С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 33 053
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте моми4ета, моля ви , тези които са в трета фаза,или са ве4е в 4етвьрта,да споделят как то4но стана преминаването от втора фаза в трета.
От януари до сега се опитвам да мина в трета и няма Шанс Confused,по4вам да ка4вам усилено Confused,и пак си се врьЩам вьв втора фаза.
Ядете ли вси4ко ,което трябва вьв втора фаза,заЩото аз не сьм опитвала никакви ниШестени храни, и пак ка4вам.
Какво коли4ество са порциите,предполагам ,4е в трета фаза има някакво ограни4ени,и не е като вьв втора?

аз не успях
след месец неуспешни опити, при включени само ябълка и черен хляб, качих 5кг за месец
и конвертирах към ВМ НВХ
там засега поддържам теглото, като бавно и постепенно свалих каченото от този неуспешен месец

ако погледнеш първите 10 теми от преди 5 год
момичето, пуснало дюканските теми, след 2 фаза и постигната цел е минало също директно към ВМ НВХ
и вече 5год си поддържа теглото

явно това, което аз съм направила, не е нещо ново

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 10:55 от Анонимен

# 181
mimensita благодаря, очаяни 71кг. на ръст 167см......... newsm78 , добре-зле всеки си знае....ама мен ме нервят тия килца ........... #Cussing out #2gunfire искам 55кг. искам,искам,ама многоооооооооо
свалих 2,5кг. за 10 тина дни и пуснах котва.....
Отивам след малко да пазарувам месенца и от утре влизам в 1 фаза. Тя не ме плаши, а това че следва 2,3,4 и Нова година и софри Joy Абе с две думи купон и желание newsm68

# 182
  • UK
  Добро утро! Днес съм със 100 грама +  Mr. Green , голямо важно!!!
Вчера моя много добра приятелка взе синя карта след 8 неуспешни опита; който живее в Англия, знае каква радост е това, та имаше пици и торти, но аз не си взех даже и троха. Така, че ще се потупам сама по рамото Grinning Тея 100 грама са май от гледането на нережимни неща.
  Много голям стимул е писането във форума, мерси, че ви има и че си ме приехте за втори път Hug

# 183
 Hug Hug Hug Добро утроооо Hug Hug Hug
Срам не срам, то станало вече обед, ама....нали от сън се отслабвало Rolling Eyes Rolling Eyes

Bothnia моля само за някои основни насоки (може и на ЛС) за започване на трета съчетана с разделно newsm78 Баща ми от 10г, след операция на сърцето се храни така (заради висок холестерол), после на 5тага година му казаха,че трябва да промени менюто, защото пък хемолобина му бил не в час..., но както и да е..имах пред вид, че литература бол в къщи, но докато си се прибера в Пловдив, което ще по Коледа чак ми се иска някакво инфо от препатил човек. Това ми е по-полезно отколкото да чета суха материя. Мисля си, че всеки режим си има тънкости и само човек който е бил/е дългосрочно подложен на него е запознат Peace Та за моята трета, до която остана още една седмица чета сега Дюки, форуми (български и не толкова български Laughing) исъм се спряла на схемата(за първото тримесечие -и аз мисля да ги разделя на 3 х 3 месечия) ПЗ - ВХ - ПЗ - Г - П - ПЗ - П, като си мисля, че във ВХ и Г дните да разтраничавам яденето. Малко ми е още мудно в главата как ще стане, пред вид факта, че трябва да се набляга на протеините? Примерно ако ще ям ориз или картофи за обяд, трябва да го гарнирам със зеленчуци, ако ще ям макарони, кус-кус или някаква друга паста да не ги ям със сирене? Това говоря за еднократното хранене на обед - а не целия ден? Колко време трябва да е промеждутъка м/у храненията на обед с примерно посни пълнени чушки и вечерната ми риба да речем? Ей тези основни нещица-много ме хвърлят в размисъл newsm78. Междувременно дали пък съчетаването на два режима няма да овапца всичко постигнато newsm78 Още ми е едно такова панически психично от трета,но няма на къде да се моткам и отлагам.
Сискооо да се стягаш бързо, да не дойде голямата Дюканска група да те стегне Naughty Това е просто някакъв момент- явно критичен за теб, който трябва да преодолееш. Изхвърли го и него в кошчето, стисни зъби и резултатите ще дойдат. Дано турските баклъвички, не са толкова упорите като козунаците на Вещи Peace
Нямям нещо напоследък време да пиша много, но ви чета редовно Hug При мен нещата са си както от преди месец, преди два - ако има разлика в кг то е от МЦ, луни, води и там каквото се сетите. Важното е, че плюсове не виждам, но пък като няма и минуси...
Тонинцеее - айде бе душко, там нет не намери ли да се похвалиш нещичко. Утре да си идваш,че ми се гледат снимки Hug
Корниии какво става мила с цигарките? С режима - не те чувам да се оплакваш - явно нещата вървят на добре Hug пък исилно се надявам да е така Hug И аз имам такива планове някой ден като влезна в четвърта, като забременея или там като му дойде времето да ги откажа тез пусти цигари....Бях се окуражила и по време на режима да се пробвам, но ми е слаб ангела и като прочетох колко хора са се провалили го отложих за по-късен етап Peace

Айде гушки от мен на всички - отивам си аз на неделното барбекю - да си наготвя рибката за П дните - последните от 2ра фаза Peace

# 184
смятам, че след 2 фаза се минава до живот на ВМ НВХ
щом при опит за 3фаза се качва, то човек е силно чувствителен към въгл. и за това трябва да внимава с тях

разделното не го одобрявам
твърде много въгл има там, което не е хич полезно

относно холестерола, прочети линка с подписа ми
и не правете препоръчаното от лекарите
те знаят само една мантра: Колко е опасен високият холестерол
и много грешат
тази грешка коства много на пациентите им, които постепенно се инвалидизират, доверявайки се сляпо на лекарите си
за радост вече има доста инфо онлайн
който търси, намира

# 185
  • Русе
Добро утро, дамииии (мда, за мен е утро  Mr. Green)
И аз току що си изпих кафето с вас. Много хубаво било така  Laughing

svidni4ka, браво, че си удържала. Мога да си представя какво е било черпенето за синята карта  Crazy. Ох да дойде веднъж и моята. Ще черпя и аз, ама с пържоли, пържоли и пак пържолииииии.

ANNAFACE, успех с 3та  Hug

Желая ви усмихнат ден! При нас е пекнало слънчице (най-накрая)  Heart Eyes

# 186
ANNAFACE Все още не пушааа гадните цигари обаче качих едни 2 кила които се опитвам да разкарам ама и на тях ще им дойде времето килата знам как да разкарвам .Важното е че разкарах цигарите и то на време във втора ,че да не се връщам на поправка. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 187
Здравейте, искам да ви се оплача. Сега съм вув 2 фаза ,в 1 свалих 2 килограма ,а днес се премерих, преди малко де ,вече бях яла и пила мн неща .Като се качих и ме показа със 5 кила повече Sad.Та исках да питам на някой случвало ли му се е това ,мойе л ида съм надебеляла ,при положение ,че я спазвам стриктно .Ето например какво ядох вчера 3 пъленеи чушки със извара и яице бизквити по рецептата на Дукан,риба тон 1 консерва, 1 кофичка кисело мляко, домат ,салата с риба тон ,карфиол, яице, пържола и половина задушена с гъби.

# 188
Здравейте, искам да ви се оплача. Сега съм вув 2 фаза ,в 1 свалих 2 килограма ,а днес се премерих, преди малко де ,вече бях яла и пила мн неща .Като се качих и ме показа със 5 кила повече Sad.Та исках да питам на някой случвало ли му се е това ,мойе л ида съм надебеляла ,при положение ,че я спазвам стриктно .Ето например какво ядох вчера 3 пъленеи чушки със извара и яице бизквити по рецептата на Дукан,риба тон 1 консерва, 1 кофичка кисело мляко, домат ,салата с риба тон ,карфиол, яице, пържола и половина задушена с гъби.

Яла си, пила си и си се премерила.Ами да беше сложила и кожуха отгоре .Simple Smile

Мери се сутрин по едно и също време на гладно.Иначе все ще се оплакваш.

# 189

Яла си, пила си и си се премерила.Ами да беше сложила и кожуха отгоре .Simple Smile

Мери се сутрин по едно и също време на гладно.Иначе все ще се оплакваш.

Абе да съм яла,да съм пила ама все пак 5 кила са това.Има ли вариант да съм надебеляла?Или пък да не ми понася диетата.

# 190
Айде,Едира е изпила 3 бири и е за бой...Ами аз кУтУ не поглеждам даже нережимни неща ,що така се клатушкам...
Тая сутрин съм 74 кила... ooooh!
Вече наистина започвам да губя почва под краката си и ми иде да вдигна гълъбите...До преди два месеца всичко вървеше повече от перфектно,а сега сякаш съм на въртележката в лунапарка... Crossing Arms Докога бе,Дюки,до кога... newsm78

Сисссс , успокой се.Я зарежи малко този кантар да видиш как добре влияе на мотивацията Simple Smile Мери се пак ,но по-редичко.

Чакайте да ви подхвърля една интересна теория.
Много чета за хранене и диети.Та има едно много известно хранене - според биоритмите ни.
Та там се твърди , че в края на лятото и есента тялото не ще да отслабва с максимална скорост, не иска да се освободи от излишните си тлъстини защото идва зима/студ и те са му жизнено необходими.Даже напротив, запасява се много повече от обикновено.Затова не се препоръчва започване на диети или режим на хранене в този период(не за друго, просто няма да има бързи резултати).Най-лесно се сваля пролетта и първата половина на лятото. Не знам дали тази теория е вярна по принцип, но за мен е, или поне с това се опитвам да се успокоявам сега като и при мен си има леко забавяне на процеса Simple Smile .

