ПЪРВИ клас - епизод 15

• 44 102
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
  • с/у ОколоМръсТното
: Защо не му вземете от тези които се огъват и не се чупят.

защото се .. чупят. Там по средата, дето се подпира носът. Това е личен опир, разбира се...
И от тогава вземем най-доброто предложение в съотношение качество-цена.
Етия, права си. Това е началото на краят на тези очила... дано Люби е добре, въпреки сядането  Shocked
chibi и с едно мазило се мажат очетата, за по-бързо оправяне.
Иринка - честит ти млад футболист  Simple Smile

Не знам кога ще пичнат да пиша с химикал нашите... Май няма да е скоро.  Thinking

# 316
  • Русе
  Да се разпиша набързо,че напосладък не остава време.  Cry

Мислех,че Светослав пише красиво,но когато видях тетрадката на приятелката му от класа видях какво значи красиво писане. Но с детето се занимават много сериозно с допълнителни учители. Ще прежаля първото място по краснопис, в полза на свободното време. Той да си решава дали ще остави Ива да пише по красиво. Там тече едно съревнование. Вчера не желаеше да и каже думи от английския, на които имаше Браво, за да не знаела тя повече от него.  Simple Smile

Вчера реши,че ще става Кмет на града. Каза,че желанието му за лекар отпадало. И ми каза да взема да си намеря друга работа,където нямало да ме ядосват толкова  Laughing

# 317
Amber,как ти остава време да му се ядосваш на това уникално дете. LaughingМного се смея с него. Joy JoyСега научавам,че всъщност е и амбициозен. Wink

# 318
Хехехе, кмет ще става, а Simple Smile  Моите още се сърдят на Бойко, че остави кметския престол заради премиерския  Laughing
Мони пък е луднал по песничката на Куиин- We will rock you.  Едно приятелче му я пратило на теелфона, после без да иска я затри, та баща му му я качва. Слуша я непрекъснато, тропа с крака, пляска с ръце, такова въодушевление, че чак ме плаши...

# 319
Хехехе, кмет ще става, а Simple Smile  Моите още се сърдят на Бойко, че остави кметския престол заради премиерския  Laughing
Мони пък е луднал по песничката на Куиин- We will rock you.  Едно приятелче му я пратило на теелфона, после без да иска я затри, та баща му му я качва. Слуша я непрекъснато, тропа с крака, пляска с ръце, такова въодушевление, че чак ме плаши...
Сладурче! Heart EyesИ ние си имаме фен на рока.Когато не е на компютъра е с МП-плеъра и настава едно пеене,като постоянно ни натиска да слушаме любимите му песни.А когато сме в колата се почва с командите:"Тате,пусни ми 11-та песен,а после ми пусни 7-мата,ама два пъти". Grinning

# 320
Хаха, с тази мания по рока...  вече започва да ми прилича на голям човек. И как с еопитва да научи текста, да пее и той.. и тръска глава, пръстите на ръцете така   superuu .....и ме напушва на смях като го гледам...

# 321
Сладури.  Heart Eyes
Amber, по-бързо да става Светльо кмет на града ни, че да го оправи.  Laughing
За лечението на очичките на детето ще следваме лекарските инструкции.  Hug
Все пак аз не съм специалист, за да му предписвам мазила, особено пък за очи.  Wink
Като ми дрънка преди около час каза, че не му сълзят.  Hug

# 322
  • София
Много благодаря на всички за поздравите за младия Гара Дембеле.  Joy
Деска, да, ние ще го водим. Вчера беше за пръв път. Аз, като ходих да го взимам в 13,30 и ми останаха очите в твоя Дани. Като изваден от кутийка. Пу-пу.  Heart Eyes
Дейзи, вторник и четвъртък от 14.00 до 15.00 часа са. Засега наборите 2002 и 2003 тренират заедно. По принцип ги взимат от 8 навършени години, но и 7 и половина-годишни не връщат явно.  Wink 30 лв. е месечната такса. Тренират на стадион Раковски. По принцип казаха, че са до 20.12. и после, живот и здраве, от началото на март. Екипи всеки си купува. Даже нас "от вратата" ни посрещнаха с "къде ви е екипът?"  Mr. Green Вторият въпрос беше "от кой отбор си". След минутно колебание, Павел каза "от Левски", макар че според мен доскоро твърдеше, че е от Литекс.  Mr. Green Важното е, че даде правилен отговор. хаха. Треньорът е Петър Петров.
Хексилинка, и тук беше 3 дена един вятър, не е за разправяне просто.  ooooh! Важното е, че все пак са спасили голяма част от празника. От всичките ти постове през годините съдя, че това, немците, нямат грам страх от времето.  Joy
Чиби, браво, че се оправяте. Много гадно това конюнктивитът.  Twisted Evil
Амбър, сладур голям!  Heart Eyes

