90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №116

• 29 945
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
  • Градът на липите
Бубичка браво за постигнатия резултат.Да си призная благородно ти завидях newsm03 .Дано и аз някога се похваля с подобен резултат. newsm17

отчет за днешния бобов ден
Закуска-1 ябълка и кафе
Обяд - боб
след обяд-1 ябълка
Вечеря -боб

# 556
Днес съм на въглехидрати.
Закуска-кафе и пъпеш,за обяд- пърленки с маслини и салата,за вечеря мисля да хапна сладолед. Simple Smile

# 557
  • София
Днес съм на въглехидрати.
Закуска-кафе и пъпеш,за обяд- пърленки с маслини и салата,за вечеря мисля да хапна сладолед. Simple Smile

Абе да му се невиди и Хамериканското ти време. Тамън се засилих да те питам закога я мислиш таз вечеря по никое време  Joy

# 558
Здравейте на всички  Grinning

От утре започвам диетата  Mr. Green
Но  имам два въпроса които не намирам отговора на все още из темичките-
 Препоръчва се и филийка хляб и 300 мл. Зеленчуков бульон ----------------- това означава ли че може да си хапна филийката и да си пийна булъона наред с примерен обяд пасващ за белтъчния ден ???
 Това че за вечеря се яде каквото съм яла на обяд-какво имат точно в предвид,защото като гледам какво си пишете във форума,не всички ядат пиле със зеле например и на вечеря ако са го яли на обяд-или с искат да кажат че трябва да се консумира същия вид месо независимо как приготвен и същите зеленчуци ??? Thinking newsm78
Благодаря ви предварително за помоща ви   bouquet

# 559
Добро утро,фиданки.
Недейте да се карете това е просто форум.
Отчет за бобовия ден
З-2 ябълки
0-картофена яхния
В-същото
3л вода и 3 кафета.
Днес въглехидрати ще си направя тиквеник.
MoLinKa -ако искаш по добри резултати може да изключиш и хляба и бульона,но ако не можеш си хапваи хляб ,но по малко.
Бубичка-страхотен резултата едно голямо браво smile3501

Лек и отслабващ.

# 560

Ето снимки от началото на режима до сега началото на 3 цикъл.

# 561
  • Бургас
Днес съм на вода, няма ли никой с мен? Иначе кантара от началото до сега е отчел 3,5 кг по малко. Доволна съм, още повече че не искам да свалям бързо кг. Колкото по-бавно толкова по-трайни.  Wink Пък и основната ми цел са сланинките по шкембето  Whistling

Лари, много добре изглеждаш

# 562
Добро утро с днешна дата.
Отчет за вчерашния плодов:
з- 2 банана
о- 2 ябълки
с.з. 50г орехи
в- една круша
За днешния белтъчен закуската беше две ябълки и кафе, а обяда и вечерята съм ги планувала да е печени кюфтенца със салатка зеле.
Лек и отслабващ ден на нсички  Hug

# 563
Добро утро момичета, Hug
Просто  Хари, милика, кога започваш режима отново??? Ако искаш ми пиши на лични, мисля да го започна с теб,чакам да ми пишеш. Нещо не мога да те мярна в скайп или си го сменила?!

# 564
  • Варна
Lari, суперски резултати  Hug
Честит празник на св. Мина на всички - той е светеца, който прави чудеса - дано на всички донесе радост, здраве и любов!  Flutter
аз съм днес белтъчна - редовните ябълки, а за по късно ще си правя карфиол със млечен сос   chef Peace

# 565
  • на малък остров в океана
Молинка, всичко зависи от резултатите, които целиш. Ако имаш малко за сваляне, можеш да хапваш филийка хляб на обяд. Но за по-добри резултати е добре хлябът да се избягва.
За храненето с едно и също - ако имаш възможност яж едно и също на обяд и на вечеря. Но това е трудно постижимо за повечето, така че се налага да са различни. Успех с диетата!

Дайте идея за въглехидратен обяд, който да е подходящ и за 3 годишно супер капризно и злоядо дете. Предишните пъти пица правех, ама ми се щеше днес да е друго. Събуди се болна и нямам никаква готовност с обяд за нея, та си мислех да направя нещо за двете. Принипно бях предвидила навън да ям, ама не било писано.

# 566
Ужасия, моето не е от най-злоядите, но когато тръгне зъб не хапва друго освен мляко и хляб. Та, и в най-лошоте си периоди не ми е отказала спагети. Не правя запръжки, не ползвам пикантни подправки и почти винаги хапваме заедно откакто се храня по-здравословно. Може да си направите спагети или друг вид паста с доматен сос и краставички или маслини /или и двете, де  Grinning / Не знам и твоите вкусови предпочитания.
Аз например съм правила и мързеливи пици /в случай, че нямаш готово тесто или не месиш/ Плънка за пица върху филия хляб и във фурната.
Останалото са филии с нещо друго, каквото обичате.

Днес у нас сме на ориз със зеленчуци. За останалите ще сложа и месце.

# 567
Здравейте момичета, аз реших всеки ден  да се меря и да установя от какво задържам, надебелявам и отслабвам.
Ето сега равносметките: начало 87,след 1-ви плодов 84. След белтъчен на пилешко месо и салата от зеле бях 83. Ииии вчера на бобови, не стига,че ми е най-гадния и ядох леща и салата от ряпа, най-гладна от всичките дни и сутринта бам 84.5. Толкова подута чак очите ми  бяха отекли, абе ужас,,,и без сили се събудих , едва станах. Като видях мнението на кантара и паднах. На миналия бобов пак бях така подута и реших в тези дни  да не ям боб и леща, (попринцип и двете съм яла по 1-2 пъти годишно може и от това да , организма ми да не знае  да ги преработва), остава само ориз и любимите ми картофи  за следващите да видя как те ми действат.
Иначе много стриктно , без никакви прегрешения го карам режима, пия по 3 л вода.
Днес съм на въглехидрати: З: 2 ябълки О: спагети с лютеница В: обикновени бисквити с лентичката шоколад

Успешен ден!!!

# 568
Днес въглехидрати: може ли сладкиш ,който има майонеза в него? Sad
за Вечеря и аз съм замислила спагети

# 569
Здравейте!  Hug Слънчево настроение и успешен ден на всички!
Отчитам вчерашния въглехидратен
З - 1 ябълка и кафе без захар /вече свиквам да го пия без млякото, канелата и меда, които слагах преди/
О - салата с крутони, както Бубичка ми подказа и минерална вода
В - сладкиш - 1 парче
знам, че вечерята трябваше да е като обяда, но имахме гости и ... не устоях за съжаление
Вече преместих колана с 1 дупка!  Simple Smile и съм много щастлива!
 Днес ми е плодов - кафенце, вода и грозде за закуска. За обяд мога ли да съм на салата вместо на плодове?

Общи условия

Активация на акаунт