Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на висок TSH хормон?
Какви изследвания трябва да се направят преди посещение при ендокринолог?
Какви са симптомите на Хашимото?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на висок TSH хормон?
-
Какви изследвания трябва да се направят преди посещение при ендокринолог?
-
Какви са симптомите на Хашимото?
-
Какво представлява Хашимото и защо се препоръчва приемът на селен?
-
Каква е връзката между високия холестерол и L-тироксин?

))
)
) и в последно време, чувства се много изморена пак я души, сърцето и прескача.... аз си мисля, че е от факта че дозата на еутирокса не е пипана през зимата, а доколкото си спомням пишехте, че е хубаво да се завиши карам я да ходи поне изследвания да направи, ама чакаше докторицата й да се върне от отпуск...
много й се ядосвам така, а не е никак добре. незнам вече ... 
Моля се да успееш!
Когато попитах един лекар как да ги намаля, той ми каза: "Ако антителата ти изчезнат, това значи да си излекуваш Хашимото и жлезата ти да си възстанови функцията. Това до сега не се е случвало!"
Дойдоха у дома от частната лаборатория , два пъти й дупчиха ръчичката и не улучиха вена (аз ревах повече от бебето!). Две ДКЦта ми отказаха. Отидохме в Детско отделение на ВМИ, явно са мнго печени сестрите с бебчовци и й взеха много лесно.