Автоимунен тиреоидит на Хашимото (16)

• 66 274
  • 787
  •   1
Отговори
# 60
  • ВАРНА
Писана , защо ли изобщо си направих труда да се занимавам с твоя казус. Не знам кой трябва да се успокои.
хайде без мен  Stop

# 61
Писана , този "лекар", който твърди , че "Холестеролът ми е висок, но доки каза, че от по-високата доза Л-тироксин, ще влезе в норма" да си хвърли дипломата в коша  Naughty
Що за глупости???

Не съм искала да те обиждам! Просто реагираш бурно, прибързано и доста крайно!

Писана , защо ли изобщо си направих труда да се занимавам с твоя казус. Не знам кой трябва да се успокои.
хайде без мен  Stop

Аз съм спокойна, но не ми харесва да набеждаваш доктора и то несправедливо! Първо помисли, пък после се цепи! Peace Hug

# 62
  • София
оф ТСХ ми излезе 1.92/преди 30дни беше 0.85.../ а ФТ4 19.57...ще вдигаме дозата каза Начев,но ще се чуем  след час -два че сега е луднал....сега съм на Лтироксин 100 интересно колко ли ще го вдигне Thinking

# 63
Здравейте.Записах се доста отдавна във темата ви и макар да не пиша ви чета когато имам време.Аз също съм с хипотероидизъм.Пия Сиофор 1000 по 3 пъти на ден.Сутрин и обед по половин, а вечер по 1 таблитка.Еутирокс 25 пиех до юни месец, но при изследването TSH беше 4.9 и лекарката ми изписа Елтироксин 50 сутрин по 1 таблетка.Днес отново ми пуснаха изследване и TSH ми беше 3.00.Увеличи ми дозата като 1 ден пия 0.75 и един ден 0.50.Сиофора го увеличе на 3 по 1 таблетка.Кръвната ми захар беше 6.55.Лекарката иска да ми изпише Баета и аз се притеснявам.Имам и нередовен цикъл.Има ли някой който използво Баета.досега не съм търсила консулт от друг лекар.Ще съм благодарна на всяко мнение.

# 64
Момичета, не се карайте Hug И доктори некадърни има, и ние понякога си въобразяваме, че разбираме повече от тях.

Писано, все пак при какви си ходила досега?
Преди години моя близка се беше уплашила така от болки в таза и стигна до ЯМР и тя - ами така и нищо не откриха. Беше в по-деликатна възраст, по-рано й започваха явно  проблемите на критическата, помъчи се малко, но като видя добрите резултати след изследването се успокои и с времето нещата отшумяха. Така че са прави момичетата с това "по-спокойно". Внушението и непрекъснатия страх много повлияват.
Ако имаш килца излишни, също може да е в това проблемът.
Отиди наистина и на гинеколог. Понякога и оттам излизат изненадващи неща.

zazaza, успешно да е Peace

milimi, за пръв път чувам за тази Баета. какво е това? И защо Сиофорът не помага? Странно.

Аватарът на Магнитчето много ме усмихва Grinning
Че 1.90 ТСХ много ли е newsm78

# 65
магнитче, 1.92 не е ли перфектно? или защото се е увеличило от последния път трябва да се увеличи дозата? ще разкажеш повече. а фт4 ти е перфекно за бременеене! Hug
птица, мерси за пожеланието, но няма да се получи този път. стимулираха ме - всичко ок, приспаха ме за пункция и като се събудих ми съобщиха, че овулацията минала. така че стимулация и упойка на вятъра. но дори не се ядосвам защото иначе ще полудея.
нов месец нов късмет!

# 66
Птица, ходих при трима ортопеди. Първият ме прати при гастроентеролог, втория ме прати при гинеколог, а третия при невролог. Shocked
При гинеколога се оказа, че имам възпаление и срастване на тръба и яйчник /от секциото/ и поликистоза, затова пих няколко антибиотика.
Невролога прецени, че има голяма вероятност за дискова херния, защото имах и сецване, абе дълга и широка.
Нямам наднормени килограми, освен това съм още младичка за критическата! Flutter

Едва ли е от самовнушение, вервай ми, хич не се плаша лесно! Wink

# 67
  • София
Писе, ще стискам палци бързо да открият от какво идват болежките ти и да им видите сметката!
Само за статистиката  да кажа, че и аз вчера си пусках холестерол профилактично и ми беше на горна граница. 5.07 (<5.1).  Стана ми много странно, защото смятам, че се храня здравословно - захар и сол не вкусвам, мазно не ям... Не мисля, че и годините са причина.  
Магнитче, и на мен ми е интересно защо ще трябва да се вдига дозата? Нали за забременяване трябва да е под 2  newsm78 Да разбирам ли, че се консултираш с Начев само по телефона, че и аз бих се възползвала, понеже работното ми време не позволява да отида скоро.

# 68
...
нов месец нов късмет!

Така да е Peace Ще стане!

Аз не бих се консултирала по телефона. Винаги има риск да говори с някой друг, или да е ангажиран с нещо друго и да объркате нещата. Ако е за нещо дребно или изискващо моментна реакция - по-може, но все пак най-добре си е на място и очи в очи да се решава лечението.

# 69
Благодаря ти Лаленце!   bouquet
Не се тревожи за холестерола, може би следващия път като решиш да го изследваш ще е по-добър резултата! Hug Изчакай ТСХ да падне още, защото докторът ми обясни, че 3 и над 3 е нормален резултат за възрастен човек, а за млад човек, трябва да е 1-2 или около 2.

zazaza, ще стискам палци да стане следващия месец! Hug

# 70
  • София

Магнитче, и на мен ми е интересно защо ще трябва да се вдига дозата? Нали за забременяване трябва да е под 2  newsm78 Да разбирам ли, че се консултираш с Начев само по телефона, че и аз бих се възползвала, понеже работното ми време не позволява да отида скоро.

когато се налага ме вика, иначе по телефона след като ми е казал кога да пусна изследване,а днес ме изслуша  какво става и понеже беше зает каза да му се обадя след час-два.а в случая ми се касае за налагаща се  моментна реакция, нямам време до понеделник примерно..още едва ли не от веднага трябва да се коригира дозата...

# 71

milimi, за пръв път чувам за тази Баета. какво е това? И защо Сиофорът не помага? Странно.

Незнам защо Сиофора не помага.Последния ми цикъл е бил на 24.08. Каза другия месец да утида на гиниколог след като сега ми увеличи дозата и ако до тогава не ми е дошъл цикъла.ТСХ доколкото разбирам ми е в норма, но според лекаря трабва да е 2.00. Това намерих за Баета
http://www.vidal.ru/poisk_preparatov/byetta.htm

# 72
  • София
Магнитче, ти май.... а? Ох, не смея да го кажа на глас.... newsm03 Ама с тази бърза реакция, и като знам на мен за кога ми е казвал Начев, ще трябва да реагираме веднагически..... Ох, дано да е това!  Стискам ти палци, мила  fingerscrossed

Преди време в едно изследване и аз бях забелязала, че холестеролът ми е на горна граница. А аз съм слаба, храня се здравословно (е, сладичкото го обичам  Wink), не пия, не пуша... ама тогава ТСХ-то е било към 4...... просто си разсъждавам на глас.

Момичета, не се карайте, моля.  Hug

# 73
Магнитче, моето ТСХ е толкова сега, а съм в 8г.с. значи като съм забременяла е било може би и по-високо. Само се успокой и хич не го мисли и ще стане, аз даже направо не съм се и надявала, защото ми правиха една малка операция и бях ангажирана с нея и последствията. За консултациите по телефона и аз се страхувам ама се налагат понякога.
Писана започвай да ги отстраняваш един по един проблемите и все ще излезе кой е виновика. От понеделник и аз имам проблем с болки в кръста, но ме боли в областа на таза, дали може да е от бременността нещо да се разтварят костите знам ли  newsm78 забравих да кажа на гинеколога, а ще се видим на 15 и се чудя ако продължават какво да правя. Като се задържа права 5мин и ме заболява.

# 74
Писана започвай да ги отстраняваш един по един проблемите и все ще излезе кой е виновика. От понеделник и аз имам проблем с болки в кръста, но ме боли в областа на таза, дали може да е от бременността нещо да се разтварят костите знам ли 

И аз смятам, че метода на елиминацията ще помогне, благодаря ти!  bouquet

А за бременността, не мога да си спомня в първите месеци дали ме е болял кръста, нека и другите се включат, да кажат. Hug

Zazzy, аз също не пия, не пуша, а сладичко ям само на рожденни дни.

Общи условия

Активация на акаунт