90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №116

• 29 930
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Хари, карфиола е зеленчук.. закуската трябва да е плодова - хапвай домат  Mr. Green
Знам, че ще се справиш! Ще видиш!  Hug

Или чисти найлонови торбички? Ефектът ще е същия, като домата. Mr. Green
Илиии не толкова чисти  Joy

# 616
  • София
здравейте момичета:)

СКО, честит рожден ден и от мен  smile3525

сутринта се мерих имаше минусче-доволно съм:)
за днес-варива
з:ябълка и кафе
о: салата и зелеви сърмички
в: ориз със зеленчуци

утре се точа и аз на тиквеник определено:)))))))))))))))))))))

# 617
И аз днес на варива:

з - грозде
о - Оризът ми със селенчуци - 2 чинийки и 1 краставица с оцет и сол.
в - 1 чинийка от същия ориз, зелена салата с маслини.

Със салатата малко попрекалих, ама  Embarassed много вкусна беше!

Утре въглехидрати... намислила съм мързеливи пици, а за вечеря си поръчах майка ми да ми купи щруделче  Party

# 618
Здравейте и от мен  Grinning

Ужасия Благодаря ти за отговора.Аз до колкото разбирам през белтъчния ден не трябва да смесвам млечни,яйчни или месни.Но ако съм яла риба на обяд,та мога ли да хапна пиле за вечеря ???  newsm78 Thinking
П.С.- аз сум 52,500 и искам да сум 48 кг. Като се им в предвид че 2,5 килограма съм ги качила от края на Йули (не си намирам буквичката на клавиатурата за да напиша правилно думата ) месец тази година
Убийте ме ама не мога да разбера какво имате предвид с това Лентичка шоколад ??? ooooh! newsm78

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 22:53 от MoLinKa

# 619
Здрасти на всички !

От утре и аз съм с вас .. на скоро уж започнах, обаче нещо се отказах и от утре съм решила без отказване, до постигане на целта !

Иии ако може като по-напреднали newsm03 да ми дадете съвети .. за храненията .. или някак да ми е по-леко и да не усещам кога минава времето .Ще споделям резултатите и ще се борим заедно срещу килограмитее ..  smile3534 лошото при мен е , че незнам как да направя като сега съм втора смяна на училище и как да се храня там .. благодаря ви предварителноо ..  smile3525

# 620
Убийте ме ама не мога да разбера какво имате предвид с това Лентичка шоколад ??? ooooh! newsm78

Хи хи хи, това е едно редче шоколад, по-добре питай по дължина, или по ширина Joy

# 621

Joy И аз в началото се замислих, но реших, че това всъщност е едно редче от шоколада,чупиш по чертичката една лентичка от 3 блокчета,поне аз така правя  Flutter

# 622
СКО, с тоя резултат трябва да разцелуваш кантара!Браво!

Ловче, почвам в понеделник, така че ако ти стиска, започваме! Laughing Нека всички останали, с които се уговарях преди 3м., да не се спотайват! #2gunfire hahaha

Лари, чудесно изглеждаш!  bouquet
с теб съм  Peace Peace стартираме в понедерник тогава...

# 623
MoLinKa , здравей и добре дошла!Белтъчините не трябва да се смесват според диетата,т.е. или пържола,или яйца,или сирене.Но повечето момичета смесват до два вида белтъчини(месо и сирене и т.н.) - ти ще си прецениш как ти се отразява.Ако си хапнала пиле на обяд,на вечеря трябва да хапнеш половин порция пиле - това,ако си абсолютно стриктна.Но все пак рибата също е месо и няма да е чак такова нарушение.Лентичка шоколад е три блокчета.Хапвай в началото храна от разрешените за деня,а до 2-3 четворки ще ти се поизяснят нещата. На първа страничка,картинката на книгата е линк към книгата на руски - там има менюта за всеки ден - поразгледай ги.Пиши си и тук менютата,за да те поправяме,ако има нужда Simple SmileУспех!

# 624
  • Варна
Здравейте и от мен  Grinning

Ужасия Благодаря ти за отговора.Аз до колкото разбирам през белтъчния ден не трябва да смесвам млечни,яйчни или месни.Но ако съм яла риба на обяд,та мога ли да хапна пиле за вечеря ???  newsm78 Thinking
най-добре е целия ден да си на един вид белтък, може и на обяд риба, вечер млечен (стига да е минало нужносто време) но не трябва да се смесва яйца с мляко например, но много хора смесват до 2 белтъка и не им вреди на отслабването
а лентичка е 4 квадратчета (ако шоколада е 100 гр - горе долу идва 15-17 гр шоколад)

# 625
Таня и Радосвета85   Благодаря ви за отговорите   bouquet
Та днешното ми менЙу-
З- 2 ябълки
О- филиика от най-здравословния и черен хляб който продаваме в пекарно-сладкарницата където работя отгре със маруля,домат,краставица и нещо като пушено пиле
В- пиле на грил,салатка от краставици с маслинки и оцет и 3-4 брЙукселски зеленца варени в микровълновата

Сега се замисли за нещо.Нямам си и на идея как ще ям месо само веднъж на 4 дена,защото като се замисля не се сещам да съм имала дни без да хапнха нещо месно.Лош навик придобит от семейната ми среда преди години  Mr. Green

# 626
# 627
  • София
Сега се замисли за нещо.Нямам си и на идея как ще ям месо само веднъж на 4 дена,защото като се замисля не се сещам да съм имала дни без да хапнха нещо месно.Лош навик придобит от семейната ми среда преди години  Mr. Green

Ами много лесно. Просто няма да ядеш.
Опитай.
Другото е просто липса на воля.  Wink

# 628
  • Градът на липите
MoLinKa  ако не намираш буквата Ю (ако пишеш на фонетика е до буква Z от ляво) може са си правиш проверка на правописа преди да публикуваш поста си.Там ще ти се коригират думичките който не си написала вярно.Аз винаги си правя проверка. Simple Smile

# 629
Нана77   Grinning
Дидоника  Опитвала съм 100 пъти,няма я тази буква и това е,а от ляво на зето ми идва някакво по-странно написано й-  ето го да го видиш  Ѝ   newsm78
За проверка на правописа не съм се и сещала даже  Mr. Green

Лека вечер ви желая и приятен петък   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт