ПЪРВИ клас - епизод 15

• 44 110
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
Де Ваня, страхотна художничка. Това с четенето на графитите много ме развесели. Не, че е смешно де  Mr. Green

Имам чувството, че всеки ден слагам средно по 2 нови молива, гума и острилка. Как не снабдих вече цялото училище, не знам ooooh!

Сутринта ми вика "Мамо, уморен съм. Искам да съм или пенсионер, или бебе." Joy

# 511
  • с/у ОколоМръсТното
Вашите деца губят ли си моливите и гумите в училище? Вече имам чувството, че купувам моливи и гуми на килограм. ooooh!

не, но ги изяжда  Tired ooooh! Просто 1-вите моливи, дето са от 15.09 са вече наполовина изядени.  Crazy

Де Ваня   bouquet Голяма художничка си имаш  Grinning Синчето не може да рисува, но се старае и сам се кефи на "творенията" си.

Иначе не лягат рано моите... Не по-рано от 22.00ч.  Но вчера например, дребоса дремна за час следобяд и после беше свежар.

# 512
aunt Ogg, то си е химикал, но по- светло пише и има гумичка в другия край. Но аз пробвах и с обикновенна гума- пак се трие. Може би мастилото е някакво такова лесно триещо се   Mr. Green Струва около 2- 2,50лв
А отделно съм взела на мъжа химикал, дето е като тънкописец, а от другия край е като коректор, за талоните за паркиране по ценъра, че се разорихме с тези смс-и, ама той пък го е шубе и упорито отказва да го ползва.

Сутринта ми вика "Мамо, уморен съм. Искам да съм или пенсионер, или бебе." Joy

Хахахааа!! И аз така!

А между другото, и моите лягат късно, големи са дзверове .. от бебета!
10,30-11 ... толкова лягат. И да ги сложа по- рано, няма да заспят, по- скоро ще ми скъсат нервите да се дразнят един друг и д аидват да се оплакват през 5 минути.

# 513
Здравейте,и от нас.Мислех си,че проблема с моливите линийката и гумата са само при нас....,но сега вече се успокоих.Моят първокласник,също ги гризе моливите,остри ги от двете страни,химикалите са все от губещите,а линийките от чупещите  Mr. Green.Вечер заспива около21.00-21.30,а сутрин става нормално,но все му е студено.Нищо,че на обяд като го взимам е само по потник ooooh!.

# 514
А Кристиян тръгва да се оправя за лягане още в 19:30. В 20:30 вече е заспал.
Станаха трима сънчовците тук.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И моят син е от т.нар. "чучулиги" - сутрин става между 6.30 и 6.45, независимо от деня на седмицата и сезона  Crazy По-точен е от часовник. Лятото ляга в 21.30, а зимата - в 21.00. Ходенето ни по гости и културни мероприятия винаги се съобразява с това. В най-най-драстични случаи сме стояли до 21.30, но докато се приберем до нас той вече е заспал и трябва да го носим до леглото. Може да заспи навсякъде - в рейс, в кола, в метрото ми е заспивал - щом му дойде времето за сън, край.
Добре поне, че отказа следобедния сън. Иначе трябваше да е на училище само до обяд, за да може да поспи  Crazy

Гризането на моливите, гумите и линийките (мисля че) пресякох с няколко зловещи разговора по темата за отравянията с олово, вредни багрила, пластмаси и т.н.  Естествено, може и да не съм. Но предполагам.

# 515
Здравейте! Не съм писала скоро, а да си призная и малко на диагонал чета напоследък Embarassed. Просто не ми остава време. Развеселихте ме-кой счупил стола, кой забравил дрехи и обувки. Представям си какво щуреене пада Laughing. При нас нищо интересно-ученичката само си брои шестиците и е доволна, че дядовците оценяват успеха. Дават и по някой лев.
Досега е загубила само една гума. Госпожата я премести на друга маса, защото другото дете и изваждаше нещата от несесера и тя по цяло междучасие само подрежда разхвърляното.Преди пък я буташе докато пише. Явно е показала, че не и е приятно.
От новото място я мести само, когато имат самостоятелна работа-да решават задачи или диктовка. После се връща обратно. Причината е другото дете да не гледа от нея.
Вчера са взели Р и 9.Харесва и да ходи на училище-поне засега. Харесва си госпожата. Онзи ден искаше да купим химикалка за г-жата, че нейната се била счупила. Даже ми каза в коя книжарница видяла същата Grinning
Що се отнася до подаръка за Коледа и тя още не може да го измисли.
Хубав ден!

