Предучилищна- набор 2004, Тема№2

• 33 043
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Хей, никой ли няма актуално инфо за 133-то уч-ще. ....
Аз имам само задочни, 2 познати деца - в 1 и 3 клас, родителите и на 2те твърдят, че са доволни и че много се учи, дори ме съветваха да запиша там малкия  Wink Но на мен ми е далече, а и покрай одисеята им по записване, знам, че изискванията са "малко" сложни  Rolling Eyes

# 481
  • София
Здравейте дами! Аз съм майка на първокласничка в 18 СОУ и понеже ...

Много полезна информация! Благодаря, че влизаш в положение!   bouquet

# 482
Брагодаря за информацията, но би ли споделила дали си доволна от училището и от преподавателите то е ясно че 1ви клас ще го поемат други учители но като цяло дисциплина подготовка държат ли на тези неща мисля че всичко зависи от директорката но знам ли.   Защото и ние сме се насочили към това училище .  Става въпрос за 18СОУ     

# 483
Здравейте, мами от Стара Загора! Моля дайте съвет за добра учителка и училище близо ул. Васил Левски! И ако нямаш адресна регистрация в Стара Загора това проблем ли ще е за записване на първолак? Благодаря ви!

# 484
Впечатленията ми от 18-то засега са добри, но са минали само 4 месеца. Детето е в японска паралелка и те 1 клас учат в отделна сграда, която я ремонтираха преди нова година. Нямам още никакви впечатления от основната сграда. Не знам колко е важен директора, но определено най-важно е на какъв класен ще попаднете. Нямам оплаквания от нашата, учат децата, но не мисля, че ги претоварва. Поне моята не съм я виждала изморена. Но най-важното е, че ходи на училище с огромно желание. В училището има 2 английски, 2 японски, немска, френска, руска и испанска паралелка от 1 клас. Наплива е голям най-много за английската и японската.

# 485
mimsun  много ти благодаря за информацията дано ни приемат дали са почнали вече да записват newsm78

# 486
обади им се

# 487
от февруари ще почнат да записват

# 488
Момичета винаги обръщайте най-голямо внимание на класният, защото до 4клас той е до децата повече време дори от нас родителити и е много важен.Ако се попадне на добър педагог дори училището да не е от най-елитните се постигат много добри резултати.

# 489
Някой знае ли кои учители ще поемат първокласниците в 133-то.

# 490
  • София
Ние решихме да го запишем във 2-ро, Бъкстон, обадих се, ще записват от март, ще поразпитам и за учителите, но ще съм благодарна, ако някой има инфо.

# 491
Добро утро !
Честит празник на всички празнуващи.
Аз реших да запиша детето в 8 СОУ "Мусагеница"/до блока мие/.Ще започват да записват от 1 април.

# 492
Здравейте и от мен и честит празник на всички именници, много здраве и успехи!
И аз много се интересувам от темата с училищата, че ще имам първокласничка, но никъде не намерих отзиви за училищата които са ни най удобни - 139то Захарий Круша и 21-во СОУ на Люботрън. Моля ви ако някой има впечатления да сподели. Благодаря!

# 493
  • В светлината на слънцето
Добро утро !
Честит празник на всички празнуващи.
Аз реших да запиша детето в 8 СОУ "Мусагеница"/до блока мие/.Ще започват да записват от 1 април.

Аз съм завършила това училище и спомените ми от гимназията бяха доста добри. С малки изключение тогава учителите бяха свестни. Но преди гимназия как е, нямам идея. А и оттогава е доста вода изтекла, та сигурно много са се променили нещата. Thinking

# 494
Лулумба, кога си завършила?

Общи условия

Активация на акаунт