Предучилищна- набор 2004, Тема№2

• 33 103
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
И аз да попитам-някой да знае нещо за 85то във Враждебна?

# 586
И аз да попитам-някой да знае нещо за 85то във Враждебна?
Не знам дали мога да съм много от полза, но...
Големия ми син учи там - но след 9ти клас Peace на него му харесва особено сравнявайки с предното училище  Sick
Аз общо взето при син 12 клас съм доста негативно настроена към цялата ни училищна система  #Cussing out то и затова ми е толкова трудно да избера училище за малкия сега  Sad
Та по същество - училището смятам, че се поддържа доколкото им позволява действителността  Rolling Eyes има камери, чисто е поне по род.срещи, директорката е доста оправна жена, строга, зам.директорката е една от най-готините преподавателки, с които съм се сблъсквала за толкова години учене на сина ми  Peace но преподава след 6 клас мисля  Thinking имат доста свестни преподаватели, но за други не бих споделила същото  #Crazy
Според сина ми - няма фатални изцепки из училището и е спокойно  Wink ако има значение мнението на един тийни, но добричък  hahaha
За долния курс нямам впечатления обаче  newsm78

# 587
Има ли някой впечатление от преподавателите в 42оу които ще поемат 1ви клас. Благодаря Ви предварително дано някоя мама да сподели нещо.

# 588
А никой ли не знае нещо за 139-то или за 21-во?

# 589
  • София
Мога да кажа за 21-во.
Училището в последните години страшно много западна и нивото е ниско.
В началните класове добри отзиви има за Стоева, другите не стават. Повечето начални учителки са супер закостенели, изобщо не мотивират децата по никакъв начин и гледат на тях като на някаква напаст. Като цяло много родители на деца от района на училището ги записват другаде. Аз също не бих записала детето си там.

# 590
Благодаря за отговора, много жалко защото ние живеем на Хладилника и това ни е най-удобното училище.

# 591
  • София

... А когато нямате отзиви за учители как проучвате съответния човек?
То е ясно, че личен контакт е най-добре, но как по-точно се осъществява той?

Освен да ги причакваме след часовете пред училището ...  Mr. Green Другите начини при нас не дадоха резултат.
Аз лично ще изчакам още малко, после ще пристъпя към действие.  Laughing  За следенето става въпрос.
Само да не си издействам ограничителна заповед!  Confused

# 592
Здравейте, всички!
Интересува ме дали някой има каквато и да е информация за 129 СОУ или 112 СОУ!

# 593
Сега разбрах че в 42оу ще има дни на отворените врата за родителите на първолаците, за да видят как преподават учителките които ще поемат 1ви клас. Hо има едно голяма НО за какво го правят всичко това, като  за най добрите преподавате родителите вече са записали децата още ноември месец, а официално записването ще почне февруари newsm78 Пълно безобразие.

# 594
Сега разбрах че в 42оу ще има... Пълно безобразие.
Защо се учудваш-все пак то е в Х.Димитър, където е и една от най-корумпираните детски градини...или такава,чиято излезе наяве в господари на ефира.Не се и съмнявам,че не се отнася само до това у-ще и само до тази детска градина.
И ние първоначално мислехме да е там,че почти цялата ни група в ДГ ще ги записват там,но се отказахме

# 595
Знам че всеки родител иска най доброто за детето си но докога ще продалжават тези подмолни игри игри и директорката ще го позволява според мен значи тя не си е на мястото а и ния го позволяваме сигорна съм че никой родител няма да се разписка

# 596
  • София
Сега е пенсионер, но баща ми цял живот е бил начален учител /включително и на мен  Grinning/. Беше от онези учители, за които хората пращаха децата си една година по - рано или по - късно, само и само да попаднат в негов клас. Та като започнеше нова учебна година, в която трябва да поеме нов набор, атаките от страна на загрижени родители бяха невероятни. Звънене по телефона, звънене на домашния ни звънец ...
От тогава ми е останала една нагласа, че някой ден и аз ако мога ще направя всичко възможно да намеря добър първи учител на детето си ... Било то и с непозволени средства!  Laughing   

# 597
  • София
Аз пък се чудя защо толкова се различава регламента в различните у-ща? Едни приемат заявления от... кой, когато се сети, други от-до... В едни можеш официално да си заявиш предпочитания към даден учител, в други - както се паднеш...

И друго - обявена е грипна епидемия и ваканция в училищата от понеделник до петък. За ДГ обаче май няма такова нещо. Някой има ли инфо?

# 598
  • София / Пловдив
.....

И друго - обявена е грипна епидемия и ваканция в училищата от понеделник до петък. За ДГ обаче май няма такова нещо. Някой има ли инфо?

По принцип по време на грипни епидемии градините не затварят. Уж се увеличава контрола сутрин, когато приемат децата и не пускат родители вътре. Ако са малко децата, възможно е да ги съберат в сборни групи, но не ги затварят градините, както се действа с училищата.

# 599
  • Sofia
Аз пък се чудя защо толкова се различава регламента в различните у-ща? Едни приемат заявления от... кой, когато се сети, други от-до... В едни можеш официално да си заявиш предпочитания към даден учител, в други - както се паднеш...
Ей това е доста дразнещо. Не може в един ден или да речем 1 седмица да запишеш детето, където искаш, ми първо обикаляй всички училища да видиш кога почват записванията, после поотделно в различно време да ходиш да подаваш документи, пък на отворени врати още веднъж. Пълна лудница!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт