Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на висок TSH хормон?
Какви изследвания трябва да се направят преди посещение при ендокринолог?
Какви са симптомите на Хашимото?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на висок TSH хормон?
-
Какви изследвания трябва да се направят преди посещение при ендокринолог?
-
Какви са симптомите на Хашимото?
-
Какво представлява Хашимото и защо се препоръчва приемът на селен?
-
Каква е връзката между високия холестерол и L-тироксин?

, но съм много притеснена и като за начало реших да не мисля за парите.)
Имам две доказани автоимунни и никакви пари за хомеопатия, тъй като, доколкото знам, няма случай на някой излекувал се от тях. На мен бирата и заместителната терапия помага, както и тренировки по непукизъм- въпреки че работата ми е доста стресова и че извън нея все ще се намери някой гадняр да те нервира 

за една седмица свалих 2 кила, дънките ми се мотаят по кокалите като се погледна в огледалото имам един такъв уплашен странен поглед (джи пи-то ми каза: Видяла ли си си очите???). Просто след заубата на мама, животът ми стана низ от страхове да не ме сполети и мен най-сташната болест...При всяко приболяване рухвам. А иначе сме хора, които не спирт да пътуват, ходим по планини, на палатки, спортуваме....Както и да е..Чак ми е съвестно, че ви занимавам с мен....