С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 33 058
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Влизам само, за да сподял, че устисках и днешния ден. Не е приключил още, но имам запаси от шунка и кола, все ще изкарам. Споделям го това, защото напоследък съм на ръба, много ми е трудно. Не самото спазване на режима. Трудностите ми са от друг характер и ми е трудно да се удържа да не вляза в онзи порочен кръг да изкарвам яда си на тялото си. Удържам се. Вярвам, че и занапред ще е така. Просто ми е много стресово, м***а му, много. И само трябва да не забравям, че новото ми аз ще ми помогне занапред да ми е по-лесно, а ако се върна към старото, ще ми е много, много трудно да си взема живота в ръце... (то и без друго стотина кила се вземат трудно в ръце)

Hug  bouquet Кураж и воля Деб, постовете ти предизвакаха симпатии във всички -вярваме в теб, дръж се  Heart Eyes

# 166
Влизам само, за да сподял, че устисках и днешния ден. Не е приключил още, но имам запаси от шунка и кола, все ще изкарам. Споделям го това, защото напоследък съм на ръба, много ми е трудно. Не самото спазване на режима. Трудностите ми са от друг характер и ми е трудно да се удържа да не вляза в онзи порочен кръг да изкарвам яда си на тялото си. Удържам се. Вярвам, че и занапред ще е така. Просто ми е много стресово, м***а му, много. И само трябва да не забравям, че новото ми аз ще ми помогне занапред да ми е по-лесно, а ако се върна към старото, ще ми е много, много трудно да си взема живота в ръце... (то и без друго стотина кила се вземат трудно в ръце)

Браво Деб,само така, никакво отказване и никакво наказване чрез храната.Всеки изминал ден си е една победа.Промяната отвън обаче следва тази отвътре.А стресът ни е най-големия враг.Опитай се да гледаш на стресовите ситуации от друг ъгъл.Не става веднага, но ако се научиш, много ще ти помогне.Аз пък от известно време имам една "тактика".Понеже вечер ми е най-трудно, тогава обикновено ми минават"свинските" мисли пък и пусти навик от едно време ,че все нещо ми се хрупа ей така къде от стрес, къде от скука (едно време си мислих ,че ако хрупам зеленчуци поне ще е полезно, но сега знам че и това хич не е така),та реших всяка вечер да гледам по една комедия.Ей така, храна на душата , нещо весело и позитивно.На компютъра. Първо бях нещо като отшелничка,семейството гледа телевизия, пък аз си гледах комедийка на ПС-то.После и децата се научиха и всяка вечер идват да питат дали ще гледаме и сега мъжът ми е отшелника Simple Smile макар че и той напоследък взе да се присламчва към нашето импровизирано домашно кино. Правилното хранене и позитивната нагласа са нашите ключета към успеха.

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 01:20 от nikolexa

# 167
  • Русе
Мерси, мерси, мерси. Мисля, че и аз вярвам в себе си. Ша му се не види, чак пък 20 кила да не мога да смъкна. Не са като 200.
Предния пост го написах... и аз не знам защо. Знам, че като го споделя с вас, после съвсем ще ми е тъпо да се изложа. Пък вие сте ми такъв стимул, не е за вярване просто. И тези със снимките, и тези без снимките... всички. И писането ми е наистина като терапия. Успявам да кажа нещо пред себе си, казвам го и пред вас. Става някак истинско и започвам да си вярвам. Всичко си е реално. А иначе са си само мисли в моята кратуна. Пък като са само там, ми е много лесно да им кажа "Къш!", когато ми се прияде нещо сладко. Ноооо като съм го казала пред вас, вече не ми е толкова лесно  Hug

nikolexa, сега те прочетох и теб. Ще разгледам снимките. Френския сайт още не съм го гледала. Английския го разгледах до колкото можах за без пари  Crazy
Много хубава тактика имаш. Ние всяка вечер с дребното гледаме Приятели. По 3 серии на куп дават. Той тъкмо заспива, аз доглеждам. Много ми оправят настроението. Може да ми се смеете, но Приятели мога да гледам цял живот  Mr. Green (и реално, откакто ги пуснаха в Бг  още когато бях малка, си ги следя, където и да ги дават  Blush и бях тоооолкова щастлива, че и тук ги дават  Joy луда работа)

