С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 33 020
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
  • София

Айде за мен тоя втория - размазания  Laughing

# 136
  • Пловдив
Пък шерифското го няма  Crossing Arms

# 137
# 138
  • Пловдив
 newsm51

# 139
  • София :(

Веднага се коригирам, с шерифското

# 140
Цитат
  Та к`во рекохте за петъчните "протеинчета"
 Joy Joy Joy
Прекрасни са...мога цяла седмица само на тях да карам   bouquet

nikolexa, mimensita   bouquet
Отчайвам е силно казано, но, е да речем малко демотивиращо  Embarassed
Иначе нямам намерение да се отказвам.
Ще видим 5 дена ударна как ще ми се отразят и ако още не съм мръднала, ще отидат и 7...

# 141
  • Пловдив
Мименсита, и за теб  newsm51

# 142

Ще видим 5 дена ударна как ще ми се отразят и ако още не съм мръднала, ще отидат и 7...

Ей, аз не ти написах горното за да идеш на 7 дни ударна.Аз направих 7 защото тогава калкулатора на Дюкан ми показа да направя толкова.Исках да ти кажа, че въпреки че свалих само кило и половина тогава, продължих и че истинската загуба на мазнини е във втора фаза.В ударната се сваля най-вече от изхвъляне на задържана вода.За 10 излишни килограма - 5 дни ударна си е предостатъчна.Да си фиксираш вниманието още от първите дни върху кантара не е добра идея.

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 21:50 от nikolexa

# 143
  • Русе
 Joy Ох, току що чух една реплика от Приятели, едно култово изречение, което бях забравила. Бързам да го споделя с вас.
Джоуи се оплаква, че сестрата на Рейчъл му направила следната забележка, когато го видяла да яде пица - "A Moment on the Lips - Forever on the Hips!!!" (грубо преведено - Един миг в устата - завинаги на гъза  Laughing)

Ще си го залепя на видно място в кухнята!  Mr. Green

# 144

Ей, аз не ти написах горното за да идеш на 7 дни ударна.Аз направих 7 защото тогава калкулатора на Дюкан ми показа да направя толкова.Исках да ти кажа, че въпреки че свалих само кило и половина тогава, продължих и че истинската загуба на мазнини е във втора фаза.В ударната се сваля най-вече от изхвъляне на задържана вода.За 10 излишни килограма - 5 дни ударна си е предостатъчна.Да си фиксираш вниманието още от първите дни върху кантара не е добра идея.

Не се съсредоточавам там Ники, споко. Аз не съм от тия дето бягат за всеки грам на кантара, първите дни даже не се мерех, ама все очаквах нещо повече да му се незнае  Thinking
Де да имаше вълшебни пръчки... Whistling
Много се радвам на подкрепата и на коментарите ви обаче   bouquet
Деб това и аз ще си го запиша  Joy Много е добро!

# 145
Привет, момичета!  Hug
Помните ли ме ?  Simple Smile

Много сте изписали, една седмица и половина не бях влизала и гледам цяла тема сте изписали, викам си ще я прочета и ще пиша и почнах да я чета , стигнах до 20 страница и вече сте в нова тема. Но поне тази изчетох - ще дочета и другата. Много бързо е започнал да се движи форума, като се сетя преди по няколко странички за 1 седмица, а сега почти цяла тема!

Много е хубаво, когато сутрин се заредя тука, обаче пусто много работа ми се събра през тези 1-2 месеца и зачезнах в писането.
Много новички има, успех на всички ! Hug

При мен нищо ново - тотален застой! smile3511 От август месец не съм мръднала - движа се межди 45,500 и 46,100 , през няколко дни нагоре - надолу! Обиколките също от август не са мръднали! #2gunfire Идея нямам защо, мислих, мислих и нищо не измислих. Хапвам пуешка шунка или пуешко филе, по около 1 бомбичка за два дни - на омлет примерно. Но и преди съм хапвала и е нямало проблем. Забелязах че от киселото мляко задържам - намалих го до 2-4 кофички на седмица, от млечните единствено извара ям всекидневно , но рядко надвишавам 500-600гр. Зеленчуци хапвам според зависи, има дни в които повече наблягам на тях, но и преди е било така. Всеки ден унищожавам по едно пакетче Орбит дъвки диня, само така успявам да контролирам глада за сладкото , но дъвките съм ги дъвчила и преди и си е имало минуси. Направо незнам какво да правя! Мислех да влизам в трета по едно време, но се отказах, защото целта ми винаги е била поне още един килограм да сваля.
За всички, които ще кажат - 46 кила и реве - ще кажа това, което и на друг път съм споменавала - 153 см и структура на тялото, като на по-пълен човек от 46 кг. Да не говорим, че тука като си пишете обиколките, моите са като на други, които са доста по-високи от мен и са на повече килограми

Целувки на всички!  newsm51

Сега се връщам да чета пропуснатото

# 146
Добро утро  bouquet
Днес съм ранобудна и ще ходя да поработя малко. kaffeetrmker_2За отчета и днес няма никакво минусче и най-важното и никакъв плюс.Вече трети ден съм едни и същи килограми.Е дано от утре кантара да покаже няколко грама по-малко.В по предните странички бях чела,че с рибка като хапвате и се смъква, но има ли значение рибата каква е?
Аз за сега съм се запасила с риба тон в собствен сос.Мисля да си купя скумрия, че много я харесвам на скара, но няма как да си я приготвя.Освен във фолио и във фурната.
Е аз поонесох в писането.Хубав и слънчев ден на всички дюканки от мен.  Nature Sun With Face

# 147
nikolexa,
чета те с удоволствие! Heart Eyes

Само още един трик да кажа за напълване на стомахчета,
и повече няма да пълня тази тема с рецепти:
когато готвя пилешко, правя и супа в по-голямо количество.
Отделям бутчета или филе,
варя, подправям и пасирам;
застройвам с кис.мляко и 2 яйца.
После при сервирането в купата слагам 1-2 с.л. извара,
изцеждам малко лимон.
Та това нещо като стои в хладилника,
все има нещо П,
към което са посегнеш.
  chef

Топъл и вълнуващ уикенд ви желая, дами! Hug

# 148
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Да те събуди коза в събота по тъмни зори насред София  ooooh! Добре че беше само от екрана, но пък това не оправдава половинката, който я остави да си блее докато не ме събуди, в 6.30  #2gunfire Идеше ми жив да го одера  newsm61
     Така и така съм будна, да вземем да пием кафе...

zverka, няма значение каква е рибката, стига да ти е вкусна  Peace Въпреки че някои момичета споделяхя, че от сьомгата имат плюсове... На мен пък ми се е случвало и след скумрия да осъмна с +, но това не пречи да омитам половината от световния седмичен улов  hahaha Освен това е важно да се хапват мазни риби, заради хормоните - повечето са мастноразтворими и липсата на добавени мазнини в храната не им се нрави особено.
     Чудя се... дали да се върна да спя или да се мятам в  newsm79 wash 1dishes  food002  newsm78
     А, щях да забравя, Кантарев ми лепна едни 200 - 300 гр, въпреки стриптийза, който му спретнах, но хич не ми пука, знам че е защото вчера не ядох и пих малко вода, така че днес ще се държа добре, по неговите критерии  hahaha
           Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 149
Добро утро!
Влезнах да погледна дали днес ще има среща, но няма Sad. Свободна съм и реших, че грабвам раницата си овца и отивам Simple Smile
За моята трета да кажа. Имам трайно качени 3 кг, но те са си от моя глупост! Част от отпуската си прекарах на вилата, където тази година за първи път забелязах синята слива в двора! Ама не само я забелязах, ами обрах и изядох почти цялата! Толкова години съм късала по няколко и до там, а сега не се познах Confused Даже и с извара си ги ядох! Сега се опитвам да влезна в релси, но е много трудно! Не съм яла още нишестени, защото не обичам! Абе карам си май някаква моя измислена трета, от която нищо хубаво няма да излезне Confused
Връщам се в предишната тема да дочитам!
Хубав ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт