Автоимунен тиреоидит на Хашимото (16)

• 66 275
  • 787
  •   1
Отговори
# 75
Писанаnewsm51
magnet_for_happinessHug fingerscrossed

# 76
магнитче Начев няколко пъти ме е консултирал по телефона и винаги адекватно и правилно, наистина прегледа очи в очи си е по-добре, но ако няма възможност сега и телефона е вариант. Един комплект стиснати палци за теб и zazaza от нас с Гоги Hug Hug Hug

# 77
  • Пловдив
И на мен холестерола ми е на горна граница, не знам от какво да се огранича. Е, май сладко повече ядох напоследък. И от гадния стол на работа трябва да се откажа, но все нещичко в кутийка трябва да си нося.

# 78
Магнитче fingerscrossed

Аз имах болки в таза в началото на бремеността.

# 79

Благодаря ти!  Heart Eyes  bouquet

Докторът ми е от най-добрите ендокринолози в цяла пловдивска област, да не кажа най-добрия! Аз му вярвам, не случайно съм му дала координатите и се мъдри на първа страница на темата ни. Щом казва, че има връзка между покачването на холестерола и хормона, значи е така! Вдигнал ми е Л-тироксина и следващия път, като си пускам ТСХ, ще си пусна пак и холестерол, за да видя има ли промяна. Моето ТСХ е височко, но трябваше да отида на контрола още август месец, а аз чак сега си пуснах изследванията, пропускът е мой.

Хубав и слънчев ден на всички!  bouquet

# 80
Писана,щом имаш доверие на д-ра си,значи той е твоя лекар. Peace
Знаеш ли,аз имах ужасни болки в колената и тазобедрената става и ходих на ревматолог.Той не е ли по-подходящ и за теб?

# 81
  • София
Е мацки здравейте Grinning Вчера се видяхме в крайна сметка с доктора,нямам думи...специално заради мен дойде пред МД, вдигна ми дозата на 125,като ще следя за сърцетуп и ако има ще редувам ден 100,ден 125 и тн..

smile3505

# 82
# 83
Магнитче какво имаш предвид под сърцетуп, колко трябва да ти е пулса, че моя нещо се е повишил от седмеца може би е 95, а по принцип не прехвърля 75

# 84
  • София
Магнитче какво имаш предвид под сърцетуп, колко трябва да ти е пулса, че моя нещо се е повишил от седмеца може би е 95, а по принцип не прехвърля 75
над 100 - в покой-ми каза да го гледам да НЕ става, ти на каква доза си в момента?

# 85
На много малка 25мг Еутирокс.

# 86
  • София
На много малка 25мг Еутирокс.
не знам дали знаеш,но при бременност в първия триместър ТСХ не трябва да надвишава 2,предполагам го следите...а след това май до над 3 не трябва да става...
а при мен се оказва,че май зимата ми се вдига тва пусто ТСХ

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 12:02 от magnet_for_happiness

# 87
Магнитче, знаеш  fingerscrossed

# 88
Магнитче то при всички зимата се вдига ТСХ просто заради студа, моето го следим док каза на 2м. ама аз май ще пускам всеки мисиц поне докато се успокоя, че не мърда

# 89
  • София
Магнитче то при всички зимата се вдига ТСХ просто заради студа, моето го следим док каза на 2м. ама аз май ще пускам всеки мисиц поне докато се успокоя, че не мърда
точно така трябва, на 30 дни го изследвай и него и ФТ4

Общи условия

Активация на акаунт