Автоимунен тиреоидит на Хашимото (16)

• 66 264
  • 787
  •   1
Отговори
# 30
Със сигурност сте прави и аз предпочитам да се справям сама , просто ми е леко скучно и самотно затова се моля с две ръце за слънце днес , така се бях наканила че ще излезем, но ако е такова мъгливо ме е страх да го вадя навънка , така че СЛЪНЧИЦЕ ИЗГРЕЙ .  Praynig

Ама аз какво съм се заоревавала напоследък , забравям че всичко това си заслужава и го искахме толкова много, направо все едно не съм на себе си, какви ги дрънкам. Моля да ме извините за моментното ми изперкване  Embarassed  Laughing  Hug

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 09:07 от mimi83api

# 31
Птица   bouquet
Мими , да не  повтарям и аз , момичетата са писали , но си трябва време да привикнеш с новата обстановка .Скоро нещата ще дойдат на мястото си  Hug И аз малко се притеснявам как ще се справим с 2 деца през зимата затворени малко или много в къщи , не е като през лятото по цял ден навън , ама това да е проблемът  Wink

Взех си и фолиева киселина, но се чудех дали да взема и селен? Чета, че доста често се препоръчва, особено при Хашимото, а ендокриноложката ми нищо не каза...

Питай ендокриноложката , аз взимах и селен . Наскоро гледах "На кафе " , има рубрика за бременни веднъж седмично . И там един гинеколог разправяше , че според най-новите изследвания излиза , че за бременните селенът е по-важен от фолиевата киселина , защото участва във формирането на мозъка и разни други неща , които вече не си спомням точно . Та по неговите думи е задължително да се приема и селен . Но по-добре си питай  Peace

# 32
Поздравления и от мен за новите бебчета и бременни! Всичко да минава по вода!

Мими, нормално е всичко това, което описваш и ще се нормализират нещата един ден.

Аз съм в твоето положение от три години и половина, но ние нямаме баби и дядовци и трябва сами да се справяме. И като видях, че вече съм пред полудяване се обърнах за помощ към Цветотерапията на д-р Бах. От няколко дни пия от капките и определено се чувствам много по-спокойна. Подходящи са за бременни, кърмещи, че даже ги препоръчват и за колики и зъби при бебета.

С Айсейнджъл сме в една отчетна тема и се познаваме лично, но тя и в темичката ни не е писала от много отдавна. Надявам се да са добре и всичко да е наред при тях!

# 33
  • София
3 страници,кога успяхте бре Grinning

Птица , не сме мързелани-готовани ами теб си те чакаме,то си е традиция вече Hug
Кой по-добре от теб го може,а Flutter
И аз утре ще пускам ТХС и Фт4,ей..уредих се да е по касата та да спестя и аз някой лев тоя път....

# 34
  • София
Ама сте бързачки в новата тема  Crazy Птица, мерсаж   bouquet

Мими, моля се да изгрее слънцето при вас! И не се притеснявай, споделяй си с нас колкото ти душа иска.  Hug Но като ти е криво и плачливо, си казвай: имам това слънце и трябва да съм благодарна за това!

Nikitali, интересно е това с цветолечението....

Пък за този селен и аз се замислям, нищо че нямам проблеми с антителата. Ще взема да питам и аз, като се почне моето ин-витро ми се струва добра идея да ги пия..... Той нали селенът е силен антиоксидант, та и красива и млада ще ме направи  Laughing

# 35
Слънцето пекна  smile3535 smile3535  261uu  261uu newsm68 newsm68 ще се ходи на първата разходкааааа . Много ви обичам  Hug Hug Hug

# 36
  • София
Мими, весела разходка!  Hug
Zazzy, кога ще правите инвитро? Стискам палци за успех!  Praynig
Аз днес си пуснах ТСХ и за първи път от почти година ми е в граници. Сега е 3.56 (0.27 - 4.2), последно преди 45 дни беше 5.8  #Crazy
Това ще рече, че е паднало с повече от 2 единици с доза от 0.25 Еутирокс. Сега остава да си запиша час при Начев и да видим какво ще стане  Thinking
ХУбав слънчев ден ви желая!

# 37
Мимка имаме късмет днеска със слънцето Grinning И ние ще ходим на разходка.

# 38
  • София
Аууууу, Мими, ама вие досега на разходка не сте ли излизали бе, как няма да изперкаш при това положение! Аз само първата седмица не я извеждах, оттогава все навън, даже миналия уикенд с татко й на биричка ходихме в едно заведение в паркче до нас, пък тя си спа в количката.
Няма какво да го пазиш у вас Гогето Simple Smile Аз останах сама с Мая и с баткото на третия ден от прибирането от болницата, доста е трудничко, особено като трябваше да водя баткото на едно състезание по математика в понеделник с колата - ама вече и с колата си я возя бубаната като се налага. Колкото по-мобилни, толкова по-свободни Wink

Съжалявам за спама.

# 39
Извинете ме, засега само ще се запиша.

# 40
Най-сетне и аз при вас. Simple Smile

Птица, благодаря за новата тема!  bouquet

Благодаря на Мими и Ерота за пожеланията още в миналата тема   bouquet
 и честито на всички, които съм пропуснала.

Лаленце, браво че толкова бързо е паднало ТСХ и успех! Hug

# 41
Ами Бърди миличка не не бяхме излизали, той нали се роди в 8-мия месец и аз все си виках да мине 40 дни, уж заради това, но то детето си е екстра и затова си промених решението ,а до сега го бяхме вадили само на терасата. Разходката беше перфектна и разбира се утре пак,ако е хубаво навън както казват 22 градуса би било чудесно. А и аз се чувствам перфектно сега, нервите и ревовете нещо изчезнаха  newsm78  Laughing Желая на всички добро настроение като моето . smile3535това слонче ми е любимото   Hug Hug Hug

# 42
Благодаря на Птица за темата, а на Мими за настроението. Аз сега се връщам от първата си официална консултация и ще ви се похваля, че бебчето е 17мм

# 43
На мен ендокринолога преди да забременея ми беше казал като видя положителния тест за бременност да спирам веднага селена. На въпроса ми защо отговори, че нямало доказателства как влияе на плода  Thinking

# 44
m-i  Hug Hug Hug браво ,поздравления!!!

Общи условия

Активация на акаунт