С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 33 649
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
http://i.data.bg/08/08/12/1099116_orig.jpg

Шушинкоооооо, това е за теб! С пожелания скоро да те видим в оная подотчетна тема!

Мацката с бирите и бухтата
, единственото което мога да те посъветвам е да си ревизираш мотивацията, само тя ти куца, губиш си времето в момента с Дюкан! Peace

# 211
  • Пловдив
Добро утро Hug

mmmshushy80 Честит Рожден Ден! Всичко най-най и от сърце ти пожелавам Hug

Честит Имен Ден и на всички празнуващи  bouquet  bouquet

# 212
  Ей сладурки не сте ме забравили , благоаря много от сърце на всички за хубавите поздрави  Hug
 Почерпете се за мое здраве

# 213
Не мога да не вляза в темата да честитя рожденният ден на Шушката...

Шушка,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си здрава и да сбъднеш мечтата,която всички чакаме! Да си заобиколена само от верни и искрени приятели и късмета да те следва навсякъде във всичките ти начинания!

# 214
  • Русе
Честит рожден ден, mmmshushy80!   bouquet
Честито и на всички останали празнуващи!  Hug

Аз вчера пак подминах магазина с дънките. Да му се не види и шубето  Crazy

В събота вечерта си говорихме с нашите и се гледахме. От много време не се бяхме "чували с камерата". Много даже преди да започна да слабея (слабея е силно казано де, но все пак в лице се забелязва някаква разлика). Та, вчера като се чухме пак и мама ми каза, че съм била много хубава като ме видяла  Flutter Аз бях без грам грим и с един стар служебен суитчър в цвят, който не отива на никой на тая планета  Laughing, така че го отдавам на собствената си прекрасност  Blush Похвал!

При нас вали и духа като за последно. Пожелавам си да спре!!!! А на вас хубав, слънчев, усмихнат и спокоен ден!  Hug

# 215
Шуши,Честит Рожден ден! Да си здрава,слаба,обичана и събличана жена! Wink  bouquet

# 216
  • София
Шуши,Честит Рожден ден! Да си здрава,слаба,обичана и събличана жена! Wink  bouquet
  bouquet

Аз да се похваля  Laughing .Общо от началото на режима съм отслабнала със 7 килограма 261uu coolcool   .

За този месец и половина съм се мерила около 3- 4 пъти, а кантарът ми е в другата стая.

Е събота бяхме на рожден ден и подобаващо си пийнах кола лайт, водичка и кафенце.

Момичета да споделя с вас нещо различно от режима. На моето детенце в градината му правиха профилактично изследване на бъбреците и уж пише че всичко е нормално за възрастта на бележката, но отзад на обяснението пише за двустранна пиелектазия. Като почетох за нея ми стана лошо. Отделно от това от една седмица все го боли коремчето /не повръща и няма разстройство/ около пъпчето ходихме 2 пъти до Пирогов, но казаха, че не е апандисит. Сега се лекуваме с капки за колики. Тази сутрин в ранни зори бяхме при личната лекарка и тя все пак ни даде направление пак за нефролог да му видят бъбречетата. Много ми е притеснено. Отново съжалявам, че не пиша по темата.

Желая ви много минусчета и успешна седмица  Hug Hug

# 217
Шушенце, ЧРД, мила, пожелавам ти от цялото си сърце много здрави и сбъдване на най-съкровената ти мечта! newsm51
Мименситка, много отдавна се каня да те попитам, не ти ли е време вече за 3-та, пък и до където си стигнала Започвам да се притеснявам за теб, от кое време вече си във втора Изглеждаш чудесно Не искам да ти се меся, но  newsm51

# 218
  • Варна
Шушинка, честит рожден ден! И дано скоро се сбъднат мечтите!

# 219
Шуш, честито
много любов и късмет
 Hug

# 220
Поздрави и от мен Шуши, newsm59
животът е такъв,какъвто сами си го направим. newsm10
Желая ти от сърце най-прекрасни моменти!!!!!! smile3525

# 221
Здравейте момичета! Честит празник на именниците и на рожденичката!

Аз не пиша, защото проблемите ми с малката бебка продължават и от притеснение и влачене по разни лекари не остава време, но чета какво пишете. Диетата си върви, въпреки всички тревоги, не съм се предала и отчаяла. Държа се мъжки! Кантарчето показа днес 73,200 кг. Ще махам 12-тото кило тези дни, от днес започвам протеинова 5-дневка, така че няма да ми се опре.

Приятен ден на всички!  smile3503

# 222
Шуши,честит рожден ден желая ти здраве щастие късмет и сбъдване на най-съкровенната ти мечта,
честит имен ден на всички именници всичко най-хубаво а на вас усмихнат слънчев и отслабващ ден

# 223
Честит Рожден Ден на ШушиПожелавам ти да си здрава,обичана и много щастлива жена:)))))Килограм да не ти се лепне никъде повече:))))
Моята щерка днес има имен ден та ще се чувстваме поздравени:))))))

Хубав и отслабващ ден на всички:)))

# 224
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  на Шуши и ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички именици Flowers Roseна всички останали пожелавам лек и отслабващден Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт