ПЪРВИ клас - епизод 15

• 44 089
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Сани не иска, защото след като се наобядват в класната стая едно момиченце раздава от бисквитките на Милка с шоколад  Laughing

За подаръците - преди да ме изненада с куклата, бях решила да й взема един хубав глобус; ще остане за по-натам и без това не сме готови още със детската стая.

petia_d, Сани също още бута количката навън, а и на съседната площадка едни момиченца в 3-4 клас редовно си играят с колички и кукли навън  Peace

За Коледно тържество засега нищо не се чува, и РС досега сме нямали

Честит рожден ден на Етиа и surela!  bouquet

# 541
Чиби,Дейзи Hug,мислих,че сме вече малки за творчество по стените и вратите.Но сега се убеждавам,че има време още зреем. И не сме само ние на тази фаза.Сякаш искам да е голям,а в същото време си казвам:ами сега му е времето.Тооо като гледам на къде вървят нещата в даскало...Май няма да им остава много време за игра.
Виктор,е голям капизко за хапването.Ако щете ми вярвайте плод не кусва.Опитвала съм на няколко пъти да го прилъжа,ама направо му се гади.Започва да прибелва очите и да се дави.Но сега,от както е на уч-ще,покрай другите хлапета започна да си поисква туй-онуй.Имаме напредък.

# 542
  • София
Моята вече написа писмо до добрия старец. Висока е почити колкото мен, а е такъв дечко-фея на зъбките, дядо Коледа GrinningПоръча си плодовата фабрика, от месеци я иска и чака Коледа за да я получи. С малкия беще проблема-докато го убедя, че самолета от Междузвездни войни  гола вода.....склони на писта. Mr. Green
Иначе, взеха Й и 8, справя се без проблем с домашните. Само с руския ни е малко нанагорно-през ден им дават големи стихчета с много думи, та учиме и вечер. Вече има няколко-молодец/било шестица това/ Laughing

# 543
  • София
Нашите са на голямото Й и 9.

# 544
Ние сме на голямо Й и в началото на 7.

Много бързо решавата задачите щом сте вече на 8.

# 545
Само като си помисля колко израсна/не физически/ за последната година в градината и сега откакто е ученик,и направо се радвам,че още иска да го гушкаме,гъделичкаме и целуваме.Скоро няма да ми дава да го пипна пред хора.
deyzi и ние още се гушкаме като бебета, преди да влезе в училище, също се целуваме, макар аз да си мисля дали няма да и` се смеят другарчетата, като ни видят. Но тя си очаква всяка сутрин целувката. Още са си малки .

Хексилина кукли и аз имам запазени, доскоро... Откакто попаднаха в ръцете на дъщерята, няма една здрава запазена, роклите са им скъсани...
Чудно ми е как съм ги пазила толкова години, а тя за нула време им видя сметката newsm78
Повечето играчки не оцеляват задълго в нейните ръце Mr. Green

chibi скрих ги аз брошурите с играчките, но като я знам какъв е откривател , скоро ще ги намери ooooh!
Но ако не е от там подаръка, по телевизията ги заливат с реклами децата.

tanini не сме били ние единствените с детски колички и кукли Peace
Щом и по-големи още си играят с тях, значи дълго ще са в употреба  Laughing .

viviqn покрай другите деца ще свикне и твоя син с плодовете. Нали всичко копират един от друг.
И ние доскоро не ядяхме кроасани ,докато не започна целия клас да събира стикери за албума на Чипикао.
Плодове иначе обича, в училище им дават безплатен плод- ябълка, круша, киви, сини сливи, а днес банан, който си е изяла, след сандвича и сока на закуска- бил и` за десерт Mr. Green

Вече има няколко-молодец/било шестица това/ Laughing
Браво на твоята ученичка Peace

Честит празник на днешните ни рожденички, да са здрави и много усмихнати.

# 546
  • с/у ОколоМръсТното
Нашите са на голямото Й и 9.

9-ката и ние я владеем, но сме на Нн и Лл.

елси, около половин час тази вечер решавахме разпечатките от крокотак и много добре се справи. Вие как сте?

# 547
Добро утро.  Heart Eyes
Моят юнак не би си скъсал купоните за стола. Пък и ние даваме пари за обяда за седмицата на учителката от занималнята.  Hug
На училище хапва доста добре.
Тази седмица десерта им е само плодове според сезона.
И ние се гушкаме със Сашето преди да го оставя в училище. Дребосъчета са още.

# 548
  • Русе
   Целувката за довиждане е задължителна и при нас. А гушкането е непрекъснато. Още спинка при мама или при тати.
Тази сутрин успях да прекарам половин пържена филийка с мед.