Абе да съм яла,да съм пила ама все пак 5 кила са това.Има ли вариант да съм надебеляла?Или пък да не ми понася диетата.

Няма такъв вариант.Задържана вода,чревно и стомашно съдържание. Утре се премери на гладно и след посещение на 00.Дали ти понася диетата не знам- аз казвам че една диета не ми понася ако ме кара да се чувствам неконфортно- чувство на глад, подтиснатост, някакави болки.А за да имаш резултати в теглото си дай поне 20-на дни,за да прецениш става ли или не става за теб.

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 17:26 от nikolexa

# 191
# 192
Момичета,благодаря за здравото рамо,което ми поднесохте ,за да поплача на него! Силно се надявам нещата все пак да тръгнат...Онзи ден,като отчетох сериозен минус,си рекох "Ей,пукна се неверникът..." Да,ама НЕ...
Но все пак няма да се отказвам ,поне не и сега... Толкова време се боря,толкова кила преборих...Искам и аз да стигна до деня,в който ще ви напиша "Момичета,от днес съм в трета!"...Никога не съм била пораженец,няма да стана и сега...
Ако е нужно и шест месеца ще го чакам заветния минус,но знам,че ще дойде...
От сега нататък целта на живота ми ще бъде да видя 60 кг на кантара...
Малееее,хората си поставят за цел да направят кариера,да натрупат милиони...а аз толкова много ли искам бе...
Спирам да се тегля всеки ден...Ще го правя на седмица...Дано следващия понеделник имам с какво да се похваля...Ако е рекъл Бог, и Дюкан...Амин... Joy Joy

# 193
Момичета,благодаря за здравото рамо,което ми поднесохте ,за да поплача на него! Силно се надявам нещата все пак да тръгнат...Онзи ден,като отчетох сериозен минус,си рекох "Ей,пукна се неверникът..." Да,ама НЕ...
Но все пак няма да се отказвам ,поне не и сега... Толкова време се боря,толкова кила преборих...Искам и аз да стигна до деня,в който ще ви напиша "Момичета,от днес съм в трета!"...Никога не съм била пораженец,няма да стана и сега...
Ако е нужно и шест месеца ще го чакам заветния минус,но знам,че ще дойде...
От сега нататък целта на живота ми ще бъде да видя 60 кг на кантара...
Малееее,хората си поставят за цел да направят кариера,да натрупат милиони...а аз толкова много ли искам бе...
Спирам да се тегля всеки ден...Ще го правя на седмица...Дано следващия понеделник имам с какво да се похваля...Ако е рекъл Бог, и Дюкан...Амин... Joy Joy

Ако си на 5/5 прави си тегленията на 5-чка или пък на 10-ца. По реални ще ти бъдат резултатите.Някой спомена по горе за тефтерче- и аз имам такова и си записвам всичко вътре- ядене, пиене, експерименти  Simple Smile И съм си намерила нагледно доказателство за успеха. Simple Smile Преди месец, един път като чистих кухнята- имам там един стол доста масивен, но той с колелца и като чистех все го побутвах наляво-надясно, обаче тоя път така бях разместила мебелите, че нямаше място и се наложи да го вдигна и да го кача на масата.Видя ми се много тежък.Не знам кой дявол ме накара да се кача на кантара с него, да видя колко тежи и хоп изненадка- тежах с него точно колкото като започвах режима.Чак тогава си дадох сметка какъв товар съм смъкнала от гърба си.По-рано все си виках "0 20 кила , чудо голямо, може и по-добре, другите свалят толкова бързо, пък аз се мотам с моите си 20 кила",ама сега си давам сметка, че даже и това което съм направила не е никак малко и че само може да съм доволна от резултатите.И най-вече на какво съм била подложила тялото ми и горките ми крака години наред- да ходи нон стоп с един 20 килограмов стол на гърба.Сега всеки път като се завъртя в кухнята с някои "грешни" мисли и като си видя столчето си казвам "Искаш ли пак да си го гушнеш - продължавай в същия дух Simple Smile " И много бързо ми минават мераците. Иначе, навремето си бях сложила няколко 'дебели" снимки на хладилника с цел обуздаване на поривите, ама не действаше.Виж сега столчето- безотказно. Laughing Laughing

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 19:07 от nikolexa

# 194
Аз съм кърмачка и не ми стана много ясно Аз трябва ли да спазвам първа фаза или почвам от трета и имам право на още 1 порция плодове.И през цялото време трябва да ям ПЗ без дни на протеини.Правилно ли съм разбрала. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт