то било прясно... а бе мани... утре пак ще пробвам  Naughty

# 235
  • София
mmmshushy80 - Честит рожден ден! Много, много здраве, късмет и сбъдната мечта - ммм:)   bouquet

# 236
  • Пловдив
Шуши, честит Рожден ден!
Много щастие, късмет и любов!!!

# 237
Здравейте и от мен Grinning

Започнах и аз Дюкан (за 2ри път, 1вият опит се провали поради силно ограничени финансови възможности и недостатъчна мотивация Embarassed ), минах си ударния период и от утре съм вече на ПЗ Simple Smile Като се премеря сутринта, ще кажа колко съм свалила.
Да вметна само, че съм 173см висока, започнах от 74кг, целта ми е 59  Simple Smile

Имам и един много съществен въпрос относно какаото - понеже аз съм абсолютна маниачка на тема шоколад, той за мен е като цигарите за някой закоравял пушач; та въпросът е може ли в крайна сметка да се използва обезмаслено, неподсладено какао? Аз лично не виждам проблем и всяка сутрин започвам с едно топло мляко с какао в комбинация с какаови тричави бисквитки Grinning (до момента съм свалила около 4кг, така че предполагам, че все пак не е фатално Rolling Eyes )
И също така, от книгата нещо не разбрах какъв е лимитът за овесените трици?
Това е от мен засега, утре ще се отчета с точни килограми и ще ви споделя една прекраааасна рецепта за пилешко филе Flushed

# 238
Марина90 Като чета за шоколада все едно аз съм го писала,ама и то хора дето ядат шоколади и да са слаби не са в темата.......... Joy Joy Joy
Мъкаааааааааа, днес ден първи , а после....леле ужас дано си заслужава...макар че първия опит от преди година бе 8кг.,но не докарах диетат до край,разболях се и лека полека йо-йо,че и отгоре #Cussing out #2gunfire #Cussing out

# 239

Имам и един много съществен въпрос относно какаото - понеже аз съм абсолютна маниачка на тема шоколад, той за мен е като цигарите за някой закоравял пушач; та въпросът е може ли в крайна сметка да се използва обезмаслено, неподсладено какао? Аз лично не виждам проблем и всяка сутрин започвам с едно топло мляко с какао в комбинация с какаови тричави бисквитки Grinning (до момента съм свалила около 4кг, така че предполагам, че все пак не е фатално Rolling Eyes )

Обесмаслено и неподсладено какао- толерирано количество 1 кафена лъжица на ден и се спира ако задържаш. Има даже и рецепта за режимен течен шоколад -Дюдютела Simple Smile

Честито на рожденничката и именничките.Желая ви много здраве и сбъднати мечти.

Общи условия

Активация на акаунт