Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Докога продължава записването за първи клас?
Как да избера подходящо училище и какви фактори трябва да имам предвид при избора?
Какви са критериите за класиране в 1ви клас в 31-во училище в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Докога продължава записването за първи клас?
-
Как да избера подходящо училище и какви фактори трябва да имам предвид при избора?
Изборът на училище е сложен процес, който включва различни критерии като преподаватели, съоръжения, учебна програма, дисциплина, езиково обучение и други извънкласни дейности. Родителите проучват и сравняват училища, провеждат разговори с други родители и учители и посещават предварителни родителски срещи. Освен това е важно да вземете предвид мненията на други родители, които вече имат деца в избраното училище.
-
Какви са критериите за класиране в 1ви клас в 31-во училище в София?
-
Какви са впечатленията от 31-во училище в София?
-
Какви са впечатленията от 138-мо училище в София?

Но тези като нея се броят буквално на пръстите на едната ръка. Повечето са зле. Тези на "Хермес" ме спечелиха в последно време заради изключително хубавите илюстрации плюс добър шрифт (тоест по-едър) като за деца, които сега започват да четат и различни варианти като дължина на приказките: от много къси до пълните версии. Но дори много късите се придържат стриктно към оригинала. Иначе аз пазя всичките си детски книги и една по една ги давам на Теди. Миналата седмица приключи с Пипи, сега е на Шарл Перо. Имам един мноого любим автор - Гурам Петриашвили, но мисля, че й е малко рано за него. 
. Иначе обича да му чете книги баща му, рядко аз, защото приспивам малката. Върнах се сега от панаира на книгите с две три пълни чанти. За младежа взех първата книга за Писмата на Феликс, Крокодила Гена /Чичо Фьодор пожъна успех/ и разни книжки от типа Логика - тестове. Чудя се обаче - сега преди да чете му изчитаме всичко дето има, после какво ще чете сам - аз тези книжки дето ги четеме съм ги чела на 7-8-9 години - Пипита, Гени, Магьосници от ОЗ - сама, без да са ми ги чели преди
Иначе със смятането едва напоследък напредна. Вчера ме изненада със събиране - без грешка беше направила всичко. За други деца сигурно е отдавна усвоено действие, но тя доскоро не проявяваше никакъв интерес към цифрите (а и аз не съм я насилвала) и затова го отчитам като огромен напредък в нейния случай.