90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №116

• 29 926
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Е, момичета - разбихте ме!  Embarassed
Много сте мили, благодаря на всички за пожеланията - най-вече да сме живи и здрави пък другото, както дойде..  Hug
Бъдете и вие здрави, както и семействата ви и всички, които ви заобикалят.
Аз вчера бях повече от режимна до към вечеря обаче.. Пих чаша бира и освен ориза със зеленчуци хапнах от едно китайско блюдо, в което имаше морков, гъби и малки парченца пилешко месо. Простено да ми е!  Praynig
Днес съм плодова (нали обърнах без да искам въглехидратен с варивата) смятам да съм бетон!  Mr. Green
А по повод на резултата ми - чак и на мен не ми се вярва, но имам да свалям повече, може би е от това. Стартирах от 82кг. при височина 160 см., а на 10-ти ноември вечерта кантара ме закова на 79 кг. Да не споменавам, че стрелката даже клонеше малко към половинката на 78, ама хайде..  Flutter Това ме подсеща, че трябва да се сдобия с електронен кантар. Някакви идеи за хубав, но не много скъп? Thinking

# 631
Добро утро ,фиданки.

Аз маи съм най ранобудната от всички.Днес съм плодова.Отчет за въглехидратния
З-ябълка
О-тиквеник
В-тиквеник малко се улях Embarassed,но съм пред МЦ и се досещате.
Днес съм на ябълки и тиква.Да ви се похваля след въглехидратния съм -700гр,започнах да пия зелен чай през вечер.
Имам въпросче някоя от вас пие ли зелен чай и възможно ли е да се пие и кафе с него,защото аз от кафето немога да се откажа.Блегодаря ви предварително.

# 632
Добро утро, момичета!

Аз да се оплача... От как съм започнала диетата от 30 септември или свалям, или задържам поне. За пръв път след вчерашен въглехидратен съм качила Cry и то 600 гр. Днес съм плодова, дано се оправят нещата Wink

За закуска - неизменната ябълка. Вече няколко пъти си вземам сушени кайсии за плодов, днес ще разнообразя, ще си взема нещо друго, но нямам идеи още, после пак ябълки Peace

И мноооого вода, разбира се Laughing

# 633
ДОБРО УТРО СКЪПИ ФИДАНКИ
Хайде на пресните плодове, чистатат водица и за разнообразие чайче
Това е поздрав към всички които днес:
"ПЛОДОВЕ КОЙТО НЕ ЯДЕ ТОЙ ГОЛЯМ НЕ ЩЕ ДА ПОРАСТЕ И Т.Н....."
Аз вчера щях да приключа много успешно въхлехидратния, обче наруших правилото да не се яде след 8, защото като се върнах от тренировка хапнах 4-5 сладки, а в 18 си бях изяла вече дажбата от една пастичка Joy Joy JoyJoy Joy Joy
Успокоението ми е че днес плодовете ще ме прочистят
Приятен ден на всички ПЛОДЧЕТА ДНЕС

# 634
  • Бургас
Хайде сега да ви пусна диаграма как варират моите килограми и да спрете да се оплаквате - в крайна сметка те вървят надолу http://multiply.com/slideshow/elitosb:photos:23/1

Отчет след вчерашния воден:
  • след като направих 24 часа без да съм яла към 8 часа вече бях достатъчно прималяла (забележете НЕ гладна) и изядох една салата. Все пак реших че не е нужно да се правя на герой и да припадам от изтощение, и без това цял ден търчах по болници с детето, рентгенови снимки - имаме си почти пневмония, и отвратителни пристъпи на кашлица. Да живее урбазона! Та ако не беше това, щях съвсем спокойно да си легна без да ям нищо и нямаше да имам проблем.
  • Количеството вода около 2,5 литра, като я пиех на малки глътки - изпия ли наведнъж доволно количество и моментално коремът ми започваше да чувства глад, за това малки глътки.

Свалила съм за 30 дена 4,6 кг като умишлено гледам да не свалям по много
След вчерашния воден кантара показа 1,100 кг минус.

Те това е -  яжте и сваляйте кг.  Peace

П.П. Лари може, пий си зеления чай, пий си и кафето ама гледай да имаш тоалетна наблизо

# 635
Добро утро и от мен, момичета!
Имам въпросче някоя от вас пие ли зелен чай и възможно ли е да се пие и кафе с него,защото аз от кафето немога да се откажа.Блегодаря ви предварително.
Аз миналия месец си го пийвах почти всеки ден, на пикуик-чистия зелен чай- основно заради антиоксидантите му, не от другите дето са смесени с билки за разхлабване (отслабване), но нещо ме примързява напоследък да си го правя. По въпроса - не пречи с абсолютно нищо, стига да не е подсладен. Аз го броя към водата. Пий си го спокойно  Hug
шушоната , ама много ти е готина графиката  Simple Smile, отклоненията са ти до килограм, направо си супер. И аз имам плюсчета до килограм, а първия път като правих режима и до плюс 2 бях стигала. Като цяло освен плюсчетата килцата вървят надолу като линия, на кой по-бързо, на кой по-бавно, неравномерно, напълно нормално е според мен. Няма как само да се слабее. И аз имам от вчерашния белтъчен ден плюс 300 грама, ама нищо ново  Crazy
Днес съм бобова - нямам много надежди да го махна тоя плюс, просто разчитам на следващите два дни. На третото ми спазване на режима (сегашното) залагах доста по-малко надежди като свалени килца, обаче фактите показват друго. Не се плашете от временните плюсчета  Hug

# 636
Добро утро и от мен ранно будни фиданки.
Днес бобови:
з- ябълка
За обяд и вечеря съм си приготвила зелен боб.
Лек и отслабващ ден на всички

# 637
  • Където си поискам:)
Здравейте дами,  Hugвлизам за бърз отчет , че имам много работа . ooooh!
Вчера варива - з- киви и кафе
О - ориз със зеленчуци
В - постни лозови сърмички и половин краставичка

Днес съм на въглехидрати - З - киви и кафе
за обяд съм си взела лютеничка и някакъв черен хляб с маслини
За вечерят още не съм мислила
Тия дни мисля пак да се кача на кантарчето, но определено ми е по лекичко .
Лек и успешен ден на всички ви.  Heart Eyes

# 638
Здравейте момичета,
Браво на шушоната, за свалените кг и за готината графика Simple Smile
Сега да се похваля-точно 1 седмица съм на режима и съм махнала 4 кг. Радвам се, че стиснах зъби първите дни и продължих.
Днес съм на плодове. Засега съм се зарекла да съм само на ябълки, проблема ми е че ще си ходя при родителите ми и не зная там как ще издържа. Стискам си палци само тази вечер  да мине за следващите 2 няма проблеми. Дано на следващият ми отчет да не роня сълзи от прегрешения.

Желая ви лек петък и прекрасен уикенд Simple Smile

# 639
Да докладвам и аз- 12-ти ден от режима и до тук съм свалила 3 кг.Днес съм плодова.З-две ябълки, а натам-не знам.Предполагам, че за В ще бъде зелева салата,защото ми е трудно само плодове.Лек и отслабващ ден на всички!

# 640
Добро утро фиданки
шушоната,диаграмата е страхотна ,а резултатите още повече.Това за колко време?
Вчерашния въглехидратен
з-кафе,2 портокала
о- филия с лютеница и 2 кис.краставички,сладкиш с майонеза/прегреших малко/но докато свикна кое къде трябва и може да се яде Embarassed все пак ми е първи ден цикъл/ първа 4/
в-пица  с лук,кис.краставички,маслини.
2л вода,не мога да пия повече. Не съм се теглила,но имам чувството ,че съм се подула. Аз по принцип не си падам по водата и може би заради това.
Днес плодов до тук 1л вода
з-кафе,2мандарини

# 641
  • София
Добро утро!
Вчера се улях на въглехидратния, ядох пица, ядох торта, режимни, ама по много, бе ужас! Както и да е, то не е за първи път.

Днес съм на плодове, та ще оправим нещата Simple Smile. Имам ябълки и сушени плодчета. Ще си взема и банани като излезем с детето навън. Ядките мисля да ги пропусна. По време и след плодов се чуствам много лека и ми е много добре, макар че не ги долюбвам плодовете като цяло. С водата също се справям много добре.

Успешен ден, фиданки!

ПП - много плодови днес  Hug

# 642
  • Където си поискам:)
Сега се върнах малко назад да ви почета Simple Smile
Elinoriks честито, мила, пожелавам ти до края на диетата килограмите ти да започват с 5 Simple Smile
СКО , Ч.Р.Д. на патерици,  много здраве, много минуси и много любов.
Нана хубаво,че е само вирус, да се възстановяваш бързо !  bouquet
Лари , изглеждаш чудесно. Благодаря за стимула
sofiii добре дошла Ще помагаме с каквото можем .
Шушоната , браво за свалените килограми и хубавата диаграма . Оздравявайте бързо ! Simple Smile
Zuzy , бъди твърда, помисли си , че ако прегрешиш ще трябва да ни разкажеш после и ще се червиш докато пишеш ! Embarassed Embarassed Embarassed

# 643
  • София,
Добро утро
Шуши страшна си - браво - особено след водния цяло кило и отгоре, супер е. Peace Така като гледам и моята върви така, всеки ден свалям по около двеста триста грама, след плодов по половин кило - дори осемстотин грама, а след белтъчен естествено качвам горе долу по около половинка. Но като цяло върви надолу, бавно, но славно  Peace.
Днес сме бобови, още от рано сутринта сготвих една лещичка, да не се чудя на обяд какво да хапвам.
Закусих с един банан и сега пия кафе Peace.

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 10:52 от Семирамида

# 644
  • София
здравейте фиданки:)
след мц има някакво тенденциозно колебание в свалянето:)днес ще гледам да огранича порциона, че както съм го замислила-много любим тиквеник-има опасност да прегреша с количеството:)
притесненията ми са за утрешния плодов, че ще съм на село и ще е сериозно изпитание на волята, но ще издържа!!!

желая ви хубави почивни дни, хубаво време, на което да се радвате и положителни емоции с отрицателни показания на кантарите:)

до скоро  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт