90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №116

• 30 004
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
  • София
здравейте момичета:)
виждам някакво напрежение, някой прогнозира , че може да е от глад:) онзи ден като си изпуснах обяда-направо озверях, та вероятно има някаква доза истина в констатацията, че е от глада:) Съвет към "мама на иви "-не го приемай лично мила, всеки има темперамент , а тук всички според моите наблюдения са добронамерени.
Нана, желая ти здравословно стабилизиране, оправяй се бързичко.
Бубичка, браво, страхотни резултати, страхотен стимул, евалата за волята:) и честити нови мерки:) smile3501

аз вчера пощурях за хапване на нещо, не нещо конкретно но ми се гризеше, но си наложих и издържах-горда съм:)
осъзнавам че това ми е 20 ден и мина доста неусетно, определено има резултати  Mr. Green и продължавам с пълна пара:)
днес белтъчини
з: кафе и половин грейпфрут
о: пуешко месце/сготвено с ориз, за мен без ориза:)/ и 2 сурови моркова
в: вероятно кюфтенца и салата

хубав и усмихнат ден на всички

# 526
  • Варна
Добър ден,момичета

Добре дошли на новичките кандидат-фиданки,желая ви успех

Аз си карам режимчето кротко ,с вече по-бавни темпове на сваляне,но не се отчайвам
Днес на плодчета - дотук чепка грозде и 2 малки ябълки и малко повече от литър вода

Щях да забравя - голямо БРАВО на Бубичка smile3501

# 527
Аз още един път се извинявам, че сам Ви тормозила с писането си, но нямах представа че писането с главни букви е проблем,а и съм го натиснала неусетно.
В обедната почивка приятелка която ми каза за форума ме осведоми , че трябва да се пише с малки защото иначе приемате, че е викане. Простете невежеството ми, но не ме е срам да си призная, че съм още на Вие с Интернет.
Относно правописа и пунктуациите, също се извинявам, но ползвам служебен комп и се старая да ви следя и когато може да вмъкна набързо и аз отчетче.
Ужасия нямам нищо против забележките /напротив те ме стимулират/, просто съм останала с впечатление от начина по който го правиш и то не само към мен /някак си изглежда все едно се заядаш с хората/ .
Надявам се да не съм Ви обидила и да продължите да ме приемате в редиците си
П.С Ужасия извинявай мила ако съм останала с погрешно впечатление за коментарите ти

# 528
STELLEE, Hug много се радвам че няма да съм единствената рибка.И да се похваля че вчерашния ден е минал без отклонения newsm44.А и да попитам може ли да се хапват зърнени закуски като фитнесс или шоколадовите топчета на нескуик.Въпроса е в това че ги обожавам и затова копуваме по-рядко че кутията на следващият ден я няма hahaha.И при това ги обичам сухи,без мляко.И ако може да се хапва нещо подобно в кой ден?

Благодаря на всички предварително.
Ето и менюто за днес:
О:супичка от грах
В:същото но в по-малко количество

И още нещо супата с грах е и с месо.Ако махна месото ще стане ли за ядене днес?

# 529
  • у дома с любимите си хора
Здравейте от мен!Не съм ви забравила,просто не ми се пише напоследък.
В неделята прегреших и това ще ми е за урок,защото в понеделник сутринта само дето не умрях от болки в корема.
Днес съм на белтъци и вече реализирах закуската и обяда.Вечерята ще я оправям в движение.

# 530
  • Бургас
Кой е на водопой утре?

# 531
  • София
Нана радвам сече си по добре Hug Hug
Делириум с теб се гоним ти свършваш аз почвам Heart Eyes
Шуши няма да те оставят сама,морално ще те подкрепям Hug ще кама отчета ти.

# 532
Здравейте на всички фиданки,аз много рядко пиша но редовно ви чета.Искам да ви попитам в кой ден може да се яде кьопоолу и тиквички?Хубав и много минусов ден

# 533
Искам да ви попитам в кой ден може да се яде кьопоолу и тиквички?

Тиквички може и в трите дни - готвени, на салата. Някои момичета ги хапват и в плодовия, но лично за мен тогава може само, ако са сурови и неовкусени. За кьопоолуто не мога да отговоря, защото не ям.