# 549
добро утро ,
имате ли вече планове за Коледните празници в Училище , някакви коментари от страна на учителките ?
Нашата госпожа е написала към  нас родителите въпроси  от рода “Бихме ли помогнали за украсата на стаята , или да помогмем с дейносто свързани с празника и организацията му ,имаме ли идеи ?
Някак си ми се иска  да се разчупи рамката на постоянното зрителско присъствие на родителите по време на повечето тържества .
Масово децата правят програмка със стихчета  ,Дядо Коледа им раздава подаръци и това е .А родителите са само едни зрители и нищо повече
Моля ви ,кажете как е при вас ? С удоволствие бих взаимствала ваши идеи за Коледния празник в нашето училище !

# 550
  • София
Ние ще водим децата на "Лешникотрошачката" в Музикалния театър. Класната помоли 3-ма родители да придружат децата-нормално, 1 учителка ще се види в приключение с 26 деца, особено докато стигнат в театъра.
Ще има и почерпка, но тя ще бъде в класната стая, без присъствието на родители (освен ако класната ни не прецени, че ще е необходимо да помогнем).
При нас и в ДГ родителите не присъстваха на коледните тържества. Те си бяха за децата.

# 551
Добро утро.
Моята мома не вярва вече в Дядо Коледа.Каза ми няма смисъл да се хабим да пишем писмо ще отидем до магазина и ще ти кажа какво да ми купиш Joy Joy Joy.
Хубавото е ,че въпреки че не вярва в белобрадия е обещала на брат си да му напише писмото до Дядо Коледа .
А в училище вече сме на "Л"и 10.Съгласните букви много бързо започнаха да ги взимат.С четенето се справяме добре засега.

# 552
Добро утро!Надявам се поне за вас да е добро! PeaceМен съпружеското тяло ме ядоса още от сутринта.Има ужасният навик вечер да ми бърка в портфейла и да взема пари за пазаруване.Радвам се,че пазарува,ама тази сутрин ме оставил със стотинки и банкноти по 100лв,а трябваше той да си вземе пари за днес и да купи на детето нещо за обяд.Проблема беше в това,че никой в 7ч няма толкова оборот,че да ни развали едра банкнота.Сдърпахме се,аз изпуснах автобуса и закъснях за работа.Лошото е,че разревахме детето и сега ми е адски криво.Не е свикнал да се караме с баща му и се разстрои.По-лошо дори,помисли си,че вината е негова. Sad
На път за училище му купихме хотдог,който докато говорих с госпожите вече беше изяден.А беше закусил вкъщи и това беше предвидено да е за обяд.Наложи се да му дам пари за втори хотдог.Лошото е,че не яде безплатната закуска,нито яде храната от бързото хранене,където водят децата на обяд.Само сандвичи и хотдог яде докато е в училище. Sick
Поне си поговорих с две от госпожите и двете го похвалиха със една забележка,че не се старае/същото се отнасяло за целия клас/.Днес по математика щели да упражняват автоматично смятане/доколкото разбрах идеята е да не си помагат с пръстчетата/.Така трябвало да смятат в бъдеще до 20.Госпожата сподели,че класът ни е много силен и децата били добре подготвени и се справяли отлично за разлика от сегашния втори клас.
Разбра се защо са искали 2лв-оказа се за застраховка. Peace
Приятен ден ви желая,а аз ще го "избутам" някак си".

# 553
  • sofia
И при нас нищо не се чува за Коледа. Как ще се процедира, ще има ли тържество. Аз смятам, че е най-добре децата да си празнуват някъде без родителите. Тържествата със стихчета и сценки пред родителите са ми дошли до гуша.
Моят Пепи въобще не е от любвеобилните, не иска да го гушкам и целувам, едва си изкопчвам някоя ласка.
В училище са стигнали до "9" и малко "р".
Вчера така съм се смяла с него. По новините дават за протестите в Несебър и дават едно момиче, русо, с вид на чалгаджийка. И моя човек като я видя и като се въодушеви. Подсвирна: "Фюу, каква мацка!" Ние с баща му така  Shocked

# 554
Добро утро и от мен!
В момента проучвам детски клубове за Коледното парти. Иска ми се да е нещо като детска дискотека,  комбинирано с игри, да се забавляват децата.  Някой баби и майки много държат на дядо Коледа и Снежанка... та вероятно ще ги вмъкнем и тях някак.
Украса за стаята трябва да се направи - всяко дете да носене по нещо или да се съберат парички за елхичка... но опредлено ми се иска да има  коледно настроение в стаята.
Вчера са правили диктовка, но Мони не се е справил добре. май не е чул правилно думите, понеже ми каза, че госпожата само веднъж казвала изречението и който чул, чул. А в занималнята им ги повтаряли по няколко пъти и там нямал проблем с писането  newsm78
Та събота- неделя сигурно ще наблегнем на диктовките, но кога ще стане, след като имам планове и за двата дни.....

Общи условия

Активация на акаунт