Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Докога продължава записването за първи клас?
Как да избера подходящо училище и какви фактори трябва да имам предвид при избора?
Какви са критериите за класиране в 1ви клас в 31-во училище в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Докога продължава записването за първи клас?
-
Как да избера подходящо училище и какви фактори трябва да имам предвид при избора?
Изборът на училище е сложен процес, който включва различни критерии като преподаватели, съоръжения, учебна програма, дисциплина, езиково обучение и други извънкласни дейности. Родителите проучват и сравняват училища, провеждат разговори с други родители и учители и посещават предварителни родителски срещи. Освен това е важно да вземете предвид мненията на други родители, които вече имат деца в избраното училище.
-
Какви са критериите за класиране в 1ви клас в 31-во училище в София?
-
Какви са впечатленията от 31-во училище в София?
-
Какви са впечатленията от 138-мо училище в София?
и при нас дилемата май е м/у 143 и 49 ....
143 ни е доста по-далеч ние сме на Ботевградско но пък има по-удобен транспорт ...за по натам
...а до 49 е все пеш
а и незнам дали не станаха много големи паралелките там заради наплива 

, например. За мен това не би било минус.

мил отговор, но едва ли те устройва.
С тази скорост ще им трябват 2-3 години да минат азбуката
и питам плахо госпожата ние много ли сме зле. Сега, с риск да прозвуча самохвално, да кажа, че в групата са деца 1 и 2 клас, Мишо е май-малък. Госпожата ме подхвана - как той нямал никакви проблеми, никога не бъркал бг и англ. букви, четях дори нови думички на английски - е, думи от по 3-4 букви, де, а другите не можели да свържат спелувани букви в дума - т.е. BANANA, ако се прочете Би-ей-ен-ей-ен-ей - за тях това не е дума, ако се прочете "звуково" Бъ-А-Нъ-А-Нъ-А - това вече е дума и по-се справят. Но Мишо нямал нужда от това звуково четене, справял се чудесно и т.н. обаче!!! имал огромен проблем с дисциплината