Давам отчет за вчера:

З: 2 портокала
О: пилешко филе на тиган, салата Снежанка
В: същата

За днес:
З: 3 мандарини
О: картофена яхния, салата /домати, краставици, айсберг, царевица/
В: същата

# 534
  • София
Мамо на Иви, тук не сме в пионерската организация или комсомола, че да се приемаме или изключваме.
Всеки си има характер. Всъщност може би аз съм най-заядливата тук, но това е положението. Който иска да чете, който не иска - да не чете.
Приеми го така.

# 535
Ако кьопоолуто е със захар е само за въглехидратния /купените обикновено имат захар/. Ако си го правите на момента и не сложите захар, то си го хапвайте във всеки един ден /в плодовия пак трябва да са само намачкани печени зеленчуци без сол, олио, оцет и който каквото слага./  Peace

# 536
Отчитам първо кръглото число на кантара Wink Достигнах 60 кг, до края на този цикъл (на 30-ти ноември ми е вторият воден ден) имам за цел да стигна до 58 кг. И разбира се, да ги задържа с тенденция към намаляване в третия цикъл Simple Smile

И отчет за днешния белтъчен ден:
З - капучино и 1 малка ябълка

О - пилешко бутче в плик с лук и къри, салата
Тази салата аз си я кръстих "пъстра салата",  всъщност в един китайски ресторант си я водят точно "китайска" салата - зеле, моркови, домати и краставици, всичко нарязано на ивици. Китайците слагат вътре и оризово фиде, но аз я предпочитам и без него, не само заради режима. Овкусявам с щипка сол и зехтин.

В - същото като на обяд

# 537
  • София,
Мамо на Иви, тук не сме в пионерската организация или комсомола, че да се приемаме или изключваме.

Joy Joy Joy Леле как се смях сама в къщи с глас, ама ми напомни за пионерската организация Joy

У дома днес е плодов ден. За целта зарадех плодове поне пет вида  Mr. Green, и замразени миксове със зеленчуци, но специални, които да стават само за плодов ден Mr. Green, аз ще си карам на плодове де, но мъжо като се прибере довечера и ми се стори нервен ще се опитам да го заситя със зеленчуците Crossing Arms, даже и сурови краставички и доматки съм купила. А и ще имаме гости - отново, за тях ще правя руло Стефани, ама ще направя поне две, едното да остане за утрешния белтъчен Hug, и без това готвенето не ми е никак любимо. Rolling Eyes.
А и да се похваля - купих си електронен кантар, ннякаква китайска куча марко, но поне повече ми върши работа, даже се премерих да видя дали резултатите са същите, които уж отчита механичния кантар, след като обаче се налага по пет пъти да го нивелирам и да се качвам и сравнявам. Останах доволна и от кантара и от себе си  Hug.
А сега отчета -
з- кафе и круша
о- 2 круши малко сурови бадеми
сл.з - или круша или банан
в-  newsm78 или салатка или плод ще реша на момента а и ще си доям ядките - общо за дена 90 гр.  Peace

БУБИЧКА - страшна си Peace продължавай в същия дух Hug

# 538
Благодаря ти за отговора Ванеса-принцеса Hug

И на бързо да питам, знам че е коментирано неведнъж, но забравих Embarassed Embarassed Embarassed
Кестените и печена тиква в кой ден бяха - въглехидартен newsm78

# 539
  • на малък остров в океана
Печената тиква ако е без мед става и за плодов. А за кестените погледни състава им. И прецени за кой ден стават. Доста хлебни са, май по-скоро са за въглехидратен.

редактирам:

водят се ядки, но са богати на въглехидрати - 50%. Аз бих ги яла за вечеря във въглехидратен. Ето тук повече по въпроса
http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?PHPSESSID=2389d242b44547 … msg24572#msg24572

Общи условия

Активация на акаунт