Австрийско бюро справки - 46та тема

• 42 867
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • Виена
А тези, които няма какво да питат, могат ли да се запишат в темата, ей така... за спама :p
Уомби, разсмя ме с това заглавие Simple Smile

Ние сме в София. Ако някой има нужда от нещо... знаете...
Отивам да си доспя, че тия купони ми се отразяват все по-зле и по-зле  #Crazy

# 46
Усмивке, заминаваме на 25ти ноември за Б-я и ще се прибера на 18 януари с двете деца. Явно за тогава ще оставим срещата на по тортичка Simple Smile

# 47
  • забравих си мисълта...
Sunny... ,  Christian,   Hug благодаря за комплимента относно темата със сладкишите.
Christian, за справка Wink, нямах никакво сводно време, крадено е от съня ми. Ходех на работа и отделно правех сладкишите, че и се учех, да ги правя. Не питайте как издържах тези шест месеца тогава, защото въобще не успях, и веднага след като продадоха заведението, бях доста дълго в болнични. Сега правя сладкиши от време на време преди всичко за подарък. Да ги снимам не е проблем, просто правя снимка с Handy и каквото излезе Wink.
Така че пак за справка. Колкото и да ви се хапват домашно приготвени сладкиши, не повтаряйте моята грешка, да започнете, да правите такива. После едва ли някой ще иска, да яде от готовите. И нищо чудно, да се питате и вие като мен, защо ли изобщо сте започнали с всичко това. Wink

# 48
Бюрократка такава!
[/quot

E, ти си май по-голяма бюрократка от мен, защото отвори въпросната тема  Joy Joy Joy

# 49
Veneta
да докладвам за резултата, купих блатове и един пудинг. реших крема все пак да направя сама, забърках съставките, но според мен това количество не може да стигне за 5 слоя и отстрани и за спиралите отгоре. затова на единия слой сложих мармалад и отгоре сложих пудинг, добре се получи. изгорих се с карамела та имам мехур на ръката, но това е моя кухненски талант. другия проблем ми бяха бадемите отстрани, как се лепят??? и накрая шприца ми се скапа, но тортата стана... ефектна и ядлива. много благодаря още веднъж.

иначе вечерята беше супер, като изключим цената... много изискано, мъжо се размаза от кеф от изненадата. едно от вината дето пихме беше по старо от мене. нощувката беше ок, закуската превъзходна. прибрахме се към 10ч. който го интересува www.hanner.cc

# 50
  • забравих си мисълта...
Di-to, съжалявам, че си се изгорила, но изгарянето е и мой талант. Аз най-редовно се изгарям на фурната, но това с карамела е лошо, и аз съм имала такъв мехур на пръста и съжалявам, че не се сетих, да те предупредя.
Колкото до крема, за една такава торта, по моя преценка, са необходими поне три пакета пудинг. Но ти си решила въпроса чудесно и с един пакет.
Аз също имам проблем с поставянето на бадемите. Обикновено държа една Teigspachtel под наклон и ръся бадемите, като се опитвам леко да притискам с шпатулата, без да я допирам до крема. Не мисля, че го обясних добре, но нещо не успявам, да се справя с обяснението.
Радвам се, че тортата ви е допаднала и бих искала да пожелая на рожденика много щастие и здраве.   bouquet

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 22:02 от Venetta

# 51
  • Vienna
Кажете сега, след днешната изява кое дете е с температура? Мира вдигна, няма нищо друго... Да видим какво ще измъти. Да не е скарлатина, че цяла седмица не знам какво ще я правя в къщи.

# 52
  • забравих си мисълта...
Леден облак, ако е скарлатина, непременно, да си взема медикаментите, че тя е много опасна.Сигурно знаеш, но аз да си кажа, че моята дъщеря едно време все повръщаше антибиотика, а детската и лекарката не обърна внимание на това. Каза, че не била разбрала, че изобщо не си вземала медикамента. Лошото е че дъщеря ми получи усложнение - Thrombozytopenie, което много ме изплаши, така че дано не е скарлатина, а ако е, много внимателно и сериозно с лечението. Не оставяй лекарите, да се оправдаят с извинението, че не са разбрали.
Извинявай, че се намесвам, но все още не мога, да забравя какво се случи тогава и колко много се притесних.

# 53
Една справка и от мен.Темата е гут гут.Облак и при нас не6ата са така от в4ера.Една никаква температура без да има не6о друго.Не е скарлатина ThinkingЕ и аз да драсна.

# 54
Тук може би е точният момент да направя реклама на бързата диагностика със Strep-A - Streptokokken Schnelltest  Mr. Green После ме одумвайте, че съм freak. Mr. Green

# 55
бързата диагностика със Strep-A - Streptokokken Schnelltest  Mr. Green После ме одумвайте, че съм freak. Mr. Green
И какво диагностицираш  newsm78

# 56
конюктивит,  Съни, какво друго
 Crossing Arms

# 57
  • Vienna
Не е скарлатина, Бузите не са червени и гърлото не боли. Уомбат, не знам дали си чела нащо за специфитета и сензитивитета на подобни тестове... Тоест възможноста за грешно положителни или не дай си боже отрицателни резултати.... Питай гугъла и ако го разбереш ми звънни да ме го обясниш. Проблема на такива шнелтестове е че  често вдигат аларма без да има нещо. Задачата им е да не пропуснат ни един болен без лечение... Тези които не са за антибиотик, а им се изписва, защото теста е положителен.... Нали точно това искаше да избегнеш?
Иначе (тъй като за всичко друго е имунизирана....) това ми беше първата мисъл.
Мондфазе, ще пиша какво ще излезне. Единственото, което прави впечатление е, че яде като за световно.

# 58
di-to, е много хай лайф го давате, не срещнахте ли някоя ВИП-ли4ност, те оби4ат да си хапват там.

леден облак, моята голяма когато се разболява винали яде по много дните преди това. Ние засега сме здрави.

# 59
конюнктивит,  Съни, какво друго
 Crossing Arms
аааххха Щото стрептококи навсякъде. newsm78 А за конюнктивит не се изписва АБ или поне при нас никога не са го правили. Peace
Облак на Мира и е дошло в повече екшъна там. Не се тревожи  Peace Иначе там не видях болни деца.
Ди-то тортата изглажда много добре  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт