90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №116

• 29 940
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
СКО  nbirthday.Пожелавам много минусчета.

Ето и днешното меню:
О:3 филиики черен хляб с лютеница
В:Шоколадова фъстъковка(като сусамкато само дето е с фъстъци и с шоколад)

# 586
здравейте  Hug
аз днес съм въглехидратна
3: пропуснах, че трябваше да водя бебка на ваксина
о: пълнозърнести пене с песто (зехтин, чесън и босилек измайсторено от мен )
в: най-вероятно пица. ще имаме гости, така че ще взема готови блатове и ще направя индивидуални пици, като моята, естествено без белтъчини. замислила съм да си настържа зеленчуков кашкавал. става нали?

# 587
СКО  nbirthday.Пожелавам много минусчета.

Ето и днешното меню:
О:3 филиики черен хляб с лютеница
В:Шоколадова фъстъковка(като сусамкато само дето е с фъстъци и с шоколад)

Само дето фъстъците са за варива.Плюс това не можем да ядем печени ядки.Измисли си друга вечеря.

Тансу, кой знае какво има в тоя кашкавал.Най-малкото ще има соя, която не може да се консумира във въглехидратен ден.Пицата може да е с  лук, чушки, лютеница, маслини, кисела краставичка и подправки и пак е много вкусно.Пробвай така, за да ти е мирна главата!  chef Simple Smile

# 588
  • Градът на липите
СКО Честит Рожден Ден и от мен.Пожелавам ти много здраве,щастие и да постигнеш желания резултат с килограмите.

Аз днес съм въглехидратна и реших да си направя фукачата с маслини.Приготвих я снощи понеже днес имах работа.Стана много хубава.Сложих освен маслини и малко мариновани краставички.Лошото е че доста хапнах от нея Embarassed ,а аз имам да свалям бая килца и трябва да избягвам хляба.Довечера трябва три пъти по-малко да хапна от обяда + лентичка черен шоколад.

# 589
СКО  newsm59  ura. Цветя и рози с пожелание за много здрав, щастие, усмивки и минусчета.
Ужасийка мила, мойта изобщо не е злояда и филийка с лютеница не отказва. Ако мънинката ти хапва лютеничка ето ти идея за въглехидратния за да не е пак пица.
Нана радвам, се че резултатите са добри и всичко е наред
 Hug

# 590
Ужасийка, Дидоника ме потсети и за фукачата с маслини. Много е хубава и няма да сгрешите с нея

# 591
  • на малък остров в океана
Ами пица направих, ама моето диване обра само шунката и киселите краставички. Изчопли ги и си ги изяде, без изобщо да опита блата. Mr. Green И лютеница не яде. Така както е захранвана късно, бавно и внимателно така нищо не яде. Mr. Green На 3 години и 2 месеца е едва 12.500 кг.

Тансу, и аз такова песто си правя сама. Само че аз слагам и орехи. Даже днес си сложих към пицата.

# 592
  • Бургас
Ужасия споко, моето маймунче е 2 мес по-голямо и то е с тия килограми. Дълго кърмен маймун  hahaha

И за да не е спам - още не съм изпитала глад, ама аз по принцип съм свикнала с едно хранене и не ми пречи засег. До тук едно кафе, литър вода. Надявам се да устискам.  Mr. Green

# 593
Ама каква реклама на късното захранване и дългот кърмене праснахте.. Човек ще рече, че ако действа така ще има злоядо дете...
Да успоря факт аз Wink Хапва си порядъчно моето момиче, а още цока и е захранена късно  bowuu

Спретнах аз един ориз за днешните варива. Много вкусен стана. Довечера съм пак на него и зелена салатка.   chef

# 594
Oo, na men откога ми се ядеше боб, но все се улучва в деня с варивата да не мога да готвя и днес си ядох много много сладко боб, оставих си и за вечеря. А утре този въглехидратен все много да ме мъчи...В началото му се радвах, защото обожавам тестени неща и по принцип без хляб не ядях, но сега само се чудя какво да ям и последния път вечерята я изкарах на марули, краставици и маслини + една препечена филийка. Така става ли? Защото мисля утре пак да хапне едно геврече на обед и вечерта - домати краставици и една -две филийки.  Embarassed

# 595
Бубичка,браво за чудесните резултати!
lari1983,разликата е голяма!Много добре изглеждаш!
Шушоната,успех с водния днес!
LOVE,ти свърши ли си почивката?Как се храни през нея и качи ли нещо?Поздрави!
Fuego,много правилно си си хапнала във въглехидратния - през този ден вечерята е предвидена за нещо сладко,сладкиш,сладолед.
СКО, честит рожден ден!Бъди здрава и обичана!
Te4e,важното е,че и втори цикъл си на минус  Grinning успех и в трети!
snejinka ,става това меню,но не е задължително винаги да ядеш филии хляб - може да си направиш макарони,спагети,качамак,форнети.
Днес съм на въглехидрати:
з. - 1 банан и кафе
о. - макарони с лютеница и кис.краставички + малко геврек
в. - бисквити,1 мини руло,геврек + черния шоколад

# 596
Хари,аз докато не го изам това няма да ми е мирна главата.Така че само него за вечеря.То няма и 10тина сантиметра на дължина,така че за веднъж Blush

# 597
Честит рожден ден и от мен, СКО!   bouquet

# 598
  • Варна
СКОвесел празник http://www.youtube.com/watch?v=1AJDCeoqLvo

Днес белтъчини закуска-2 малки ябълки,обяд-печено пилешко бутче и половин краставица,вечеря - скумрия с доматен сос на фурна

# 599
СКОnewsm59 Повече усмивки и положителни емоции, и минуси, разбира се!
Днес съм въглехидратна: З - банан; О - 2 домата със зехтин и филийка хляб, 2 меденки; В - миражки и редче черен шоколад

Общи условия

Активация на акаунт