# 323
И така вече взехме буквите "М" и"Н" и започнахме да сричаме думички с тях.Справя се горе -долу добре.Най-смешното е когато малкия и той започне да повтаря след нея и страхотно мучи на ммммммммамма и ММММММими.

# 324
Ирина, браво за съобразителността на Павката.  Hug Много е важно да дадеш бързо и желания отговор.  Peace
Яна, представям си малкият сладур как повтаря след кака си.  Joy

# 325
  • София
Яна, представям си малкият сладур как повтаря след кака си.  Joy
И аз!  Heart Eyes

# 326
Яна, и при нас върви с пълна сила повтарянето на буквите. Алекс набляга на гласните - АААА, ОООО, ЕЕЕЕЕ и т.н.

Марина днес се върна с много малко домашна - да подреди няколко картинки по ред на номерата. В неделя ще се опитам да я придумам да напише писмо / няколко реда/ на български на Вики на Хексилина. Да видим децата дали ще харесат идеята на майките си.  Wink
Немците наистина не се плашат от времето, ама то тук толкова често вали и е студено, че нямат много избор. Снощи и ние бяхме на такъв празник с фенери - намръзнахме малко, загубихме на Алекс фенерчето в разразилата се буря, но децата бяха много доволни. Имаше шествие из града, песни, музика, накрая хапване за подкрепление и чай за сгряване.

# 327
SMG, радвам се, най-много децата са останали доволни от вчерашния празник.  Hug
Да пишете с Хексилина, Вики и Маринка как са възприели идеята ви за писмата на български.  Wink

# 328
SMG, радвам се, най-много децата са останали доволни от вчерашния празник.  Hug
Да пишете с Хексилина, Вики и Маринка как са възприели идеята ви за писмата на български.  Wink
Ми как, моето каза: Ама как ще пиша аз не мога. Може ли на немски да й напиша?  hahaha  ooooh!
Яна, СМГ големи скици са децата.  Laughing
Ирина, ние живеем на тавански етаж ( не си представяйте БГ тавани моля  Joy) познай как се чува вятъра.  ooooh!
Ако знаеш как ми навя спомени това :
Много благодаря на всички за поздравите за младия Гара Дембеле.  Joy

Едно от магаретата на ралито ни се казваше така  Joy
А времето наистина е почти постоянно влажно тук, трябва човек да свиква и да не се притеснява. Но като си знаем децата, как да ги оставиш да се мокрят.
Ние ходихме с Вики за мъх. Ще се опитам да измислим нещо за проекта й, но не знам до колко ще ме разбере тя.  ooooh!
Отиваме да ми чете приказки. Кой като мен.  Simple Smile
Лек ден.

# 329
Привет.
Вчера Слави се раздели с още едно зъбче - водихме го при зъболекарката, за да го извади, защото новото се беше показало....
Сложи си го детето прилежно под възглавницата, ама пустата фея толкова изморена беше, че направо забравила..... ooooh! Той уж не вярва вече в нея, ама тази вечер пак ще пробва, може пък и да я има  Joy

Днес му писали шестици /разбирайте три звездички Simple Smile/ по БЕЛ и по Математика, но вкъщи като му разгледах писаниците, не останах доволна. Ако бях на мястото на г-на, щях да му пиша петици /две звездички/ и по двата предмета. Може и да съм твърде критична и взискателна, ама това е положението.... Crossing Arms

Иринка, желая успех на малкия футболист  Hug

Общи условия

Активация на акаунт