С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 33 000
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Ето ви пилешкото...дано я няма рецептата, че не мога да разгледам всичко:
Опичате си пил. пържола от бутче.След това в същата мазнинка (от пържолата) запържвате лук, нарязан на ивички.Ако искаме да сме най-диетични лукът ще го запечем само на тефлонов тиган.След това се изпичат тиквички (аз ги пека на тефлон).Нареждат се пържолата, отгоре лукът, отгоре тиквичките.Най-накрая се залива с кисело мляко с чесън.
Става страхотия!Ако сте на П - слагате по-малко зеленчук, колкото за вкус, а ако сте на ПЗ си слагате желано количество.
Чакай и аз да кажа ....Полудях, просто невероятно!Голяяямо браво! Peace

# 106
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     Честито на всички, отчели минусчета денс  Peace
    Аз пък все по-рядко имам време да ям през деня на работа, че и вода забравям да пия, въпреки че бутилката е пред очите ми.... Добре поне, че по 100 пъти припкам по стълбите между трите етажа  Laughing - вместо кардио  hahaha. А като си подредя и два пъти склада - ей го и фитнеса  Joy Шегата на страна, но нещата отиват на зле..., за капак и като се прибера ми се спи като на пор.... Както и да е де, ще си влязат нещата в релси, стига прасето да не избуши кочината  Blush Blush
     tarataika, добре дошла  Hug Но ако имаш здравословни проблеми, не започвай режима преди консултация с личния лекар  Naughty
     Полудях, успех в начинанието - красиво и мило момиче като теб не заслужава да носи товара на излшните килограми  Peace
     mirka75,   love001
     Мимето*, повтаряш си схемата за втора докато не свалиш желаните килограми, едва тогава влизаш в треета.
     Undisclosed Desires, браво  newsm10
     V_M, да ти е жив и здрав мъжО, да те слуша и все по-влюбено да те гледа  Wink
     eli_c, мен пък вирусчето си ме гепи, обаче връз Кантарев ефект - йок  Crossing Arms Кантарев ще да е дефектен нещо  hahaha
     Deb, Вещи, изгладнях покрай диалога ви  Rolling Eyes
     EmiliT, в първа и втора няма ограничения на количествата, освен на триците и млечните, но аз установих, че доста дълго съм яла от скука едни несметни количества... Сега нямам време да си обела едно яйце даже и странното е, че не чувствам глад, поне докато не с прибера, но вече отвикнах да се тъпча вечер, та минавам с малко рибка, някое яйце или кисело мляко и много вода. Пък и от известно време започнах да си лягам доста по-рано..., та често си оставам само с намерението да хапна...
     Май пак се разписах като за последно, значи е време за козинки  Wink

Лека, мека, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 107
Благодаря за хубавите думи отново.. дано скоро време всички достигнем и ЗАДЪРЖИМ идеалното тегло....   bouquet

# 108
Мерси за отговорите.
Ние тия дни си бяхме в къщи, защото дребния беше болен и се бях притеснила, че все нещо ми се хапваше.Днес целия ден бяхме навън и изобщо не съм чувствала глад.Така че си мисля, че от утре като съм на работа и не съм си в нас няма да се сещам за ядене.

# 109
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ей днеска всички сме полудели по ПОЛУДЯХ

# 110
  • Plovdiv->Toronto
Mimensitka, то вирусчето само проблема с 00 ми оправи. Иначе само покрай МЦ виждам бял ден  Embarassed ...

# 111
     Уф, аз пък обикновено все съм на път да поискам малко запек на заем  Blush hahaha Поне веднъж дневно се отчитам, ако не и два пъти, омръзна ми - едно време докато ядях боклуци с дни не се разписвах в нулите. И друго ми прави впечатление - стомаха ми е започнал много да се буни ако в храната има консерванти или повечко химия, скоропостижно ми се явяват киселини, пък съм отвикнала да търпя такива неща... Страничен ефект от режима  hahaha

# 112
  • Русе
Хех... хубаво, че каза за киселините. Чудех се аз напоследък от какво се появяват през няколко дни. При положение, че никога, с изключение на бременността, не съм имала. Наистина може да е от това.

# 113
Здравейте , момичета =)) ...
И аз да се разпиша в новата тема ... =) че от колко време се каня ... Днес е 35ти ден ... килцата си стоят все така ... но не им давам зор , нито пък се ядосвам на кантара , че се е заинатил вече четвърти ден =)) ама ще взема да пия нещо , че скоро не съм посещавала вц ...
Полудях ... моя миииилааа Полудяяях =) ... виж как всички ти се радват , представи си какво ще е като смъкнеш още килца =))) само нали си знае какво се иска от теб =)) ... Хубаво е , че се качват снимки като “преди и сега“ ... Лично аз така се мотивирах =)  ...
Напоследък не страдам от липса на комплименти , вчера отидох и си купих дълги , хубави ботуши ... шапка ... намъкнах се в един стар панталон ... и излязох от нас със страхотно самочувствие ... просто да не говорим откога не ми се е случвало =) ... Интересни са ми обаче не други , а именно онези ... които виждат , че се променяш ... виждат те , че си смъкнал прилични килограми и най-важното,че ти личи ... но НИИИЩО не казват от злоба ... Но пък аз така им се радвам =) да са живи и здрави - с 90 дневните си диети ще ги видим до къде ще я докарат =)))
За осми декември съм си казала , че жива - умряла ... ще се облека както ми душа сака ... и ще се радвам на фотоапарата =) ... Дай Боже до тогава да се сбогувам с 4кг ... но пък каквото - такова =)
Та стиииига съм писала .. =))) Пожелавам ви лека и спокойна нощ ... и много минуси за закуска =) !!! 

# 114
Добро утро момичета  bouquet
Днес съм ранобудна цяла нощ не можах да се наспя, болна съм.
Вчера бях на риба тон и  ролца от раци, та реших да се зачета в съдържанието на ролцата и то вътре имало нишесте. LaughingБях чела тук, че за втора не са разрешени и спирам с тях.
Вчера си направих сирене от извара, кис. мляко и желатин.Ще видя днес какво е станало.Бях си купила Тофу, но в нашия град в Кауфланд гледам, че вече го няма и сега незнам къде ще търся. newsm45
Тази сутрин нямам минусче 57,500кг. но до края на седмицата има още време пък може и да мръдне кантарчето надолу.
Тези дни времето навън е приятно и е само за разходки, но пък трябва и да се работи. Flowers Four Leaf Clover
На всички момичета днес по-вече минусчета.Хайде аз отивам да пия кафенце . kaffeetrmker_2От мен слънчев и усмихнат ден.  bouquet

# 115
          Добро утро  Hug
     Ще се наложи няколко дни да си припомня времената, когато ставах в 5... и когато кафето беше еликсира на живота  hahaha

Очаквах, че като мина на 1/1 ще има период на адаптация, че по-често ще виждам плюсчета заради зеленчуците, обаче... Кантарев ме учудва - вече няколко дни се отчита с малки, но редовни минусчета, и днес свали още 200 гр, та ме докара до 76.100. А утре, понеже ми разтурихте плановете да дивея, съм запланувала дегустация на менюто в един рибен ресторант, а нали знаете - ядеш рибка и се радваш на паднали килца  Whistling
     Казват, че същия ефект имали и петъчните "протинчета"  Wink
           Усмихнат, спорен и режимен ден  Hug Hug Hug

# 116
Здравейте моми4ета, моля ви , тези които са в трета фаза,или са ве4е в 4етвьрта,да споделят как то4но стана преминаването от втора фаза в трета.
От януари до сега се опитвам да мина в трета и няма Шанс Confused,по4вам да ка4вам усилено Confused,и пак си се врьЩам вьв втора фаза.
Ядете ли вси4ко ,което трябва вьв втора фаза,заЩото аз не сьм опитвала никакви ниШестени храни, и пак ка4вам.
Какво коли4ество са порциите,предполагам ,4е в трета фаза има някакво ограни4ени,и не е като вьв втора?

Val гледам още никой не ти е отговорил.Аз не мога да говоря от личен опит,но исках да те попитам, по колко време стоиш в 3-та фаза и решаваш че не става,по колко качваш преди да решиш да се върнеш във втора?Може би просто не даваш достатъчно време на тялото си да се пригоди към новите храни?Само догадка. Макар че от януари месец насам си е доста дълго време за опити.Ето тук жената си е описала подробно първите 6 седмици от 3-та фаза- постепенното въвеждането на храните.Има рецепти и седмичните и менюта.Тя е бивша пациентка на Дюкан,т.е правила е всичко по негови лични препоръки.На френски е, опитай да си преведеш с гооглето, ако нещо не ти е ясно питай.

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 06:54 от nikolexa

# 117
Deb,
една рецепта и от мен за П-дни:
в йенска тенджера -
пилешко филе, нарязано на кубчета,
пилешки сърца - разрязани и добре почистени,
подправки на вкус,
мъъъничко червено вино -
и печеш!

chef

# 118
Привет момичета:))))))Поздравления за минусчетата на всички,а да се изкажа и аз за Полудях:))))Много си хубава и направо сияеш след като си свалила толкова килограми:)))Пожелавам ти да постигнеш целта си и повече никога да не качиш и кило:)))Това го пожелавам и на всички останали:))))Mimensita мила благодаря ти за протеинчетата,които все ни приготвяш,за мен лично си е доста голяма мотивация:))))Само да си помисля ,че съм гладна и като погледна поне едно такова протеинче и чуството за глад изчезва:))))
Аз мога да се похваля с -400 от вчера Simple Smile)))))Приятен и много отслабващ,слънчев ден от мен:))))

# 119
  • Русе
Много ви благодаря за рецептите.  Всичко ще пробвам аз.  bowuu

Dream*, направо си те представих с ботушите и шапката  Heart Eyes
Аз стискам зъби точно заради тези моменти. Наканила съм се тези дни да вляза в един магазин тук и да им измеря последния номер дънки, защото преди не им влизах в номерацията  Crossing Arms Което много ме дразнеше, понеже по принцип нося 18, събирала съм се в някои дънки, блузи и яке 16, а техните 18 не мога да ги вдигна догоре, камо ли да ги закопчея. Събирам смелост и все още ги подминавам тези дънки, но скоро ще ги пробвам пак. И за едно яке си мечтая толкова отдавна. Но сигурно няма да го има вече в магазина  Sad Беше невероятно, направо се влюбих в него, което рядко ми се случва. Но беше и скъпичко, и не си позволих да си го купя и да чака в гардероба. Плюс това беше намалено от мноооого пари (и пак ми беше скъпичко), така че отпада варианта да си го купя от друго място, когато отслабна. Може би, когато забогатея  Crazy
Другият стимул, който имам, е мама  Heart Eyes Ние скоро няма да си ходим до България, така че имам достатъчно време да вляза във форма, в която не ме е виждала никога. Знам колко много ще се зарадва. Тя се занимаваше основно със шиене. Обличаше половината град, половината абитуриентки, по улиците и сега мога да позная хора, които носят нейни дрехи. И й беше много мъчно, че не може да се "развихри" за мои дрехи. Аз много рядко исках нова дреха и все... все големи и широки. Знам я как ще ми се зарадва. И нямам търпение  Heart Eyes

Желая ви прекрасен ден! Да се радвате и вие на стари, вече неотеснели панталончета; на нови, отдавна мечтани дрехи; на усмивките на другите; дори на завистливите погледи  Hug  Намирайте стимул във всяко нещо, което се опитва да ви изкара извън релси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт