С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 33 068
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Отивам на магазина за сливи  baby_neutral Бях забравила колко е вкусно. Също киви,круши,праскови с извара. Понякога слагам сурова пиперка и краставица.Обърквам всичко на салата............и шефа казва, че не съм добре Grinning
Вещи, сори ама се пооблажих с твойто  Joy събуди ме по-бърже от каЙвето, обърсах си лигите и се хващам да чистя /бляк/
Първо ще си напиша желания, днес е Новолуние Heart Eyes

# 151
  • Пловдив
Нали знаеш, че моето не се пипа   Twisted Evil

# 152
# 153
  • Пловдив

newsm48

# 154
Здравейте мадами   love001
Още съм си 55кг, но нямам амбицията на всяка цена кантара да сочи 54. Не виждам разлика. Е, коремчето си се вижда, ама ако започна да правя и коремни преси, няма да ми останат кусури  smile3534
Гледам в наш'то китно градче, се върти обява за народни танци за любители от всички възрасти и бързам да ви се похваля, че и аз ще потропвам.
Зори, минах през линка от подписа ти и изпратих и моето желание в "отделение 27". Знам, че ще се сбъдне, само да не се объркат служителите и да те споходи теб  Laughing

# 155
  • Ispania
nikolexa, благодаря ти отново за сьветите Hug.Ще пробвам това с трите фази,дано има ефект Praynig.
И без това трета фаза има да си я правя по4ти една година,та имам време да си разделя месеците на три Laughing.
 Hug

# 156
Зори, минах през линка от подписа ти и изпратих и моето желание в "отделение 27". Знам, че ще се сбъдне, само да не се объркат служителите и да те споходи теб  Laughing

Сакън, бебета не ща  Crossing Arms всичко друго взимам, ако не харесам - връщам или давам на приятели!  Heart Eyes

# 157
Ееей, девойките! Hug  Или ще спазвате 4 фаза, или приключвайте с ентусиазма още сега! Знам, че за много от вас тя е далечна, но е и много трудна. Най-трудната, ако щете ми вярвайте. Килограмите се връщат за има няма година с лихвите, после става страшно. Само от мисълта да се върна отново в този режим ми става лошо. Не, че някой ми е виновен. Та, като ще се напрягате, давайте докрай, ако е прав човека Дюкан, това е работа за цял живот. Не успях да проверя дали могат да се запазят килограмите, защото месеци след края на трета се върнах към обичайния си ритъм. Сега съм 5 кг върху тези, на които почнах режима, с който свалих повече отколкото исках. Йо-йо-то е страшно, правете си сметката.
Не плюя режима, ако някой не ме е разбрал, работи без грешка, просто го правете докрай!
Поздрави и успехи!  Hug

# 158
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ако питате мен всичко е бъпрос на усет и воля.

# 159
Здравейте, момичета,
Много отдавна не съм писала, а и вероятно няма и да пиша занапред, но искам преди всичко да пожелая успех на всички!
Ще споделя някои от моите наблюдения върху четвърта фаза.
Аз свалих 22 килограма, стигнах до 56 (при определени от калкулатора 60) и минах в трета. Постепенно вкарвах новите храни и освет нормалното вариране от +1 килограм, който си отиваше с протеиновия четвъртък, нямаше никакви отклонения. През това време спрях и цигарите (издържах десет месеца само), като не довърших докрая трета фаза - оставаше ми само един месец и нещо. Бях няколко пъти на почивка на All inclusive, като в резултат стигнах 60 килограма. Оттогава си седя на тях, като понякога прекалявам с количеството на тестените изделия, качвам до 3 килограма и с два до три протеинови дни ги свалям. Това е накратко. Изводите, които си правя, са следните (отнасят се за мен, разбира се):
- калкулаторът на Дюкан наистина дава теглото, което най-лесно се задържа
- В четвърта фаза не трябва да си позволяваме безразборно прекаляване с храната. Аз запазих навика си да ям без мазнина, без хляб, да не ям свинско, да не се тъпча със сладкиши денонощно
- В четвърта фаза не са страшни инцидентните прекалявания с храна, защото натрупаните килца бързо се свалят, но трябва на време да се вземат мерки. В тази връзка не виждам как ще стане така, че да се върнат старите килограми, освен ако организмът ми престане да реагира на протеиновия ден.
- При прекаляване с храна първия ден задължително качвам с 1 килограм, после няколко дни с по 200-300 грама, но това е изпробвано при безконтролно ядене най-много до седмица, повече не си позволявам. Подобна закономерност забелязвам и при свалянето.
- В четвърта фаза се губи навика да се пие по много вода, така че имайте го предвид и не го допускайте
- Във втора фаза тялото някак си се съсухря, в трета и четвърта фаза, дори и да няма покачване на килограмите, се забелязва леко натрупване в областта на корема и талията
Това се сещам в момента, пиша го като споделен опит, но не забравяйте, че при всеки процесите са различни. Основната ми цел е да ви окуража, че режимът действа и в по-дългосрочен план. Четвъртата фаза обаче със сигурност не трябва да бъде връщане на лошите хранителни навици. Може да се яде всичко, но с мярка и с мисъл. А, и меренето всяка сутрин ми стана навик и вече знам от коя храна мога да ям повече, от коя - по-малко.
Поздрави и целувки на всички!

