С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 33 046
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Хихихихи Браво Сисссс !!!Много стимулиращо ми подейства написаното..Даде и на мен кураж, че ще успея да се преборя с последните 3-4 килограма, въпреки застоя ми  Simple Smile Успех и на теб и дано скоро имаме повод за радост  Wink

# 196
Може би ставам вече нахална, но сега ми предстои една седмица почивка във вкъщи.Та реших да си прегледам дюканските рецепти.Попаднах на едни кококсовки.Аз много харесвам такива неща.Та въпроса ми е:Мога ли да ползвам кокосови стърготини от магазина?
Предварително ви благодаря.Като ви чета и все по-вече се стимулирам.

# 197
Аз съм кърмачка и не ми стана много ясно Аз трябва ли да спазвам първа фаза или почвам от трета и имам право на още 1 порция плодове.И през цялото време трябва да ям ПЗ без дни на протеини.Правилно ли съм разбрала. newsm78

Диетата не се препоръчва на кърмачки с малки бебета (под 6 месеца) които не са захранени.Ако не си в тази група, започваш направо 3-та олекотена, първа и втора не се отнасят за кърмачки.

# 198
Нищо не си разбрала общо взето Rolling Eyes
nikolexa вече ти е отговорила Peace - директно от ТРЕТА ОЛЕКОТЕНА (без първа, втора и свсякакви фази, без протеинови дни). Общо взето докато кърмиш караш трета олекотена, едни ден живот и здраве като спреш ще минаваш по каналния ред, разбира се ако има нужда вече Peace
Не караш само на ПЗ Naughty

А ТРЕТА ФАЗА + Всичко разрешено в ПЗ дни + още 1 порция плодове + нормални кисели млека, но БЕЗ ПРОТЕИНОВ ЧЕТВЪРТЪК
1. 2 пъти седмично по 1 порция нишестени храни - макарони, кускус, булгур, качамак, жито (порцията е по 200гр); леща (150гр), ориз и картофи (по 125гр. в порция)
2. Плодове - по 1 порция дневно, без банани, грозде, череши.
3. 2 филии пълнозърнест хляб на ден
4. 40 гр. кашкавал.
5. 2 галавечери седмично - ядеш всичко, което поискаш, но само на едно ядене дневно (препоръчително е на вечеря).
Може и свинско НЕТЛЪСТО- печено, агнешко и всякаква шунка.

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 19:31 от ANNAFACE

# 199
  • Пловдив
И най-важното:

Не се препоръчва за кърмачки с бебета по-малки от 6 месечна възраст!

# 200
Може би ставам вече нахална, но сега ми предстои една седмица почивка във вкъщи.Та реших да си прегледам дюканските рецепти.Попаднах на едни кококсовки.Аз много харесвам такива неща.Та въпроса ми е:Мога ли да ползвам кокосови стърготини от магазина?
Предварително ви благодаря.Като ви чета и все по-вече се стимулирам.

Не може. Simple Smile Чети етикетите и ще си отговориш сама. Една проста формулка в случай че понякога се чудиш ,не си сигурна ,няма кого да питаш или нямаш достъп до форума- ако брой въглехидрати + брой мазнини е равен или по голям от броя на протеините -  червена лампичка- забранено Simple Smile.

Пример с кокосовите стърготини  за 100 грама (нищо че няма да изядеш толкова де Simple Smile )

протеини 3.4г / въглехидрати 5.9 гр / мазнини 35 грама - 3 червени лампички Simple Smile

# 201
А аз след тези 3 бири, дали да удължа първа фаза? Днес ми беше 6 ден първият на ПЗ
Дали да не я удължа с ое 1-2 дена  Embarassed
Много ме е яд на себе си, аз толкова добре си хапвам, че просто забравих, че съм на диета и че ми е забранено....овца  doh

# 202
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     svidni4ka   Peace
     ANNAFACE, не се вкарвай предварително във филми - започвай си я третата както си решила, и наблюдавай - винаги можеш да коригираш схемата  Peace
     nikolexa, хем ме разсмя със столето, хем ме накара да се замисля - имам колежки, които тежат с много малко повече от килцата, които съм свалила - дали да не метна утре на гръб една, за да си припомня какво ми е било...  hahaha Чак не мога да повярвам с какво пренебрежение говоря за стопените си сланинки, а в същото време продължавам да се възприемам каквато бях преди 2 години - нещо не е на ред, определено  Naughty Вещииии, време е за кривите огледала  Rolling Eyes
     seika , казвай до къде сте я докарали с кърменето и ако всичко е на ред - смело напред  Peace
     Edira, не удължавай ударната Naughty Продължавай си по схемата, която си избрала и се подготви за задържане тези дни.
     Я да ви оставям козинките на изчакване