Пак ми стана дълго писанието. Извинете  Blush Сигурно още съм в еуфория, че мога да си споделям с вас. Чак ме е яд, че не писах по-рано. Дори още първия път, когато минавах по този път. (А вие сигурно сте благодарни, че не съм писала по-рано  Joy). Тогава си мислех, че ако пиша, ще се демотивирам лесно. Не знам защо си го мислех. Аз по принцип съм малко склонна да се отказвам от неща, с които съм видяла, че мога да се справя. И се опасявах да не стане и с това така. Да пиша, да се похваля с постигнатото и да се изложа после.
Ох, наистина спирам! Подскача ми тук един надпис, че ми се изтощават батериите на клавиатурата. Ако имате късмет, няма да намеря другите батерии  Mr. Green

# 168
Пиши Деб, мен ме радваш  Joy
Аз съм за бой, тази вечер на РД-то не погледнах тортата, но изпих 3 бири  ooooh!
Съвсем забравих, че не трябва  Tired
В колата се сетих, ама след дъжд качулка....надявам се да не се отразят много  Confused

# 169
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Компания за кафе има ли  Flutter, защото кафето е готово.

aksi7, добре дошла, по - често пиши и изкушенията сами ще бягат  Hug Може и повече да споделиш за себе си - колко кг си, колко си висока, до къде искаш да стигнеш...
     Deb  Hug
     Edira, за бой си не, ами... Че и три  ooooh!   341uu Да не си посмяла сега да се оплакваш  Crossing Arms
     И моя Кантарев тази сутрин се беше ошашкал - люля се, люля и се спря на 76.6, ама така е със зеленчуците, водят по някое плюсче, пък като не пия и вода, съвсем подпомагам грамчетата да се лепят. Днес обаче ме чака ден в кухнята, а там поне водата ми е все пред очите и в ръцете, та ще наваксвам.
           Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 170
 clock  ние сме на второто вече, оДзъртам се от 6 часа за кафе, Тонито е в Прага, ти си в обятията на техника Mr. Green

# 171
Айде,Едира е изпила 3 бири и е за бой...Ами аз кУтУ не поглеждам даже нережимни неща ,що така се клатушкам...
Тая сутрин съм 74 кила... ooooh!
Вече наистина започвам да губя почва под краката си и ми иде да вдигна гълъбите...До преди два месеца всичко вървеше повече от перфектно,а сега сякаш съм на въртележката в лунапарка... Crossing Arms Докога бе,Дюки,до кога... newsm78

# 172
добро утро и от мен Hug Hug Hug
 Вчера любимата ми племеница стана на 8г.  ura,ей как се радват дечицата като им дойде рожденият ден Party,еуфорията започна 10дни преди това Joy,от сутрин до вечер само за  този ден се говореше Joy,и вчера бяха големи емоциите,мн.подаръци ,голяяяма торта за радост на децата ,а горката леля гледаше като гаврошче ooooh! ooooh!
Че след снощната гала с гарнитура МЦ  Whistling,днес учудващо всичко си е  в границите Rolling Eyes

Имам един въпрос някой хапвал ли е ЕЛДА ,дали немога да я вкарам в дните с нишестетата newsm78
Лек усмихнат и успешен ден  bouquet  bouquet

Сискооо я да си оставиш гълъбите на мира да няма бой Naughty,всичко ще  се оправи,кг.ще тръгнат надолу,няма да се предаваш Hugпреди няколко дена си разглеждах тефтерчето в което си водя отчет,и направо се изумих каква воля съм имала при такова задържане,че Кантарев не е мърдал сумати време а колко + вместо минуси ми е виждало окото #Crazy,ама няма ,щом сме се хванали на хорото ще си го ттропаме до края Wink

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 09:08 от миле-на

# 173
Привет дами  bouquet
Най-накрая се реших и аз да пиша в темата.За втори път ми е на режима.
Тази година февруари свалих 10кг с Дюкан,и точно влязох в трета и спях цигарите.Трета нямаше никаква,килограмите ги качих (за 8 месеца)всичките,че и 7 отгоре #Crazy
И сега от 1 ноември вече се боря с близо 20кг. ooooh!
Калколатора ми показа 56кг.-стартирах от 75.4кг. Mr. Green
Учудващото е,че чета че когато се прави за втори път резултатите идват по-бавно,при мен обаче за 6 дни ударна имам минус 5кг. #CrazyДано така да продължи Praynig
Хубав ден Hug

# 174

clock  ние сме на второто вече, оДзъртам се от 6 часа за кафе, Тонито е в Прага, ти си в обятията на техника Mr. Green

НЕма техник, нЕма..., а щатния хърка като гатер и само мрънка, че е уморен  ooooh! Той и Кантарев по тази причина сигурно пак е запълзял нагоре...  Rolling Eyes

Айде,Едира е изпила 3 бири и е за бой...Ами аз кУтУ не поглеждам даже нережимни неща ,що така се клатушкам...
Тая сутрин съм 74 кила... ooooh!
Вече наистина започвам да губя почва под краката си и ми иде да вдигна гълъбите...До преди два месеца всичко вървеше повече от перфектно,а сега сякаш съм на въртележката в лунапарка... Crossing Arms Докога бе,Дюки,до кога... newsm78

Сакън, подрязвай крилата на гълъбите и си натискай здраво краката на земята  Naughty Толкова много постигна, сега като власите ще се давиш на края на Дунава - да не си посмяла да се отчайваш  Peace Hug
    миле-на, да ти е жива и здрава племеницата, да ядеш догодина от още по-голяма торта  Peace Не съм компетентна за трета, но за елдата знам, че е хубаво нещо  newsm78
     Каси, цигарите не са оправдание, че си прескочила третата  Crossing Arms Хайде успех сега на поправката и да внимаваш, че знаеш колко е трудна борбата  Naughty

# 175
Здравейте дами и от мен.  bouquet
Аз сега си пия кафето, това първото кафе ми доставя голямо удоволствие, че го пия с вас пред компа докато преглеждам постовете на всички.
Аз също за втори път правя режима, лятото от стрес си позволих да си хапвам и така неусетно качих 8кг. Embarassed
Вчера си купих скумрия на скара за вечеря и тази сутрин кантара ми показа56,500кг. newsm44 което супер.Наистина като хапваш рибка и се смъква.Така че ми остават още 5-6 кг.
Благодарение на вас се стимулирам.Предния път не съм писала, но сега имам нужда от подкрепа, че е по трудно. newsm10
Доста неща научих от вас момичета smile3525
Едно въпросче му хрумна сега докато пишех:За киселото мляко обезмаслено 0,1 има ли някакво ограничение на ден до колко кофички можем да хапваме?
Е хайде стига съм писала, че с моята принцеса днес ни чакат домашни.

# 176
Млечните -до 1кг.

# 177
Цитат
VIII. Обезмаслени млечни продукти - имат ограничение до 1 кг дневно!!!
кисело мляко 0,1%, извара и сирене Excuisa FitLine 0,2%
Важно: В България няма достатъчно обезмаслени сирене и кашкавал, затова не са позволени в първа и втора фаза!!!!!

Това е по въпроса за млечните, ти само си прецени от кое колко, но не забравяй - в тях влизат и позволените до 250 мл прясно мляко  Naughty

# 178
Ехе много сте бързи в отговорите, което е супер. smile3525Едно голямо Благодаря за съдействието.Ами значи по две кисели млекца може да си хапвам на ден.Много ми се яде когато съм в къщи и все нещо търся.От предния път като правих диетата си бях записала разни рецептички и сега май ще ги преглеждам за разни бисквитки.
Още веднъж на mimensita и на Каси.

# 179
Наблюдавай се във времето, някой и от позволеното задържат, на други не се отразява и двойната доза.

Общи условия

Активация на акаунт