Предучилищна- набор 2004, Тема№2

• 33 219
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
За балета ли да ме черпиш? Simple Smile Супер, ако се е съгласила госпожата!
Сега сме в Банишора, на пръв поглед не намерих наоколо школа Simple Smile Поздрави и на твоето момче за доброто представяне на републиканското, прочетох някъде! Simple Smile

За училище също кажи  Laughing, 73то избрахте, нали? За момента него не сме го спрягали, че ми идва малко далече и от вкъщи, и от работа, не знам как ще се организираме...

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 17:21 от Шунка

# 91
Благодаря за поздравите.  Simple Smile
Беше национално състезание, но не баш държавното, то е март месец.

Не, не сме в 73-то. Повече деца там няма да им давам.  Naughty

Моля ви, мили майки, не ми изпращайте ЛС за това училище, защото няколко получих, а вече нямам дете в него.

Избрали сме друго училище, където са двамата със сестра си и всички са много доволни!

# 92
Аз намалих заниманията до карате, два пъти седмично. А за футбол или бейзбол, никак не ми става рано в събота сутрин, за да го водя на тренировки.
Пък и гледам в 8 да е в леглото, дори и по-рано.

# 93
  • София
Люлин, аз реших да прегледам темата за четвъртокласниците, защото нашият набор нали ще се поеме от техните учителки. И видях, че другото ти дете е там. Е, значи трябва да си много информирана Simple Smile Знаеш ли някоя майка с дете в 4-ти клас от Банишора или Света Троица? И честито за успехите на състезателя!

Моето дете ходи на балет в кварталното ни читалище и съм много доволна. За друго не ми остава време през седмицата.

# 94
Шунка, Таня МГ, ще попитам в четвъртокласната ни тема.

# 95
Шунка, Таня МГ, ще попитам в четвъртокласната ни тема.
Това с четвъртокласната тема е добра идея  Hug че и аз съм яко "запецнала" в избора на училище  Thinking
Иначе Калоян ходи в ДГ за поредна година на английски и народни танци  Rolling Eyes друго интересно нямаше  #Crazy за съжаление нямам никакво време и варианти да го водя някъде допълнително, иначе много ми се иска да го запиша на плуване, но в района ни няма алтернативи  Sick харесват му и бойните изкуства ...но воденето определено ми е голям проблем ...то взимането от градина ми е кошмар...пък какво остава за друга посока  Mr. Green...как се справяте вие незнам  newsm78 направо ви се чудя и мая  Rolling Eyes
Ако не ми е добричкия батко ...досега да са ме прибрали социалните за редовно закъсняване в ДГ  #Silly

# 96
Аз се справям трудно. Вчера проверих часовете и мястото за бойни изкуства - ами отказах се,
просто няма начин да има кой да я води, кой да я взима. По-добре да тича по площадките, от-
колкото да се сбръчкаме от организиране на седмицата. С единия балет имаме затруднения,
а какво остава и още нещо да се добави. Мисля си, че като поотраснат, започнат сами да се
придвижват и сами да избират, тогава и ще се появят повече възможности за повече занима-
ния. 

# 97
  • В светлината на слънцето
Мдааа, придвижването е наистина сериозен проблем, ако искаш да запишеш на нещо извънучебно децата.  Thinking Теди още не може да ми прости, че не се навих за "Бонбон". Още в първа група я искаха много там, защото е музикална. Но репетициите им са в такива часове и на такова място, каквото никой от нас за момента не е възможно да поеме като водене и прибиране. Мъжът ми леко беше скептичен в началото, но провери данните й и се оказа, че са отлични (на него това му е работата, преподава в Музикалната академия). Обаче няма никакъв шанс за водене. Същото ще е и с малкия, който пък е още по-добре музикално, тъй като е роден абсолютист като слух. Май само единия или двата инструмента ще им останат, че е най-лесно, щото преподавателят е у дома. Thinking

# 98
  • София
Мими ходи на балет от четиригодишна,в една школа тук в квартала.Много съм доволна.Два пъти седмично по час и половина.Ходят често на участия,танцуват на фестивали,детето ми придоби повечко самочувствие,имаше нужда определено.Аз не работя,взимам я наобяд от училище,но понеже следобяд ходя да взимам кака и от училище,а тя учи буквално в другия край на София,та съм записала Мими в един детски клуб всеки ден по два часа да престоява там.Не очаквах,че ще съм толкова доволна от престоя и.Мислех,че просто ще си играее там.Обаче така добре я занимават двете жени,че просто ми скриха шапката.Апликират,рисуват,играят на обучителни игри,често тя си носи тетрадка от вкъщи и се упражнява в писане на буквички...сериозно съм решила и в първи клас следобедите да изкарва там по два часа.Ще може и домашни ад си пише,въобще предоволна съм.

# 99
Момичета,почувствах се извънредно безотговорна,
Васко НЕ се занимава с нищо.....,
разбира се в Бургас изборът на дейности в тази възраст е ограничен...,но все пак....
единственото,което се стремя да спазвам е след училище да играят футбол,изразява се в бягане и ритане,без правила.....
другото ,което прави е да смята до двадесет-събиране и изваждане....това му доставя удоволствие,защото му е лесно,не иска да чете,защото му е по-трудно,
въобще стигам до извода,че всяко нещо ,което го затруднява и не му е по вкуса го отблъсква радикално,вероятно това ще създава трудности в първи клас,макар,че госпожата му в ПУ,казва,че е извънредно старателен ...да,но в къщи изразява несъгласието с учебната материя,там просто изпълнява.....

Усмихнат ден ,момичета.....

# 100
  • София
Еластина,децата вкъщи са едни,в училище-други.Госпожата щом казва,че е старателен,мисля,че нямаш повод за притеснение.Ако имаш възможност го запиши на някакъв спорт.Движението е важно,да,но според мен спорта учи и на много други важни неща,като например екипност,съревнование в добрия смисъл на думата,дисциплина.

# 101
Еластина, последното, което следва е, че си безотговорна Simple Smile То аз направо си казвам,
че родителите май напоследък превишихме дозата със заниманията.
Не мисля, че в Бургас няма различни форми на занимания, не е възможно просто. Не са
всички в София. Просто можеш да огледаш - в близкото училище, сигурно има и много
други места. Макар да, Бургас си е задрямал град (казвам го като почти кореняк Simple Smile).

# 102
  • Sofia
2K, определено е трудно. Миналата година работех от вкъщи и беше ок, тази обаче се налага да ходя на работа по-рано, за да си тръгвам по-рано и е бясно търчане от градината до съответното занимание. Поне добре, че са на горе-долу близки разстояния от градината, за 20тина минути бърза крачка и стигаме, зимата е по-неприятно по тъмниците и снеговете.

# 103
Асса,има,но са от 7 годишна възраст,
това което е за по-малките са-народни танци и акробатика.....,
пробва с акробатика.....не му хареса....,
за народни танци е категорично против....,
в училище всичките занимания са от първи клас...

# 104
На мен ми е лесно сега - допълнителните занимания, на които е записан сина ми са в градината (футбол и плуване). Но от догодина как ще го водя някъде изобщо не знам, а си трябва, децата имат нужда да се занимават с допълнителни неща.

Общи условия

Активация на акаунт