# 516
  • с/у ОколоМръсТното
Гризането на моливите, гумите и линийките (мисля че) пресякох с няколко зловещи разговора по темата за отравянията с олово, вредни багрила, пластмаси и т.н.  Естествено, може и да не съм. Но предполагам.

всичко съм опитала... Дори имитирах топене на връхчето във WC-то.
При дъщеря ми е по-трагично. Тя изгризва химикалкте, а те са пластмасови. Били й вкусни  Shocked ooooh! Tired

# 517
Шани, много вкусни моливи и химикали купувате.  hahaha
Аз все повече се настройвам на коледна вълна.  santa2
Ще си заформя и аз ваканцийка по празниците, дори малко по-дълга ог ученическата.  Joy
И датата на новогодишния купон на службата  вече е обявена.  newsm44

# 518
  • в здрача
Нищо не си е губила досега в училище, но пък доста химикали изписа. По едно време бе прибрала де що видяла химикал из дома в моливника си и се чудех къде са изчезнали всички химикали, за да запиша нещо им ползвах от фулмастерите.  Писна ми и купих химикали, тя си хареса част от тях и попита може ли да ги вземе. Разреших  и като взе да си ги прибира разбрах къде са изчезнали другите. Да се чудиш за какво са и 7-8 химикала и като я попитах ми отговаря - ами ако го загуба, или спре да пише, нали трябва да имам резервен, а ако Деби си е забравила химикалчето или момченцето до мен, аз как ще им дам да пишат.  Rolling Eyes
Иначе откакто е цял следобед на тренировки вечер /с изключение на петък/ заспива до 21,30 ч
За Коледа нямам идея. Отделно трябва да мислим и подарък за гимнастиката, че там са решили всяко детенце да подари подарък на друго детенце и са теглили чоп кой на кого ще подарява и за да бъде все пак честно са сложили лимит от 10 лв. То за тези пари или книжка или пъзел, то друго просто не ми идва на ум какво може да се подари. Е има и едни фигурки за рисуване, моята красавица много ги харесва, комплекта от 3 фигурки с боичките към тях е точно на тази цена. Мисля още, макар то време почти да не остана.

# 519
Е има и едни фигурки за рисуване, моята красавица много ги харесва, комплекта от 3 фигурки с боичките към тях е точно на тази цена. Мисля още, макар то време почти да не остана.
Подобен подарък и моето момче би харесало.  Много обича да рисува и оцветява.  Hug

# 520
  • София
От вчера съм се заровила по форума и по е- магазините за играчки и не мога да измисля какво да им купим за Коледа.
Какви са тези фигурки  newsm78

# 521
# 522
  • sofia
Може да заспи навсякъде - в рейс, в кола, в метрото ми е заспивал - щом му дойде времето за сън, край.
Laughing Аз бях така и на дърти години....доспеше ли ми се - край - и в дискотека съм спала, полегнала на барплота, ноооо моите ми разказаха играта с тяхното неспане от бебета.

До сега само едни молив е загубил, всъщност май два, защото и втория от серията не съм го виждала напоследък......
Във вторник ще имаме родителска и ще обсъждаме и коледното тържество.

# 523
  • в здрача
Точно за такива фигурки става на въпрос. Теди много се запали по тях по морето и в сладкарница Неделя понякога идва една кака, която предлага на децата да си изберат фигурка и да я оцветят с нейни боички и четки, дори им слага престилки. Естествено фигурката е на по-солидна цена, но се срещат и по книжарниците, като от броя им и големината варира цената. А в сладкарницата съм виждала и доста по-големи от Теди момичета и момчета да рисуват по фигурките.

# 524
Здравейте! Laughing
Аз такива фигурки купувах често на Петьо преди година-две.Имаме голяма колекция,но той ги рисуваше набързо и без голямо старание.
Да ви се похваля,че миналата седмица имахме честта с баща му да ни се обади през голямото междучасие.Звучеше много сериозно,искал просто да ни чуе за малко. Laughing
Баща му вчера забравил да му даде 2-та лева искани от госпожата за незнайно какво.Днес отново са ги забравили. ooooh!
За Коледа нищо не говори,аз го подпитвам,но само Плейстейшъна му е в главата.Няма да го огрее,така че и аз съм в чуденка какво да му купим. Thinking
Tsv,и Петьо е обрал всички химикали от къщи. Simple Smile
Де Ваня,браво на художничката! Hug
galani,много сте напред с материала в училище.
Петьо също е от ранобудните и обикновено си ляга преди 21ч,но когато сме на гости или на ресторант може да издържи до късно.
Приятен ден! Peace

Общи условия

Активация на акаунт