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 18:42 от Jenusha

# 160
Изчетох най-накрая всичко!
Шушинко, теб не искам да те виждам тук, а в една друга тема- подотчетна Peace Praynig или както там се казва!  Hug
mimensita, бях в Нотингам, Англия! Беше много хубаво! Имат всичко на нормални цени в магазините за нашия режим! Успях за нищожни пари да подменя и гардероба си! Връщайки се БГ обаче този път изпаднах в депресия! Депресия, породена от мизерията, цените, отношението от и към хората, помиярите, боклуците по улиците и дори дупките по пътя! Предните ходения не ми се отразиха така, но сега....
Честита ти Дюки годишнина с леко закъснение Hug
nikolexa , Bothnia,  благодаря за полезната информация   bouquet
Полудях, не мога да видя снимките ти, сигурно заради сменена парола, а любопитството ме гложди!  Embarassed
Dream* Peace  разбий ги на 8 декември!
Напоследък се сещам на няколко пъти за Tatitt и cote! Дано да са добре  Peace
За всички тук  Hug Hug Hug Hug

# 161
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     ЦвеTи, това му е лошото на ходенето по света - връщаш се и ... Но какво да се прави, живеем тук и ако сами не променим нещо...
     Jenusha, що така рядко взе да ни навестяваш  Hug
     Rainy day, а защо не се спря като видя на къде отиват нещата, а  Thinking
     zorita, вземай наред, тук има достатъчно желаещи и за бебета  Wink
     Gardenia  Hug Heart Eyes
     Гледам, забегнали сте масово днес..., сигурно ще да е заради хубавото време. В такъв случай оставям козинки на разположение и отивам на лов  Wink

Лека, мека, палава и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 162
Добър вечер и лека нощ Laughing!!!
Хубаво време,хубави празници,много изкушения..........
За жалост много пъти се опитвам да отслабна, но за жалост нещо все не ми достига- изкушения,мързел и аз незнам.........
Но сега ще е друго,защото първите резултати са на лице и смятам да ги докарам до желаните.....
Успех на начинаещите, а и на тези които се борят със задържане на постигнатите  bouquet  bouquet  bouquet

# 163
Темичката ни е тиха днес Simple Smile
На мен ми е последен ден от ударната фаза, а днес съм канена на детски РД Simple Smile
Надявам се да няма много изкусителни тортички  Joy

# 164
  • Русе
Влизам само, за да сподял, че устисках и днешния ден. Не е приключил още, но имам запаси от шунка и кола, все ще изкарам. Споделям го това, защото напоследък съм на ръба, много ми е трудно. Не самото спазване на режима. Трудностите ми са от друг характер и ми е трудно да се удържа да не вляза в онзи порочен кръг да изкарвам яда си на тялото си. Удържам се. Вярвам, че и занапред ще е така. Просто ми е много стресово, м***а му, много. И само трябва да не забравям, че новото ми аз ще ми помогне занапред да ми е по-лесно, а ако се върна към старото, ще ми е много, много трудно да си взема живота в ръце... (то и без друго стотина кила се вземат трудно в ръце)

Общи условия

Активация на акаунт