90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №116

• 29 951
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
Бубичка, браво момиче, килцата от които си се оттървала са доста, продължавай така  Hug
Нана, радвам се, че си по-добре, и вярвам, че не е нещо сериозно, все пак от трицифрено число, сега си двуцифрено, сигурно организма ти има нещо навъпреки  Laughing, ама и ти си инат, не му се даваш!
Днес се видях с моя позната, която не ме е виждала отблизо...има няма почти година, все от колата си махаме. Та...изобщо не се наложи да я убеждавам, от утре е на нашето режимче  Flutter
Днес съм плодова - закуска - банан, обяд - ябълка и половина, следобяд - стотина грама сушени смокини. Това дотук.
Килцата след втория воден не мърдат, ама не ме и учудва де. Колкото толкова. Малко плюс, малко минус, това е положението. Първия път като правих режима дори съм стигала и до две килца плюс, при стриктно спазване на режима, явно организма ми се е борил, искал си е старите килца, ама на...тъпа и упорита, не се давам. Гладна не стоя, а пък имам и до никулден още доста време, може и да успея да сваля още нещо. След три месеца пауза - пак ще съм в редиците, живот и здраве. Без особени цели...вече...колкото толкова - за здраве и поддържане.

# 541
  • София
Мартинче, джипито ми каза, че имало сега такъв вирус - само гадене и се чувстваш отпаднал.
А това, че съм уморена, то си е по дефолт.

# 542
За първи път след плодов не свалям Rolling Eyes Не съм неразположена,спазих си го ,а пък що така Thinking

# 543
момичета, аз от скоро съм на режима и гледам да спазвам повечето неща, но като гледам вие какви количества ядете, не знам как сте живи  Grinning
аз особено на плодов ден съм гладна и постоянно прихапвам по някой плод.
как се справяте с глада между храненията?

# 544
Зсравейте, аз направих само плодов и май приключвам с диетката. Свалените кг при мен са 6! От 66 на 60, не са много, но разбира се съм по–доволна така от колкото с тях! Мисля да излезна в почивката от 3 месеца и след това живот и здраве ще се върна. Дано успея в задържането, а ако паднат още 1–2кг с изградените ми нови навици на неядене вечер, ще е супер! Желая ви успешно постигане на поставените цели и воля! Ще ви чета от време на време!

# 545
Здравейте, да дам едно бързо отчетче за вчерашния белтъчен:
З - печена тиква и кафе с мляко
О - салата с печена чушка, домати и краставици и малко сирене +сготвено пилешко филе със сос и чушки
В - омлет с кашкавал

Направих и едно прегрешение  Embarassed Rolling Eyesс 2 ш. бонбона, но бяха 4 часа след обяда и 3 преди вечерята и нямах + сутринта...Е, и минус нямах де...

# 546
  • София
ОТчет за днес - варива.

з - кафе и ябълка
о - ориз на фурна и краставици
следобяд - 1 ябълка
вечеря - картофена яхния и краставици

# 547
И аз на отчет - белтъци

з - грозде
о - купичка супа спанак със свинско, повече от половин краставица с оцет и сол.
в - купичка супа спанак със свинско /с по-малко мръвки/, маринована рибка, домати и краставици.

# 548
Момичета, варени кестени в кой ден може да се ядат? А мушмули?

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 19:44 от Плодчe

# 549
  • На топло...
Веси, страхотен резултат  bouquet! Все така напред Laughing!

Кестени въглехидратен, няколко поста по-горе е писала Ужасийка Peace. Мушмулите са плодов или закуска.

Момичета, да ви кажа, че имам подозрения за тиквата. Че не всеки сорт става за плодов. Като ям тиква Хокайдо и веднага качвам Rolling Eyes... Обаче друга ли е всичко е наред.
Някой беше писал за рецепти с тиква в книгата (май в словенската обаче) за бобов ден. Имала много нишесте. Нищо чудно от сорт до сорт да варират. При нас тук продават почти само такива - оранжеви, почти картофоподобни след варене... Погледнах в уикипедия, ами те имат долу-горе еднакви количества въглехидрати, но не разбрах нишесте ли са тез въглехидрати на туй Хокайдо или какво е Rolling Eyes. Много съм смотана, не схващам нещо. Ако някой може да поразсъждава с мен по въпроса много ще се радвам Peace.

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 19:55 от nanunana

# 550

Кестени въглехидратен, няколко поста по-горе е писала Ужасийка Peace. Мушмулите са плодов или закуска.

Благодаря  Hug
Значи утре ще си хапна кестени.

# 551
nanunana, гледах в изображенията на гугъл да видя тая тиква хокайдо, ама доста видове излязоха, може ли да пуснеш, точно коя имаш предвид. Иначе аз хапнах в последния плодов ден (преди този днес) бяла тиква, печена, беше много сочна, и имах минусче, въпреки, че целия ден я карах само на тиква. Хубаво е, че споделяте опит и от словенската книга.  Peace
Аз приключих плодовия ден по много нетрадиционен за мен начин - неовкусени зеленчуци - гъби, тиквичка и лук на грил-плоча и много ми харесаха, че и заситиха.

# 552
  • На топло...
Eто, Мартинче, това е злощастницата ниедна hahaha:

# 553
Eто, Мартинче, това е злощастницата ниедна hahaha:
Joy Определено не съм кусвала такава  Laughing  Добре, че не се оказа моята бяла тиква под въпрос за плодовия ден, че както я обичаааам...

# 554
Бубичка, поздравления за страхотния резултат!   bouquet
След белтъците вчера съм половин килце по-тежка  Laughing Нормално, след всеки белтъчен отчитам плюс.
Днес цял ден тичах по задачи в ураганния вятър и не остана време да направя кюфтенцата Sad Отчет: З - 2 банана; О - картофи соте; В - пикантни картофи на фурна
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт