С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 33 003
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте и от мен. Поздравления на всички с минусчета и дори на тези без минусчета  Hug.

Май и аз ще съм от отбора на болните. Цяла нощ не спах. Сутринта ми беше много лошо. Нямам никакъв апетит и даже при мисълта за храна ми се повдига. Сега си направих едно билково чайче и ще глътна няколко витамин Ц.

Оф то това хубаво топло време донася гадните вирусчета.

Днес ми е 5 ден на ПЗ и от утре съм на протеини, а то е и новолуние, ако не греша, ще гледам да изпия повечко течности.

Желая ви хубав петъчен ден ! 1swing sun

# 121
Аз пък днес съм с един отвратителен + от 500г.Вчера обаче вместо месо със салата ядох салата с месо. Crazyявно при мен като ограничавам количествата има ефект, а като се тъпча и хоп-плюс.Днес ще съм умерена, пък да видим.
Деб, толкова мило ми стана като ти четох поста....и се сетих, че днес не съм чувала мойта мама... HugПожелавам ти по-бързо сваляне на проклетите кила.....ееей няма такова самочувствие като когато човек е във форма, да знаете...много е хубаво.

# 122
  • София
Ще има ли утре срещичка в Дивака Whistling Party Mr. Green

# 123
Полудях, браво на теб!!!  Peace

Аз искам да се изфукам  Blush
Тази сутрин съм 55.4 при утежняващи обстоятелства от типа на начало на МЦ. Вчера си направих кефа, облякох си един любим сукман(втален) от времето преди да забременея с дребосъчка. Сложих си ботушки с ток и цял ден се фръцках  Blush
Чувствах се страхотно, изглеждах бих казала нескромно страхотно  Laughing Laughing Laughing и отзивите за новата ми визия бяха УАУ!!!
Остана ми още малко до трета.

# 124
  • Ispania
Здравейте моми4ета, моля ви , тези които са в трета фаза,или са ве4е в 4етвьрта,да споделят как то4но стана преминаването от втора фаза в трета.
От януари до сега се опитвам да мина в трета и няма Шанс Confused,по4вам да ка4вам усилено Confused,и пак си се врьЩам вьв втора фаза.
Ядете ли вси4ко ,което трябва вьв втора фаза,заЩото аз не сьм опитвала никакви ниШестени храни, и пак ка4вам.
Какво коли4ество са порциите,предполагам ,4е в трета фаза има някакво ограни4ени,и не е като вьв втора?

Val гледам още никой не ти е отговорил.Аз не мога да говоря от личен опит,но исках да те попитам, по колко време стоиш в 3-та фаза и решаваш че не става,по колко качваш преди да решиш да се върнеш във втора?Може би просто не даваш достатъчно време на тялото си да се пригоди към новите храни?Само догадка. Макар че от януари месец насам си е доста дълго време за опити.Ето тук жената си е описала подробно първите 6 седмици от 3-та фаза- постепенното въвеждането на храните.Има рецепти и седмичните и менюта.Тя е бивша пациентка на Дюкан,т.е правила е всичко по негови лични препоръки.На френски е, опитай да си преведеш с гооглето, ако нещо не ти е ясно питай.
nikolexa ,мерси много за линка,сега Ще го разгледам Hug.
Обикновенно сьм около седмица и половина в трета фаза ,и виждам 4е ка4вам и пак се врьЩам вьв втора Embarassed.Ка4вам около 2 кг обикновенно,  от страх да не ка4а пове4е се врьЩам да си ги сваля Thinking.
Отивам да 4ета Hug Hug HugМерси  bouquet

# 125
Не зная какво сте решили за среща, моето пътуване се провали по ред причини и съм си в Атина  ooooh!

Под нас има фризьорски салон за африкански плитки, обаче днес имат някакъв купон и дъни яко афро-музика на живо, чува се припяване с октави стигащи до тези на спиритичен ритуал, ще напукат барабаните и на всичкото отгоре комшиите имат папагали от говорящите, които крякат нон-стоп и спре ли музиката те припяват и докарват почти ритъма и звука на това кресчендо  Joy Joy Joy
Остава и някой зулу да се появиииииииииииииииииииииииииии

# 126
  • Plovdiv->Toronto
Браво Копривка, искаме снимки  Grinning!

# 127
Deb и на мен ми се иска да си отида вкъщи за няколко дни към края на месеца, но искам да ги изненадам чак за Коледа като видят как съм се довталила..и така ще ги надъхам и тях, защото и нашите имат нужда  от диети. (навремето бяха свалили по 35кг със салати и рибка (разделно) но..уви с времето пак се отпуснаха..ух та много съм развулнувана..
 Днес бях с +0.5 и малко се отекчих..че не съм мръднала вече 6 дни.. но уви за моя изненада ми дойде..така че се поуспокоих, че е от това. А иначе съм доволна от себе си бях във фитнеса цял час и половина  newsm39 след това на разходка из прекрасната ни морска и..много съм превъзбудена..
Dream* благодаря ти специално...знаеш колко много ми помогна и продължаваш да го правиш. И се надявам на 8 с така чаканите снимки и желани кг да ни зарадваш. Най-накрая и другите да видят колкосо си хубава  Heart Eyes
Отново благодаря на всички за хубавите думи по мои адрес....вчера едвам намерих тези снимки от дебелия период..всичко съм изтрила и на дискове.. Crazy а цял ден се чудя как съм живяла спокойна, дебела, doh и как са ме харесвали смея да твърдя доста хубави момчета  Embarassed сама  не бих се погледнала сега... ooooh! направо цял ден съм изпълнена и с мисли и с енергия..ох изписах се..
Хубав завършек на деня ви желая   luvbed 1dating married

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 17:06 от Полудях

# 128
Деб, Полудях, вдъхновение сте и двете  Heart Eyes
Аз след 3-ти ден ударна съм само -200гр  Shocked
Мислех днес да мина на ПЗ по схемата 1/1, но явно няма да я бъде.
Организма си ми е привикнал към диети и толкова Sad
Продължавам ударната с поне още 2 дена, дано се размърда кантара.

От днес мисля да вкарам и малко упражнения, дано помогне.
Имам да свалям 10 кг, а започнах да се отчайвам още в началото.

# 129

nikolexa ,мерси много за линка,сега Ще го разгледам Hug.
Обикновенно сьм около седмица и половина в трета фаза ,и виждам 4е ка4вам и пак се врьЩам вьв втора Embarassed.Ка4вам около 2 кг обикновенно,  от страх да не ка4а пове4е се врьЩам да си ги сваля Thinking.
Отивам да 4ета Hug Hug HugМерси  bouquet

Val,мисля че даваш много малко време на тялото си.Седмица и половина и 2 кг не е нищо.При мен във втора като въведа нещо ново даже и от позволения тип се получават неща от сорта + 1-1.5 кг за една нощ.Зависи тялото колко водичка е решило да си набави.Аз си му викам на това ефекта на сюнгера Simple Smile
Има жени които влизат в трета и си въвеждат всичко още първата седмица,има и такива на които тялото им обявява тревога и започва да попива къде калории, къде чиста водица и ако си от тези дето примират от всеки + на кантара това може да ти действа много демотивиращо  и да си направиш прибързани изводи,че ще си върнеш всичко.Ще ти кажа в общи линии какво препоръчва Дюкан на тези с по-чувствителните тела.Разделяш дните за 3-та на 3.Примерно ако трябва да правиш 150 дни, имаш 3 периода от по 50 дни.В първия период въвеждаш: 2 филийки пълнозънест хляб(40-50 гр),1 плод на ден,1 доза нешистени/на седмица  и 1 гала /на седмица. После в другите периоди въвеждаш и останалите неща,но не си спомням защото чета съвсем отскоро по форумите за триковете и хитринките в 3-та фаза.Като намеря поста ще ти ги напиша.Можеш да въведеш нещата наведнъж още първата седмица, но аз за себе си съм мислила, че ще въвеждам по една храна на седмица, за да избегна шоковата терапия на моето нежно тяло Simple Smile Последното ще бъде плода на всекидневен принцип,защото ме притеснява единствено чувството на глад което ще се върне.Иначе моето тяло е свикнало с повечко мазнини и мисля да започна със сиренето и кашкавала, нищо че докторът не ги споменава за първия етап. Дай си време и смело напред.Не можеш цял живот да си във втора фаза.Здравето на първо място.

Деб, Полудях, вдъхновение сте и двете  Heart Eyes
Аз след 3-ти ден ударна съм само -200гр  Shocked
Мислех днес да мина на ПЗ по схемата 1/1, но явно няма да я бъде.
Организма си ми е привикнал към диети и толкова Sad
Продължавам ударната с поне още 2 дена, дано се размърда кантара.

От днес мисля да вкарам и малко упражнения, дано помогне.
Имам да свалям 10 кг, а започнах да се отчайвам още в началото.

Ти пък много бързо се отчайваш.Аз от 10 години съм все на диети от най-разумните до най-екзотичните Simple Smile ,на всичкото отгоре съм 40+ години и имам хипофункция на щитовидната жлеза.Все неща които ти пречат да отслабваш като нормалните жени Simple Smile
Правих ударна 7 дни и свалих цяло кило и половина Simple Smile Сега ако започвах щях да си тръгна с 1/1,хем по-лесно,хем по-приятно, хем пък имаш марж да стимулираш малко метаболизма с 2/2,3/3  като се застопорят нещата. Сега даже като свърши МЦ минавам на 1/1 и хич не ми пука. Приеми режима като начин на хранене за известно време, живей си живота, бъди позитивна, не бъди максималистка и резултатите няма да закъснеят.

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 17:57 от nikolexa

# 130
Здравейте момичета-дюканки.Днес се сетих за нещо и искам да ви питам.
Понеже много обичам бонбонки да смуча и има едни такива на Орбит като дъвките без захар.Та мисълта ми е може ли във втора фаза да се хапват такива бонбонки без захар?
Много моля някой да ме просветли по този въпрос.

# 131
Здравейте момичета-дюканки.Днес се сетих за нещо и искам да ви питам.
Понеже много обичам бонбонки да смуча и има едни такива на Орбит като дъвките без захар.Та мисълта ми е може ли във втора фаза да се хапват такива бонбонки без захар?
Много моля някой да ме просветли по този въпрос.

Според последната му книга-ако няма сорбитол са разрешени.
Ако има- толерирани са до 4 на ден ,но си провери за всеки случай колко въглехидрати носят. Simple Smile(ако задържаш обаче ги спираш временно както и другите толерирани храни:) )
А рачешките ролца(мисля че ти спомена преди) са разрешени.

# 132
  • Пловдив
Имайте предвид, че сорбитола има повече въглехидрати от захарта.

# 133
  • София :(
        Добра ви вечер  Hug
     Като прибита съм, пък уж нищо не съм правила...  newsm78 Само дето нямах време да ям, нито да пия вода... А още даже не е започнала "веселата" част от работата  Shocked Както и да е - мечката скача според тоягата, казват, та и аз ще се науча да си пестя усилията, но по - после  hahaha
     envia, вкусно звучи тази рецептичка..., ще взема да я пробвам утре като заредя хладилника.
     reality,нали сме на протеинов режим - все някак трябва да визуализираме "чистите" протеини  Wink
     Deb, много ме ръзвълнува поста ти  Hug Аз нали си нямам вече мама и започнах да усещам колко ми липсва...
     blue sky, вече са ти отговорили - среща, явно няма да има, че тя беше наречена да се видим с девойките от гръцко, а щом тях ги няма..., остава за следващата седмица, както си е по график.
     Тъй, тъй, доня КОПРИВА, за това усещане се борим всички  Peace
     zorita, що да ти правя кантарЯ сега  Shocked
     Edira, де тръгна да се отчайваш пък ти!? Я си хапвай режимно, забавлявай се с режима и не се вторачвай в мерки и теглилки  Peace
     Та к`во рекохте за петъчните "протеинчета"  hahaha Wink
     Раничко е, гледам, но пък и май никой не си е счупил пръстите да пише..., та ще взема да ви пущам козинките от сега

Лека, мека, палава и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 134
Благодаря мили дами за бързия отговор.Май ще взема да се откажа за сега от бонбонките.Когато мина в трета фаза тогава може да си позволя. newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт