Австрийско бюро справки - 46та тема

• 42 874
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • Vienna
Пипи, ние сменихме нета на драй с оранж и съм мн доволна. драй ми късаше нервите, вечерно време неможеше по 5 мин да зареди страница.
Ние вчера бяхме на концерта в дом виткенщайн, беше разкошно! музиката ни напълни душите, а девойката пееше великолепно!

# 706
Пате, ако знаеш колко навивах моя мъж да отидем на този концерт. Е нищо, следващият път. Последният път когато посетихме бг мероприятие беше концерта на Камелия Тодорова  Embarassed.

# 707
Като казахте БГ мероприятие, тази сутрин ми направиха впечатление плакати на съседната улица за избор на жена на годината ( доколкото мернах) за Петя Димитрова, kunstlerin. Някой от вас знае ли за какво иде реч, какво точно представлява frau des jahres?
Не ме пращайте да цъкам в Гугъл- истината или нищо  Laughing

# 708
Рокси, нямам представа коя е Петя Димитрова, но би ли споделила кой е мъжът от снимката в профила ти? Много ги харесвам такива метросексуел... с лек грим... Crazy

# 709
Как метросексуален  Crossing Arms снимката се прецака , заради ресайзването, нямам шотошоп и я смалявах както можах с подръчни средства, загуби се от качеството и може би затова изглежд така. Иначе е Бербатов.
Ето я в оригинал:
http://berbatov.sportal.bg/berbatov/uploads/gallery/000000207.jpg

# 710
Много харесвам Бербатов и то не само на външен вид.   Flutter
Двамата с Карамазов са ми голяма слабост Simple Smile

# 711
На мен понагримиран ми изглежда  Wink

# 712
Е, сигурно е гримиран, прилича ми на фотосесия за списание, едва ли го е снимала Бербатовица след някоя галавечеря  Wink Но някакси не го свързвам с метрос.философията. Мисля, че ефектът се дължи на веждите ( и аз имам много тъмни вежди и мигли, плюс относително светли очи, и винаги хората ме мислят за гримирана или ме питат дали не си боядисвам веждите:).
Карамазов на екран не го харесвам, но на живо е сладур. Редовно го виждах преди около Народния театър с ракета за тенис и Юлиян Вергов. Хубавци са и двамата.

# 713
  • забравих си мисълта...
Добър ден,

знае ли някой кои са в момента най-изгодните полети и с кои  Fluglinien? Интересува ме  Wien-Sofia-Wien, а ако случайно някой знае нещо за Linz-Plovdiv (Krumovo)-Linz, ще съм повече от щастлива.
Благодаря ви предварително!

# 714
Austria Airlines имат редовни полети до София и са на много изгодни цени, виж и FlyNiki
http://www.airberlin.com/site/angebote_c.php?LANG=deu&sort=P … AT=&MAXPREIS= виж и тези

# 715
  • забравих си мисълта...
Sosonik, Danke  Hug.

# 716
# 717
  • забравих си мисълта...
Честит осми март, мили Дами!

Du bist für mich mein Leben

# 718
  • Виена, Варна
Честит празник на всички дами!

# 719
ЧЕСТИ 8-МИ МАРТ НА ВСИЧКИ МАЙКИ ,СЪПРУГИ И МОМИЧЕТА !! БЪДЕТЕ БАГОСЛОВЕННИ И ОБИЧАНИ !!!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

">#at=51[/video]

Общи условия

Активация на акаунт