Австрийско бюро справки - 46та тема

• 42 875
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Честит празник на всички дами!
Сара, тези дечица ме омагьосаха!!!  smile3501

# 721
  • Виена, Варна
Momi4eta, saita za biletite v prednata stranica samo za ednoposo4ni bileti li e? Ne mi dava vra6tane Sf-Viena.

# 722
Мисля, че линка показва листа с примерни цени за да се ориентира човек.
http://www.airberlin.com/site/start.php?LANG=eng&MARKT=BG ето ти заглавната страница, където може да се избере дата за отиване и връщане, дестинация, брои пътници

AUA имат Red ticket (отиване и връщане) за 99 евро:
https://book.austrian.com/app/sp.fly?action=details&offer=1

# 723
  • Виена, Варна
Zizuna, blagodarq mnogo.

# 724
Скъпи 4етящи и списващи тук,

искам да помоля ако има  някой ,който да е посещавал този остеопат  да сподели мнение:

Благодаря предварително.

Хубава ве4ер желая!

# 725
Може ли някой да ми даде сайта на продавалник на стари вещи за Австрия? Усмивката ми беше казала за него,  но го забравих кой беше  Embarassed  Искам да купя столче за хранене на малката, а не мога да намеря такова, което да ми хареса и да е на изгодна цена...
Мерси!
 Hug

# 726
Може ли някой да ми даде сайта на продавалник на стари вещи за Австрия? Усмивката ми беше казала за него,  но го забравих кой беше  Embarassed  Искам да купя столче за хранене на малката, а не мога да намеря такова, което да ми хареса и да е на изгодна цена...
Мерси!
 Hug

www.willhaben.at

www.flohmarkt.at

Hug

# 727

маним погледни и тук
http://www.parents.at/markt/

# 728
Благодарности за линкчетата!!!  Hug

# 729
  • wien
Здравейте на всички, отдавна не съм писала , но ви чета. Маним виж тук, аз си поръчах от тук количката, сега ще си поръчам и столчето. За количката съм ужасно доволна, тук я намерих за 100 евро по ефтино от магазините дето обикалях и по нищо не се различаваше. http://www.amazon.de/. Ето това е столчето пък дето ще поръчам , сръвнение с втора употеба е по добре, аз вече се прецаках веднъж да купя употребено и още съжелявам.    http://www.amazon.de/D-S-Kinderhochstuhl-Babyhochstuhl-verstellb … f=pd_sim_sbs_by_9,  Все пак ти си решаваш, са изказвам само мнение  Simple Smile .

# 730
Здравейте майчета!
Записвам се във вашата тема да ви следя.
В последните дни мъжът ми говори само за заминаване в Австрия.
Негов колега ще заминава скоро и той се е навил да тръгва с него. За мен това е малко неочаквано и сега се опитвам да се информирам за всичко възможно, свързано със заминаването. Идеята е след определено време и ние с бебчето да се преместим.
Това, което ме притеснява, че никога през живота си не съм учила немски. Знам английски, но не перфектно. Дали с английски можеш да се справиш там в елементарни ежедневни ситуации? В момента съм в майчинство и нямам идея какаво се прави в такава ситуация? Трябва ли да си прекратя трудовият договор в БГ (не знам дали отиваме временно или за постоянно  Thinking)? Ще имаме ли право там на детска градина след време? Педиатър за детето, документи... и т.н... 1001 въпроса  Mr. Green
Споделете моля, при вас как се случи заминаването ако сте били в подобна ситуация в началото  Praynig И въобще дали си струва.....
Връщам се да изчета темата.
Желая на всички приятен ден  Hug

# 731
Маним, ибей е идеалното място според мен за неща втора употреба. Нещата които изтичат през седмицата се продават значително по-евтино от тези, които изтичат  в събота и неделя. Вилхабен и фломаркт.ат са с фиксирани цени. На мен ми е още рано, но каквато съм бърза за малко на два пъти да купя столче за хранене, марково и малко употребявано за 15тина/ 20 евро.

# 732
Danito_d, много често във форума се задават именно тези въпроси, които си задала ти. Цялата информация, която те интересува е назад по темите  Laughing
Разбира се, за да я откриеш, ще трябва да изчетеш всички теми, а това ще ти отнеме доста време, затова съм решила да напиша целия си едногодишен опит от престоя си във Виена и да го пускам на момичета като теб,които са притеснени от неизвестността и се чудят от къде каква информация да намерят.
Като си напиша съчинението, ще ти го пусна на лични и тогава задавай конктретни въпроси тук, ако нещо не ти е ясно или пък не е написано. Все пак ще пиша само за това, с което аз съм се сблъскала при преместването ни като майка с едно дете и второ на път.

Уомби, Xisi 80, следя какво има и в e-bay и в amazon, но не много често и не мога да попадна на нещо, което да ми хареса (да е за момиченце, а не за момченце) и да е на хубава цена, затова реших да поразгледам и местните сайтове. Но все още не съм...никакво време не ми остава Sad Ако докато преглеждате ви попадне нещо момичешко за около 50 евро и да става за 6-месечно бебе, пуснете ми линкче, моля!

# 733
маним, дървените столчета на хаук започват от 40 евро нови, в май тойс например. но не съм ползвала такова за малко дете и не знам колко е добре
тая година видях едно бебе, на 8-9 месеца, се хранеше в такова в един хотел
нашето беше на пег перего, в момента го виждам на около 100 евро. някои деца ги ползват и за след 3 години, но никола на 2 реши да се премести на нормален стол

# 734
  • Виена, Варна
Здравейте, момичета. Трябва ми камера да снимаме по време на пътуването. Разгледахме много в интернет и съвсем се объркахме. Трябва ни нещо с добри параметри, на добра цена. Ако някой има представа или скоро е купувал, нека ме посъветва. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт