С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 33 648
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Продължавам да си ви чета и се радвам на резултатите ви,защото при мен такива почти не се забелязват.Започнах преди 25 дни и най доброто което постигнах беше -2кг.Не е много за чудене с моите прегрешения.Аз съм МАНИАК на тема сладко и въпроса ми е как контролирате този глад към сладкото.Всъщност сладкиши не ям но като освирепея си хапвам черен шоколад.Надявах се да компенсирам с 2дни плуване  2дни танци и 3фитнес, но не.Прегрешенията май водят до тук.А да се изповядам и за червеното вино през уикенда EmbarassedТа 25 дни след започване на диетата (след днешният огромен +) съм само -1кг или това е кг. който свалих през първите 3дни.Започнах на  60кг. и имам за сваляне 7кг.не са много но с това темпо никога няма да успея.....

# 526
  • Пловдив
Отговора на твоя пост kivi е, че ТИ НЕ СИ НА ДЮКАН!

# 527
Комшийке, не сме изненади от рецептата сама по себе си, а че се прилага ежедневно, и то в БГ, а многократно е писано, че тук /в България/ в търговската мрежа няма обезмаслено сухо мялко, нито обезмаслено какао. Т.е. ти си позлваш, каквито намериш в магазина, и на практика не правиш десерт по рецепта с толерирани храни, а със забранени  Peace
   chef Значи незнам какво е всъщност, нито пък ти или който и да е може да е сигурен във всяка храна която ядем какво има.. Купувам си обезмаслени продукти (поне по етикетите). Вместо да ми злобеете и да си търсите за какво да ми се заяждате (станах пишман с този кекс, който е общо взето шега).Това със смяната на ника някой беше ми написал, че се крия..ама не виждам голяма разлика в сегашния и стария ми ник.. явно във вашите "просветени очи" изглеждам елементарно.. Това е просто ник, ако обичате повече не ми обсъдаждайте решението за ник нейм. Мислех, че тук сме се събрали да си казваме, кой какво прави, какво яде, от кое задържа и подобни. Незнам защо злобеете, може само да се радвам че свалям въпреки, че ям "толерирани храни" по-често от някои. И за отчета съм -200гр. днес..  Mr. Green. Хареса ми поста на николекса в който спомена, че колкото повече се ограничавате от позволени храни, толкова после в 3 фаза ще е по-трудно да не се качат.. Айде стига вече с децките заяждания, мисля че повечето от вас са жени на възраст!

# 528
# 529
komshiika s keks, без кекс или както там си искаш се казвай, смятам, че тонът ти е неподходящ за новодошла в темата!!!!!!

tonnny_bg Peace Hug  bouquet

Последна редакция: нд, 14 ное 2010, 12:45 от ЦвеTи

# 530
Цвети,искаш ли от пуканките/Режимни са . smile3534 newsm62

# 531
  • Пловдив
komshiika s keks - Криси
тук сме именно, за да се подкрепяме. Всеки казва това, което мисли - за някой правилно, за други не. Различни хора сме, с различни разбирания. Именно заради това е толко полезен форума - всеки да извлече сам за себе си най-полезното Peace. Винаги е имало мнения За и Против. Никой обаче не се жегва така - или го приема или си кара по старому Peace. Не съм коментирала толерираните храни - просто защото за мен те са табу, и не искам да обърквам допълнително новите момичета във форума. Който има опит с тях и ги консумира се изказва и то с аргументирани доказателства - Николекса   Hug Heart Eyes  bouquet
Относно ника - още нещо което трябва да запомниш - със смях се вталяваме по-лесно. Трябва да си отворена както за съвети, така и за критики, а по някой път и за майтап. И аз бях станала на подбив в началото за едните му 5 джанки, но не съм се тръшнала нали Peace
И недей да палиш толкова - не е здравословно Peace

Тониииии hahaha hahaha

# 532
Да така е Анафейс.Май ще трябва да си дам сметка.За това пък поздравления за резултатите ти.Никаква критика не се сещам освен изгубените сантиметри в бюста Wink.Дано не ти липсват.Късмет Grinning

# 533
Сама можеш да прочетеш коментарите, колко са "шегувите". И без да си на мое място можеш да разбереш .че  си е чиста подигравка. Разбирам от шега. (това си личи и от ник-а ми). И как говоря за "новодошла" споделях опит. А не мисля, че има значение кога съм дошла като имам нещо да споделя. Не си мисли, че съм паднала от небето..прочетох книгата, рецептите и много неща. Запознах се много добре с диетата преди да я започна. Както се вижда от надписчето ми, съм свалила 18кг, така че дали на тази или на друга диета не се чувстам новобранка, и недостойна да пиша с вас "старите".  Не съм се обидила от никой, но помолих да спрете с подигравките. Ако има нещо да ми се казва да се каже без заобиколки, намеци и подхвърляния във всеки пост.
Благодаря за разбирането  Wink  Пак повтарям че не съм дошла да се заяждам и да се "шегуват" с мен.. да ме третират като "новодошла", която не може да пише,трябва само да чете ..

# 534
  • Русе
ANNAFACE, успешно влизане в трета, а и след това! Резултатите ти са чудесни. Първоначалните ти мерки са тези, на които аз се изложих, и които в момента целя като първа крачка, а текущите ти мерки са втората. Наистина са страхотни тези резултати!!! Успех!  Hug

# 535
ANNAFACE,успешна трета и от мен!Дръж прасето заключено и всичко ще е ОК. Hug  love001

# 536
Комшийке, че сме жени-жени сме,ама чак пък на възраст...Моля,моля...На възраст е баба ти...

Има ли още от режимните пукаканки еееееееей... Whistling

# 537
Има,има  Popcorn Заповядаите!

# 538
komshiika s keks не се радвай толкоз на тези -200 гр щото скоро ще станат огромен + и огромно задържане.Казвам това от опит с една уж диетична колакао 0%. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug.Освен това в обезмасленото сухо мляко са добавени растителни мазнини,които не са диетични все едно някой а ме убеждава,че има диетичен маргарин пък бил и той от растителен произход.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
ANNAFACE честита месечинка и успешна трета. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 539
  • Варна
Здравейте, мили мои!  bouquet Hug
Току що сготвих ма мъжо кисело зеле с патешки бутчета. От кога ми надува главата да наготвя от новото кисело зелце, купил си патешко ( амам едни мазни, мазни), и днес готвих та готвих. А аз какви ще ги ям не знам още Rolling Eyes. Снощи май прекалих с млякото, преди да си легна не се стърпях и изядох половин кофичка със степче Embarassed Embarassed Embarassed. Днес ще хапна само една кофичка с трици и това е с млякото за днес.
Ауууу, момичета каква рецепта показаха сега по ТВ-то. Пълнени печени чушки с извара, наредени в тава, заляти с прясно мляко разбито с яйца и запечени. Изглеждаха много вкусни. Ето това ще ям утре.
Комшийке: не се пали толкова де. Бъди над нещата. На всеки му харесва, когато до хвалят и ухажват, но трябва да умее да носи на майтап и критика сегиз, тогиз. Тук никой не се изказва със злоба и не иска да засегне никой, няма лицемерие.
АНАФЕЙС:страхотни резултати си постигнала. Браво на теб! smile3501 smile3501 smile3501 Дано успееш да задържиш всичко в трета. Ще ми е интересно да следя резултатите ти от тук нататък. Да споделяш какво се случва, когато започваш да вкарваш и останалите храни.
Много дълъг стана чаршафа  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт