Австрийско бюро справки - 46та тема

• 42 873
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
  • На Дунава
Пенка, пиши най-добре във фотографския форум, там най-добре ще те ориентират какво си заслужава.
Аз заминавам за БГ за уикенда, ако някой иска нещо спешно, да пише днес.

# 736
  • Виена, Варна
Bibiana, blagodarq za saveta. Ama kato gledam kakvo stava v Tihiq okean...mai kamerata 6te mi e poslednata grija. Godini 4akam tova patuvane i samo sedmica predi da zaminem kakva tragediq. Ne pi6at za Bora Bora ni6to. Da si imam kasmeta!!!

# 737
Мегало, гледам ги тези столчета, но за сега не са подходящи за бебка. Тя не може да седи стабилно седнала,затова искам нещо от Пег перего или Чико - да са мекички, но с твърди облегалки отзад, да стават само на столче в последствие и да се поддържат лесно. Знам, че може да се намерят за около 100 евро, ама Уомби като ме разконцентрира с тези15-20 евро, сега искам и аз да намеря нещичко по-евтинко...  Crossing Arms Ей сега ще влезна да поразгледам...
Пенка, аз също съм на тема фотоапарат и ми се иска да взема хем хубав, хем не мното скъп, но май такъв вариант няма Simple Smile Спряла съм се на Canon EOS 500D и наред със столчето ще търся и изгоден апарат. Но не се бях сетила, че в този необятен форум има и тема за фотографи. Сегичка и до там ще отскоча, че този, клйто съм харесала е полупрефесионален и е малко неудобен заради размерите си... И все пак мисля, че си заслужава да даде човек повечко пари и да носи малко по-голям апарат, особено, ако ходи някъде, където повече може и да не иде  Thinking Simple Smile

# 738
Ще заключат темата, има ли някой немързелив да пусне нова  newsm78

# 739
уомби може да се пробвам да пусна нова тема  Laughing ще ми е за първи път, но какво пък хаха 47 ли ще е подред?

# 740
  • Виена, Варна
Manim, nie iskame kamera za liubiteli Simple Smile Vse o6te se 4udim...

# 741
  • Sofia
Привет и от мен! Предстои ни дългоочаквана екскурзия във Виена, дали знаете дъщеря ми /15г навършени/ дали има право на някакви отстъпки в градския транспорт или трябва да я таксувам като възрастен?

# 742

Общи условия

Активация на акаунт