90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №116

• 29 938
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
Майонезата се прави от яйца и олио, става само за белтъчен, ако е съвсем малко в сладкиша и не държиш да си 100% режимна, давай.  Аз не бих яла. Simple Smile

# 571
  • Стара Загора
Здравейте и аз да се отчета за белтъчен ден
З: 2 ябълки
О: 500мл айрян (цял ден ще съм на крак и няма да има кога да обядвам)
В: сиренце с подправки

Хубав слънчев ден на всички  wavey

# 572
  • София
Добро утро и от мен!
Да си доотчета вчерашните варива - за вечеря - леща, салата зеле и няколко маслини.

За днес си пригтовям режимна пица, че много ми се прияде. Довечера съм навън с колеги и ще хапна вероятно едно парче торта, но ще споделя окончателно като се прибера какво точно съм яла.

Лек и режимен ден на всички! Hug

# 573
  • София
Добро утро.

Взех си изследванията. ОБщо взето добра картина, естествено с ускорена утайка. Вирус ще да е. Ама ще видя какво ще каже и лекарката довечера.
Затова закуската е фреш от лимон и портокал с лъжичка мед и кафе.
Днес съм на въглехидрати. Ще го карам на хляб с лютеница.

Естествено по закон след варива отново половин кило нагоре.

# 574
Здравейте!
Днес съм рожденничка, но съм без грам настроение, при все, че и кантара (и то снощи) ме зарадва с общо - 3 кг. за 10 дни!
Няма да се отчитам, че вчера сбъркания въглехидратен мина по вода и без прегрешения, но днес сто процента ще наруша с чаша вино! Tired
Затрупана съм с работа и съм в дупка, та искрено се надявам от утре нещата да си тръгнат нагоре и в положителен аспект. Confused
Нан, супер е, че изследванията са наред!  Hug

# 575
СКО, с тоя резултат трябва да разцелуваш кантара!Браво!

Ловче, почвам в понеделник, така че ако ти стиска, започваме! Laughing Нека всички останали, с които се уговарях преди 3м., да не се спотайват! #2gunfire hahaha

Лари, чудесно изглеждаш!  bouquet

# 576
Здравейте, фиданки Hug,
да направя отчета за втория цикъл -3кг.
първи и втори - 5 и 3, общо 8кг.
не съм била изрядна, затова не заслужавам по-големи минуси, но важното е че все  пак има нещо надоло....
Сега съм 82кг и ще съм много доволна да видя в скоро време 7 на кантара...ейй мечти Laughing
Този режим е страхотен!

днес съм белтъци.
з- банан
о- яйза с чушки и катък и салата
в- същото
почти не писах през втория цикъл, но се завръщам с отчитането и ще се тегля вече след всяка 4-ка Grinning, че е по- контролиращо  Simple Smile
до утре

# 577
  • София
Здравейте и от мен,

СКО  newsm59 newsm38  ura вдигай настроението, веднъж в годината се празнува рожден ден  newsm10

Вчера варивата си ги изкарах на о-2 малки чушки с ориз, в-4 малки зелеви сърмички.
Днес съм се наточила на едни питки, които ги продават във вегитариански ресторант близо до офиса. Чакам да ми ги донесат и ще споделя точно какво съдържат. Ужасно вкусни са.

te4e ще стигнеш 7, цял цикъл имаш още Wink
Аз чакам да ми дойде МЦ от понеделник и още го няма никакво. Да идва вече и да видя този кантар ще мърда ли или не, че 3 санта на талията не ме устройват за 23 дена  smile3516

# 578
  • на малък остров в океана
Ско, честит празник! Обаче внимавай с алкохола. Веднъж съм пила чаша вино в плодов ден и се напих яко, че и лошо ми стана. И повече не повторих.

Бубичка, мерси за идеите, ама няма да са спагети, досега все сме удряли на камък с тях. Пак пица ще е, с шунка и кисели краставички за нея, с гъби и лук за мен.

# 579
ЗДРАВЕЙТЕ ФИДАНКИ
Аз да си отчета вчерашни я БОБОВ ДЕН ( В англиаския вариант четох че му викат нишестян - нишесте) както и да е
З- чисто кафенце 1 мандарина
О - ориз с зеленчуци
В - 100 гр царевичка във вид наядки - защото трябваше да ходя на един концерт от 19:00 и нямах време да ям преди това
И естествено много ВОДИЦА

дНЕС МИ Е ВЪХЛЕХИДРАТЕН
З - чисто кафенце 2 мандарини
О - 4 филийки препечен хляб Бонус с масалце и шарена сол че се  оказа че щерката е изяла Лютеницата Joy Joy Joy
В- съм планувала бисквитена тортичка и лентичка черен шоколад

Днес като се верих до момента съм 3,800 кг минус от началото на диета.

Май всичко е до настройване - както се казва всичко е от мозъка. Важното е всеки ден да се започва с желание а храната която си набележим да яден да ни е вкусна и любима.

Мен кантара по принцип също ме интусиазира както te4e и аз си мечтая да видя само че 8  Joy Joy Joy но по близката ми мечта е да покаже 95 днес беше 96,0

СКО а като достигна и твоите резултати (да си помечтая малко) направо ще е супер Simple Smile и ЧДР И ОТ МЕН  bouquet  bouquet  bouquet и спокойно ще излезеш от дупката вече Joy

# 580
 GrinningЗдравейте момичета,днес съм със 800гр по слаба от вчера след белтъчния.Неможах да повярвам местих кантара  на различни места,даже накарах мъжо да се претегли два пъти.Такова чудо с килограмите не съм виждала ShockedЗа 6 дни 2,200 кг да сваля.Може би е вода макар че пия по 3-4 литра на ден.Единственото което си обяснявам е че може би преди това бях на нещо като системата -60 и на закуска се уливах от ядене.И другото което правя е че не ям след 18.00 часа.Не изпитвам никакъв глад.За днес  отчета е :закуска -грозде,обяд-ориз на фурна и за вечеря като обяда.Поздрави и усмивки за всички! Grinning

# 581
Здравейте!

СКО , Честит Рожден Ден!!! Да си здрава и бързо връщай настроението!

Много минуси днес - браво!
Аз съм в дълъг застой,но има време  Wink
Днес - белтъчен - кафе и банан, парче кашкавал, св.месо и запечен лук

# 582
  • София,
СКО ЧЕстит рожден ден - много минусчета ти желая!  Hug

М да добри резултати показвате всички, аз също съм доволна, дано и аз успея поне 5 кг. да смъкна презпървия цикъл, днес майми е 20 ден.
Моят мъж и той страшно се амбицира, за три дни е свалил 3 кг., но се мери снощи, трябваше да се мери днес сутринта след плодовия сигурно още повече ще е смъкнал Mr. Green
Днес сме белтъчен и ще сме на руло Стефани и салатка - краставички и домат  Peace

# 583
СКО честит рождене ден да си жива здрава и много минуси.

# 584
Здравейте и от мен!
СКО, честит рожден ден!Жива и здрава!
Днес на плодове.
Круша, ябълка, печена тиква, орехи и зеле.

Общи условия

Активация на акаунт