и да ви пожелавам:
          Лека, мека, розова и режимна нощ  Hug Hug

# 203
Ами на 30 октомври синът ми навърши 6 месеца.Знам аз,че след навършване на шестия месец на бебчо може да се почва диетата.А тези 40 грама кашкавал на ден ли са или на седмица и могат ли да се заменят понякога със сирене?
Притеснчвам се,че много бавно ще свалям с тази трета олекотена фаза.Ззщото имам доста за сваляне. EmbarassedВ момента съм 80 кг.при ръст 158 см. Embarassed Embarassed EmbarassedНо от утре почвам,дори и по бавно да свалям пак е нещо,по-добре от нищо. JoyАма и аз какви ги наприказвах. ooooh!
Благодаря за отговорите!  bouquet

# 204
seika Gardenia е пример колко качествено се сваля в трета.   Peace Ако искаш направо с ударна изчакай малкото да се насуче Simple Smile
Моя не суче буквално от няколко дена, а докато го кърмех изкарах един месец в 90 дневната и още един в Зоната. С 90 дневната свалих около 5-6 кг. Със Зоната още 2.
Дойдох тук не защото с другите диети не свалям, а защото знам, че тук подкрепата е най-голяма и защото имам нужда от дициплина. Заради часовата разлика в другите теми не се класирах много, а в дните позволени за сладко си прекалявах системно. Зоната няма да коментирам, там аз съм си виновна   Confused
mimensita благодаря за отговора. Значи днеска вкарвам зеленчуци и се приготвям за едно голямо задържане, защото хапнах и една бухта
Беше по повод смъртта на бабчето ми...  Flowers Rose Flowers Rose
Оттук нататък без прегрешения докато не стигна 50 кила.

# 205
Леле Edira как си ги заподхванала тези въглехидратни прегрешения едно след друго. Rolling Eyes
В момента нищо не правиш да знаеш.Все едно си зачертала с една голяма черта 6-те дни режим.Вземи прочети малко какво става когато тялото е на нисковъглехидратен прием и изведнъж го бомбардираш с голяма доза въглехидрати.Това което правим тук не е шега работа.

А тези 40 грама кашкавал на ден ли са или на седмица и могат ли да се заменят понякога със сирене?
Притеснчвам се,че много бавно ще свалям с тази трета олекотена фаза.

40 грама кашкавал/или сирене на ден.

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 02:42 от nikolexa

# 206
  • София :(
          Добро утро  Hug
    Хайде да пием кафе  Wink

mmmshushy80, Честит рожден ден!  Hug
                                                                                    Желая ти здравето на скалите,
                                                                                    дълголетието на орлите,
                                                                                    младостта на елите
                                                                                   и на всички банки парите!

Мен пък Кантарев ме "зарадва" с традиционния следнеделен +, но... не знае, че съм му приготвила рибка  hahaha Още утре ще видя нещо различно от днешното 76.900  Crossing Arms, стига да ми остане време да ям днес  Blush
          Усмихнат, слънчев и режимен ден и спорна нова седмица  Hug Hug Hug

# 207
Шушинко, честит рожден ден!     bouquet Hug
Бъди здрава, щастлива и сбъдване на мечтите ти ти желая!  Peace Hug

Днес е Архангелов ден!
В църковния и народния български календар Архангеловден е най-големият есенен празник след Димитровден. Православната църква определя Св. Михаил като един от седемте първенствуващи ангели, които винаги стоят пред престола на Господа. Днес имен ден празнуват Ангел, Михаил, Рангел, Райна, Радка, Милка.
Честит имен ден на всички именници!     bouquet
Хубава седмица, момичета!

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 07:41 от ЦвеTи

# 208
Добро утро!
mimensita благодаря за кафето  bouquet
mmmshushy80 честит рожден ден! smile3525
Честито и на всички именници newsm51
Моя мъж също днес е именник newsm38 cook Да ми е жив и здрав!(не успявам да кача картинка,за това почерпката е такава)
Честито и на полицайте(и техен празник е) smile3525

# 209
Добро утро  food010
И от мен Честит Имен Ден на всички именници.
За отчет днес съм 56,800кг. няма + или -.Което за мен е добре.Днес ми е протеинов ден, така че се надявам утре да има размърдване на кантарчето.Аз също мисля вече в менюто да вкарам по-вечко рибка.
Всеки ден ви чета с такъв интерес.Тук подкрепата е голяма и съветите са много полезни.За отговорите на мойте макар и глупави въпроси много благодаря на всички дами.
Хубава и слънчева седмица на всички и по-големи минуси.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт