Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Докога продължава записването за първи клас?
Как да избера подходящо училище и какви фактори трябва да имам предвид при избора?
Какви са критериите за класиране в 1ви клас в 31-во училище в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Докога продължава записването за първи клас?
-
Как да избера подходящо училище и какви фактори трябва да имам предвид при избора?
Изборът на училище е сложен процес, който включва различни критерии като преподаватели, съоръжения, учебна програма, дисциплина, езиково обучение и други извънкласни дейности. Родителите проучват и сравняват училища, провеждат разговори с други родители и учители и посещават предварителни родителски срещи. Освен това е важно да вземете предвид мненията на други родители, които вече имат деца в избраното училище.
-
Какви са критериите за класиране в 1ви клас в 31-во училище в София?
-
Какви са впечатленията от 31-во училище в София?
-
Какви са впечатленията от 138-мо училище в София?
...

и всяка вечер ни преследва в къщи със шахматната дъска.
Английски и плуване със сигурност ще има. Може би художествена гимнастика, към която наскоро прояви интерес. А е и на удобно място - в същата сграда с басейна, където плува. Но до следващата есен може да си промени интересите, знам ли.
Момчето, което им води таекуондо-то в градината казва, че има много добри данни за този спорт. Но пък спортният им клуб е на такова място, където няма кой да я води. 
Благодаря на Вероники.
Имаме и близка сериозна школа - на Маша Илиева. Но точно пък при Маша Илиева не било много препоръчително, че всичко било съпроводено с голям стрес и тормоз на децата. Това го чувам от всичките познати и приятели, чиито деца са в тази школа. Някои дори отписаха децата.